Şimdi Ara

Dersanede yalnız kalmamak için ne yapmalıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jxoch -- 14 Eylül 2006; 16:21:12 >
  • Dershane antalyada ise bütün dershanedeki Populer kızları tanırım. yardımcı olurum istersen
  • en sevmediğim şey dışarıda yağmur yağıyo herkez evde osura osura yatıyo sen sıcacık yatağından kalkıp dersaneye gidiyosun allahtan dersane çilesi bitti allah kolaylık versin
  • WALLA BEN DE DERSANEYE YENİ YAZILMIŞTIM GİTTİM Bİ BAKTIM LAN DERSANENİN %90I KIZ WALLAHİ
    LAN DEDİM CENNETE DÜŞTÜKNESE ESPRİ YAPABİLİOSAN ESPRİ ÇOK ETKİLİDİR KIZLARLA KONUŞ ONLİNE OYUNLARDAN KONUŞ WARDIR ELBET Bİ KNİGHT OYNAYAN(GERÇİ BEN KOCA DERSANEDE Bİ TANE KNİGHT OYNAYAN BULABİLMİŞTİM O DA EİZQİN TEKİ YAW ÖÖÖÖ BENDE +8 CLEVER VAR 1ME SATTIM ÖÖÖ ) Bİ DE ÇOK KONUŞ HOCALARIN SEWMEDİİNİ ARKLAR SEWR
    YANLIŞ DA OLABİLİR KUSRA BAKMAYIN DA SANA KALMIŞ

• Hocalara laf sokmaya çalış,sınıfın en populeri olursun
    Herkes senin yanına gelir
  • ben bulurum sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAKSIMUS

ya bırak ona adını sormayı buna adını söylemeyi.biraz konuşkan ol.çekingen olma hocalarınla derste muhabbet et.böylece sınıfta kendini öne çıkar.genelde duvar dibi ve arka sıraları seç.

ossgur sanki bu cümleler bizi tanımlıo
  • sen önce derslerine bak.varsın dershane de arkadaşın olmasın.önemli olan öss senin için.(tabii öss ye giriyorsan)
    üniversitede bol bol arkadaşın ol merak etme
  • ne yapcan arkadaş falan sen oyut 1 sene oss çalış biz 2 senedir arkadaş arkadaş diyoz oss ye gir 3.cü oluyo öss bize girdi
  • Dershanede çevren iyi olursa tadından yenmez ama çevren olmassa ......(anladınız)
    hakanın(respect) dediği gibi mesala biz dershane arkadaşıyız. Ve sınıftaki herkesle muhappetimiz var ...
    En arkaya geç. Sınıftan kendi kafana uygun kız bul.. (arkadaş olarak) Sonra her şey olur.. Topluca dersden bile atılırsınız.(iyi bişey değil ama komik bi durum)
    Hakan yarın dershane var ve ödevleri yapmadım
  • güzel espriler yap ama sınıfın şebeği olma onlar gülerse esprilerine sende yavaş yavaş yaklaş yanlarına
  • burda sölenenleri yaparsan seneye bidaha hazırlanırsın kardeş söliyim sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stigmata_ -- 14 Eylül 2006; 23:55:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kebabkolik

Hocalara laf sokmaya çalış,sınıfın en populeri olursun
    Herkes senin yanına gelir

ya hoca sana sokarsa...işin bi de o tarafı var , ben sokmasına sokuom da arada bana da girdii olmuştur..! ama bunu ASLA okulda deneme kötü sonuçlar yaratır...!

hoca sınıftan içeri girer:
    ben: hocam nasısınız?
    (iyi bi tepki beklerken)
    hoca: sizi gördüm daha kötü oldum
    ben:saolun biz de
    altta kalmamak lasım di mi Ossgurr..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r3spect -- 14 Eylül 2006; 23:58:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: stigmata_

burda sölenenleri yaparsan seneye bidaha hazırlanırsın kardeş söliyim sana

Arkadaş nasıl çevre yapabilirim diye sormuş bizde onu cevaplıyoruz.
    Gidip arkadaşa dersleri as diye önermiyoruz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.