Şimdi Ara

Dershane gereksiz diyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu neyin kafası anlamış değilim.Ne zaman tavsiye isteyenlerin konularına baksam hep “Dershane gereksiz hocam.Bir katkısı yok” cümlesini görüyorum.Utanmıyor musunuz insanları yanlış yönlendirmeye?

Böyle diyenlerin kaydolduğu dershaneler kalitesiz dershanelerdir.Atanamamış tecrübesiz öğretmenlerin derslerine girdiği,küçücük daracık sınıflarda işlenen dersleri elbette anlamazsınız ve size bir katkısı olmaz.Ayrıca orda ezik ve asosyal olduğunuz için arkadaş ortamı da yapamıyorsunuz bu yüzden de dershaneleri kötülüyorsunuz.

Tecrübeli bir öğretmen kadrosu olan,kaliteli,geniş ve ferah sınıfları olan bir dershaneye yazılırsanız,size çok büyük katkıları olacaktır.Sürekli deneme sınavlarına girip etrafınızdakilerle yarışırsanız motive de olursunuz.”Evde ders çalıştım şu kadar puan aldım” diyenlere inanmayın.Hepsi uydurma bu sözlerin.1 sene boyunca evde çalışırsanız,4 duvar arasımda kafayı yersiniz.Benden size bir arkadaş tavsiyesi eğer mezun senenizdeyseniz iyi bir dershaneye yazılın farkı göreceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu eksiği olmayan birisi için gereksiz bence.Soru çözümü için belki.

• valla gitmedim pişmanda değilim. sınavım über güzel mi geçti ? hayır ama gitseydim eminim bana ayak bağı olacaktı. senelik 15-20 milyar 3-4 kişilik sınıfların olduğu bir kuruma gitmiyorsanız. ayak bağı ve BOŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atanamayan Dr. Strange -- 7 Temmuz 2018; 14:51:19 >
  • Gereksiz hiçbir halta yaramıyor
    edit:arkadaş dershane sahibi galiba böyle kuyruk acısı olduğuna göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starixa -- 7 Temmuz 2018; 14:53:56 >
  • -Ve şimdi reklamlar-

Dershaneye gitmedim mutluyum hedefime ulaştım sayılır. Yani gereksiz
  • gitmedim pişmanım şuan, umarım şansım yaver gitmiştir de ilk 70k'da olurum. 70k giremezsem dershane ile bir sene geçireceğim.

quote:

Ayrıca orda ezik ve asosyal olduğunuz için arkadaş ortamı da yapamıyorsunuz bu yüzden de dershaneleri kötülüyorsunuz.

bu forumdaki tüm bölümlerin ortak problemi, aynen katılıyorum :)
  • Bir sene boyunca dört duvar arasında çalıştım,hayatımda geçen en hızlı ve özleyeceğim nadir senelerden biriydi.(yeter ki seni ders çalışmaya iten hedefin olsun, gerisi teferruat)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YETER LAN BU DERSLER NE
    2 yıl önce açıldı
    Bu Kadar Troll Yeter
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konulari bilene ve cozumlu kitap cozene dershane bos istir ve vakit kaybidir.

• Soru çözümü ve eksik olduğun derslere gidersen çok faydası olur. Eğer bildiğin-bilmediğin her derse girersen,evde yorgun olduğun için ders çalışamıyorsan hiçbir yararı olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dershane önerin de gidelim o zaman, ama 15 -20 milyar veremem.

• Kisiye gore degisir. Ben cogu yaptigim seyi yalniz yaptim arada yardim da aldim. Uni sinavi da boyle oldu.

Yalniz yapamam ben ancak dinleyerek anliyorum diyen de cikabilir gayet mantikli.

• david12 D kullanıcısına yanıt
    Kardesim kusura bakmada gecmiste gitmedigim dershane kalmadi bana dershaneleri ovme hepsinin ne oldugunu biliyorum ben hem hadi beni gectim kendi öğretmen kadroları bile gereksiz diyor samimi oldugum öğretmenler.Ulan her seyi geçtim tecrubemle sabit bir ton arkadaşım var ve coguda benimle ayni fikirde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dershane dersler açısından değil de insan içine çıkma açısından mezun senesinde gerekli bence. Evde hazırlanmış bir mezun olarak sınav bir ay sonra olsaydı artık duvarlarla konuşmaya başlayacaktım. Konuşmuş olabilirim de

• Bırak gitmesinler kendileri kaybetsinler rakip eleriz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dersaneye gitmedim yerlestirme puanim 530.
  • Bulunduğun okulda kaliteli eğitim almanın yerini hiçbir dershane dolduramaz, doğru zamanda doğru yerde doğru şekilde öğrendiğin bilginin yerini tutmaz, tutamaz. Çalışma kampları ve soru çözümleri için aynısını söyleyemem bunlar maalesef bulunduğumuz dönemde gerekli, bence öğrencileri bu şekilde kandırıp vaatler verip bütün bir yıllarını mahvedip paralarını çalacağınıza dürüst olun, çalışma kampı deneme çözümü ve soru çözüm hizmetleri verin, hem daha fazla kişiye ulaşırsınız, hem de bu kadar insanın bedduasını almazsınız.

Nasıl 24-25 yaşındaki abaza boş tipler ergenlikten yeni çıkmış kızlarla ilişkiye girmeye çalışıp bilgisizliğinden faydalanıyorsa dershaneler de aynısını öğrencilere yapıyor, anladınız mı?

• Dershanenin yararı olur mu olur eyvallah ama yolda kaybettiğin süre dershanede harcadığın zaman vs vs de ders çalışırsan 10 kar verimli olur Not:Dershanenin sadece sınavlarına girdim ve soru çözdürmeye gittim ayt 1y toplamda

• Adamına göre değişir, ben sadece genel denemeleri çözmek için dershaneye gittim, onun dışında bütün dersleri evde soru bankası ve konu anlatımı ile bitirdim. MF'de 111.25/80 yaptım. Ama çevrende de senin gibi iyi öğrenciler olmalı, yapamadığın soruları onlara sorabilmelisin. Ben çözemediğiö soruları arkadaşlarıma soruyordum ve onlar da çatır çutur çözüyordu. Eğer böyle bir çevren yoksa tabii ki dershanedeki hocalara muhtaçsın çözemediğin sorular için.

• quote:

Orijinalden alıntı: erehre

Dershane önerin de gidelim o zaman, ama 15 -20 milyar veremem.
    Ne 15-20milyarı kardeş.3-4 bine gayet iyi dershaneler bulunabilir.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.