Şimdi Ara

Dershane gerekli mi? Gereksiz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dershane sizce zaman kaybı mıdır? Yoksa yüksek hedefi olanlar için mecbur bir basamak mıdır?

Bundan 8-10 sene önce tamam çok lazımdı fakat şu devirde internet dersleri aldı başını gitti. Çok güzel kaynaklar var. Fakat yinede sizin görüşlerinizi almak isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence gereksiz çünkü diyelim dershanede kötü bir mat hocasına denk geldin nabıcan ?

İnt bir sürü hoca beğenmedin mi değiş hem zaman kaybı olayında YÖK

Dershanenin tek artısı bence deneme olayı

• Gereksiz
  • Evde çalışan mezunlar nasıl düzeni sağlıyorsunuz ben de gitmiyorum ama düzenim tam oturmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size soruyor herhalde.

• Konudan haberdar ettiğin için teşekkürler,

Ben dershaneye zamanımı planlaması, gündemden haberdar etmesi, varsa kaynak önerilerini ve eksik olduğum yerleri tamamlaması için gittim.

Sonuç: Zamanımı planlayabiliyorum. Hafta da 4 gün oluyor ve günde 3 saat sürüyor. Öğleden sonra full boşum. Hocalar yeni sisteme giriş yapılınca tüm planları ona göre yapacaklar, bu konuda da rahatım. Eksik olduğum yerleri fazlasıyla gösteriyorlar. Farklı yollar, kısa yollar, yapılamayan zor sorular. Hocalardan memnunum.

Genelde olumlu düşünüyorum tek sorun bazen sınıf değiştirme, ödev gibi konularda geriliyorum. Ama bu sorunumu da dün aştım.Gecen sene full evdeydim. Şuan iki durumunda +'larini ve -'lerini biliyorum. Bu soruya verilecek cevabımda: Dershanesine göre değişir zaman kaybı olması ya da gidilmesi gerektiği. Ama genel olarak gidilmeli diye düşünüyorum. Eğer evde herşeyin üstesinden tek başına gelebileceksen yaparsın.

• gereksiz bence. devir artık internet devri yakında dershaneler boş kalacak

mattan alırsın behzatını + kimyadan alırsın kimyaözelini fizikten izlersin umut öncülü biyolojiden Selin hocayla gidersin Türkçe den izlersin önder hocayı, al sana dershane hem de 4 te 1 fiyatına. üstelik efsane hocalar bunlar. çoğu hocaya bin basar bu saydıklarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenmazel -- 5 Ekim 2017; 18:22:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özel Ders mi Dershane mi?
    13 yıl önce açıldı
    Acil matematik zor değil mi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne demek. Arkadaşlara yardımcı olmak için buradayız.

Bu arada hastalığınız geçti herhalde.

• Bela mı okudun naptın Allah kahretmesin bir hafta geçmedi hastalığım sınava hasta hasta girdim hiçbir şey yapmadan çıktım

• Gereksiz

• Hayır, yahu işim gücüm yok sana bela mı okuyacağım. Şöylede bir çift söz var. Bir, kişi işi kendinden bilirmiş. İki beddua edeni bulurmuş.

• Bu arada geçmiş olsun tekrar.

• Sağol

• "de"ayrı

• Aman aman bu bilgi ile Türkçe'yi fullersin şimdi sen aferin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 5 Ekim 2017; 18:42:55 >
  • Dershane hem verimsiz hem pahalı.En az 5k verdin diyelim.5k oraya vereceğine evde Behzatla falan gitsen hem daha ucuza halledersin hem daha fazla verim alırsın.Ben hiç dershaneye gitmedim bilmiyorumda kimse matematikte falan Behzattan yada Nejdetten aldığı verimi görmüyordur herhalde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 5 Ekim 2017; 18:52:3 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.