Şimdi Ara

DERS ÇALIŞIRKEN SESLİ OKUMA TAKINTISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ders çalışırken sanki başkasına ders anlatırmış gibi kendime anlatıyorum.( hafızada daha çok kalıyormuş diye) Ve çok zamanımı yiyor. Ve yoruluyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz bunu ? Bir anlatın. Benim en büyük sıkıntım burada (gerçekten)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anıl 35 -- 29 Temmuz 2017; 17:27:15 >

• Ben de fizik kimya biyolojiye böyle çalıştım biraz zaman almasına rağmen gerçekten verimli oluyor ve çalışırken sıkılmıyorsun. Ama bu sene mecburen yurtta kalıcam ve böyle çalışamıcam. Bunun yerini tutmaz ama sesli okumak yerine yazarak çalışacağım. Aldığı zamanı dert ediyorsan etme. En fazla 15 20 dk yavaşlatır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzdaripstudent2

Ben de fizik kimya biyolojiye böyle çalıştım biraz zaman almasına rağmen gerçekten verimli oluyor ve çalışırken sıkılmıyorsun. Ama bu sene mecburen yurtta kalıcam ve böyle çalışamıcam. Bunun yerini tutmaz ama sesli okumak yerine yazarak çalışacağım. Aldığı zamanı dert ediyorsan etme. En fazla 15 20 dk yavaşlatır.

Hocam matematikte ve geometride de yapayım mı bunu ? Birde okurken de uykum geliyor yav :D
  • Anıl 35 kullanıcısına yanıt
    Hocam mat geo da videoları izleyip formulleri yazıp direkt soru çözmeye geçiyordum.

Yazarak çizerek sesli sesli anlat işte gelmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de notlarımı başkasına hazırlar gibi baya detaylı yazıyorum, bildiğim konuyu bile salağa anlatır gibi açıklıyorum. bıktıran bi alışkanlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: elione

ben de notlarımı başkasına hazırlar gibi baya detaylı yazıyorum, bildiğim konuyu bile salağa anlatır gibi açıklıyorum. bıktıran bi alışkanlık

Hah işte bende öyleyim :/ İyi mi yapıyorum kötü mü bilemedim ?
    zaman fazlaysa iyi çünkü çok zaman yiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hızlı okuma ve yks
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: elione

zaman fazlaysa iyi çünkü çok zaman yiyor

1 Ağustos da başlıyorum hocam. Aralıkta YGS bitiyor. Lys'ye ise Kasım ayında başlıyorum. Sizce işe yarar mı bu sesli okuma ?
    bu şekilde anlıyorsan bozma daha zamanın var zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.