Şimdi Ara

Ders çalışırken hangi renk kalemler kullanıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir tane malumlu kalem alıcam.önemli yerlerin üstünü çizmek için.bir tanede işlemler karışmasın diye çözüm yapabilecegim renkli bir kalem alıcam.siz nasıl yapıyorsunuz?

• Uçlu kalem.Erkek adam renkli kalem kullanmaz kız mısınız siz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 kurusluk iddaa kalemi

• Ince uçlu olarak pilot kullaniyorum ben daha güzel yaziyorlar ben genelde lacivert siyah kullaniyorum ama renklileride var alabilirsin bendekiler scrikss . Kalin uçluda çizmek için stabilonun boss diye bir serisi var 2 tane al yeter onda da çok hoş renkler var bende açik mavi ve yavruağizi rengi var renk açik olunca alttaki yazi daha çabuk görünüyor fosforlular da çok koyu duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sunshine4 -- 5 Ağustos 2017; 14:4:5 >
  • Stabilonun soluk renk fosforluları

• propiyonikasit kullanıcısına yanıt
    Bende bunu tavsiye etmiştim soluk renk

• Lysden 1 hafta önce keşfettim daha önce almadığım için pişmanım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • faber castell grip textliner sarı rengini al 6-7 liraya mı ne almıştım ama rengi falan çok iyi veriyor tavsiye ederim, başka renkleri de var denersin hangisi hoşuna gidiyorsa
  • propiyonikasit kullanıcısına yanıt
    sen hangi renklerini kullanıyorsun ?
  • Cornucopia. kullanıcısına yanıt
    hocam şimdi bu faber 6 lira stabilo 2 lira gibi bişey.bunların arasındaki fark ne?
  • Ders çalışırken hangi renk kalemler kullanıyorsunuz?

• Ömrün boyunca mı, fakir seni :Dd

• quote:

Orijinalden alıntı: kuzeyinkrali

hocam şimdi bu faber 6 lira stabilo 2 lira gibi bişey.bunların arasındaki fark ne?

faber sarıyı çok canlı verdiği için hoşuma gitti gerçekten güzel ve dikkat çekiyor, diğer sarılar gibi soluk değil zaten diğer fosforlu kalemlerim benimde herkesin kullandığı uygun fiyatlı olanlardan
  • 22 bin lira
  • Dümdüz uçlu işte ne gerek var renk falan

• Sevdiğim kızın gözleri pempe olduğunu için pempe kalemlerle doğrularımın üstüne tik atıyorum saçlarıdağ yemşil olduğu için yemşil kalemle not alıyorum
  • Siyah uçlu ile yazıyorum . Siyah kurşun ile başlık atıyorum. Hafif ucu tükenmiş kalınlaşmış kurşun kalem ile altını çiziyorum .

Fakirliğin gözü kör olsun
  • renk mi ne rengi kalemde renk olmazki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flowa -- 6 Ağustos 2017; 15:9:19 >
  • Şu bazen bazı marketlere gelen ucuz 4 adeti 1 tl olan renkli kalemlerden kullanıyorum zaten ertesi gün okula götürünce herkesin çullanmasıyla yok oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.