Şimdi Ara

Ders Nette Fen paketini kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 0'ım alsam 20 25e çıkarırmı bir yılda adam diyor ki (aras hoca) en temelden en üste cıkarıyoruz diyor gecen senelerden katılanlar varmı cok farklı soru tiplerini cozuyormu mantığını kavratıyormu ? mesela soru bankasını actığımda sorulara girişebilecekmiyim ? bunların cevabını verirseniz sevinirim tek kötü dersim fen diğerleri 30 net cıvarı

• kimyaözelin ygs paketini al fiziği umut öncülden çalış biyolojiyi de selin hocadan .

hele kimyayı kimyaözelden dinlemek ayrıcalıktır adam efsane anlatıyor
  • kimya özel on numara aynen katılıyorum fakat fizikte umut öncüle güvenmiyorum farklı soru tiplerini çözmüyor kolaya kaçıyor fiziğin şenol hcoası sanki daha farklı soru tiplerini görmek istiyorum ben bir önerin varmı
  • pcoyun P kullanıcısına yanıt
    fizik için pek alternatif bilmiyorum hocam ama fizikte zaten artık eski sayısal mantık soruları yok hep sözel geliyor , öyle anlatan da yok açıkçası biraz senin yorumlama yeteneğine kalmış
  • kardeşim şimdi ben umut öncülü izlediğimde soru bankasındaki soruları çözebiliyor olacakmıyım ?
  • pcoyun P kullanıcısına yanıt
    sana kalmış işte biraz dostum , şu sıralar sözel fizik anlatımı yapan yok çünkü daha yeni yeni bu soru tipleri girmeye başladı soru bankalarına . anlatan da fazla yok haliyle

alacağın soru bankasına bağlı , önce basitten başlarsın onları çözer sonra mantık geliştirdikçe sözel soru bankaları alırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayisaldaokuyantmci

sana kalmış işte biraz dostum , şu sıralar sözel fizik anlatımı yapan yok çünkü daha yeni yeni bu soru tipleri girmeye başladı soru bankalarına . anlatan da fazla yok haliyle

alacağın soru bankasına bağlı , önce basitten başlarsın onları çözer sonra mantık geliştirdikçe sözel soru bankaları alırsın

kardeşim gende kuşku var ama yinede teşekkür ederim önerilerin için
  • başka kullanan yokmu ????????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcoyun -- 9 Mart 2017; 17:40:52 >
  • mesaj bekliyorummm
  • Fizikten lidibu var Ahmet Nuri akay var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okokandemir05

Fizikten lidibu var Ahmet Nuri akay var

kullandınmı kardeşim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcoyun

quote:

kullandınmı kardeşim ?

Kullanmadim da lidibu ya iyi diyorlar sanırım sen 11 sin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pcoyun

quote:

kullandınmı kardeşim ?

Kullanmadim da lidibu ya iyi diyorlar sanırım sen 11 sin

12yim fakat mezuna kalıcam lidibu eksik diyorlar yoksa hocanın analtmasını sevdim
  • hadi yaa hiç kullanan yokmu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.