Şimdi Ara

Ders calisamayanlar iceri (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
43
Favori
28.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Seni rahmetle anıyoruz upladım cünkü
    Gercekten motivasyonla kac kisiyi ders calısmaya sevk ettti sayamam

Mekanın cennet olsun .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi bu adam kim nolur söylesin
  • Millikan kullanıcısına yanıt
    Abinin forum hesabına mi girdib ne yaptın kardeş?

• quote:

Orijinalden alıntı: Millikan

abi bu adam kim nolur söylesin
    Antalyadaysan eğer, bir gün ziyarete gidelim kendisini.

Uncalı mezarlığındadır, herkesten uzak bi köşededir mezarı.

Geçen sene ziyaret ettiğimde, dakikalarca hüngür hüngür ağlamış, tutamamıştım göz yaşlarımı.

Dediğin gibi efsane kişiydi.

Keşke tanısaydınız onu.

@tomthejeer adlı arkadaşın da bahsettiği gibi, şehre bi kütüphane kazandırmıştı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç tanımadım ama gerçekten hüzünlendim büyük kaybetmişiz Allah rahmet eylesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adı nedir kimdir hocam bu arkadaş

• bakın yine aklıma geldi.
    up be kardeşim.

bi rahmet okuyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: themontana

bakın yine aklıma geldi.
    up be kardeşim.

bi rahmet okuyun.
    dediğiniz gibi vefat mı etti kendisi?
    kimdi bu arkadaş hocam.
  • Bu adam hakkında bilgi vrr hocm

• quote:

Orijinalden alıntı: KnownBoss

dediğiniz gibi vefat mı etti kendisi?
    kimdi bu arkadaş hocam.

Alıntıları Göster
    yakın bi arkadaşımdı.
    hatta arkadaştan öte tam anlamıyla bir dosttu.

gerek sanal dünyada gerekse reel dünyada herkesin gönlünü kazanmayı başarmış bi insandı. Milikan kullanıcı arkadaşın daha önce sarf ettiği gibi efsane bi insandı. Kendisini buradaki arkadaşları motive etmeye adamıştı. Her gün çeşitli konular açar buradaki arkadaşlarda motivasyon oluşturmaya çalışırdı. Bu konuda onlardan sadece birisiydi.
    ayrıca Antalya'da da birçok harika işe imza atmıştı. bi insan 17-18 yaşlarında neler yapabilir diye düşünebilirsiniz, ama olay hiç de görüldüğü gibi değildi. tomthejeer'in bahsettiği gibi bi kütüphane kazandırmıştı şehre. ya da benim aklımdan hiç çıkmayacak o 'dünyanın en büyük ikinci palmiye ağacı' unvanının Antalyaya tescillenmesini sağlamıştı. inanılmaz bi araştırmanın eseriydi.

zaten hep iyi insanları kaybederiz. dünyanın düzeni değil midir bu?

2015'te sınava hazırlanan o insanlar eminim ki unutmayacaktır onu.

ışıklar içinde uyu benim pırlanta kalpli arkadaşım.

• bu konuyu devam ettirsek mutlu olurdu bence, evet kimler çalışıyor bu saatte up
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForeverLazy

bu konuyu devam ettirsek mutlu olurdu bence, evet kimler çalışıyor bu saatte up
    Kesinlikle.
  • Onu hiç unutmadım. Açıkçası bu konuya gelip yazmak yüreğimi nasıl yakıyor bilemezsiniz. Çok talihsiz bir kaderin eline doğdu. Anası da babası da yoktu. Tam olmuştu, kurtulmuştu o hayattan, sokaklardan...

Ama bırakmadılar peşini... üç yerine saplamışlar bıçağı. Hastaneye vardığında çoktan...

Onun anısını yaşatmak benim en büyük onurumdur.

Yarından itibaren her akşam gelip konuya yazacağım. Onun için de çalışın beyler, onun için de gayret edin biraz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

Onu hiç unutmadım. Açıkçası bu konuya gelip yazmak yüreğimi nasıl yakıyor bilemezsiniz. Çok talihsiz bir kaderin eline doğdu. Anası da babası da yoktu. Tam olmuştu, kurtulmuştu o hayattan, sokaklardan...

Ama bırakmadılar peşini... üç yerine saplamışlar bıçağı. Hastaneye vardığında çoktan...

Onun anısını yaşatmak benim en büyük onurumdur.

Yarından itibaren her akşam gelip konuya yazacağım. Onun için de çalışın beyler, onun için de gayret edin biraz.
    2011 yılında üye oldum ben bu foruma (ban yemeden önce) sizin 2015 deki yorumlarınızı görmüştüm.
    hikaye falan yazıyordunuz, karıştırıyor olabilirim.

vefat eden arkadaş şehre bir kütüphane kazandırdığından bahsetmişsiniz. bu nasıl olur? yani kendi çabasıyla 18 yaşlarında bir genç bunu nasıl yapar, gerçekten takdire şayan.

• ForeverLazy kullanıcısına yanıt
    Bn sabaha kadar

• bune.
    4 yildir buradayim birakma vaktim geldi benim de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnownBoss

2011 yılında üye oldum ben bu foruma (ban yemeden önce) sizin 2015 deki yorumlarınızı görmüştüm.
    hikaye falan yazıyordunuz, karıştırıyor olabilirim.

vefat eden arkadaş şehre bir kütüphane kazandırdığından bahsetmişsiniz. bu nasıl olur? yani kendi çabasıyla 18 yaşlarında bir genç bunu nasıl yapar, gerçekten takdire şayan.

Alıntıları Göster
    Evet hocam doğru hatırlıyorsunuz.

Antalyada, konyaaltının en güzel yerinde doğan hızlan kütüphanesi vardır. İşte o kütüphanenin fikir babası ve uygulamaya konulmasını sağlayan kişidir walter.

Doğan hızlanla buluşmak icin günlerce yağmurlu istanbul sokaklarında yatan, belediye başkanını 100 milyon liralık araziyi kütüphane kurmaya ikna edebilecek kabiliyette bir dahidir.

Onun ışığı, geleceğimize yön vermeye devam edecektir. O, feneriyle insanlara ışık tutamadan koparıldı bu dünyadan, 3-5 kişinin adını bildiği bir öksüz olarak göçtü öte tarafa. Şimdi, bizlere bıraktığı devasa mirası geleceğe taşımak, hala her gece gökte parıldayan ışığını herkeslere göstermek onur borcumuzdur.

Gece 2de buluşalım. Ve walter adına kahkahalar atalım.

• bugün hayatımın en düşük ayt netlerinden birini yaptım durmak yok daha çok çalışmak lazım demek ki iyi çalışmalar arkadaşlar
  • 04'e kadar ben de ayaktayım.
    CSS çalışacağım.
    22.30'da hareket..
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.