Bildirim
Ders calisamayanlar iceri (16. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: revnak96
Netler Kötü hocam ya
http://forum.donanimhaber.com/m_106516623/f_//tm.htm#106554286
Az yazdim yazistirdim faydasini goruceksiniz hocam :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnşallah nefesimiz yetmiştir hocam hayirlisi olsun
Hocam walter dan haber yokmu hiç ? -
Ya denge 5 digerlerine gore cok daha mi kolay ya ? 5. deneme ?? Matematik.
Ampule püf dedik derken?
Siyasi içerik hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revnak96 -- 7 Haziran 2015; 22:26:19 > -
Fark ettim.Emin olmak istedim.
Yalnız lambayı savunduğumdan değil de o şehitlerimizin katillerinin siyasi koluna oyunu verenler vatan haini şerefsizlerdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibnisinai -- 7 Haziran 2015; 22:44:27 >
Hocam ben vermedim hdp ye ama HDP nin meclise girmesi başkanlık sisteminin gelmemesi açısından çok önemliydi çok desteklemiyorum hatta hiç desteklemiyorum ama sadece gerekliydi bence -
hdp dediğimiz vatandaşlar zaten teröristler içeride anlasmayacakları da belli değil iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum ama mhp ile eş değer oy alabilen pkk dan bahsediyoruz. gayri resmi bağımsızlıklarını resmiyete döktüler. Buyrun cenaze namazına kimin orasını Allah bilir -
Hocam sebebi her ne olursa olsun hdp li yavşakların meclise girmesi hiç mi hiç iyi olmadı. Adamların koalisyonla hükümet içinde olma olasılığı var.
Neyse Allah ülkemiz her şeyi hayırlı kılsın İnşallah.
Orasının kimin olduğu zaten uzun zamandır meçhul zaten hocam seçim çok da önemli bi etki olmadı bence terör ile mücadelenin en rütbeli polislerini cemaatçi diye içeri aldılar sonrasında doğu kopuktu zaten hep İyi mi oldu kötü mü oldu zaman gösterecek ama şuanki fikrim başkanlık sisteminden daha iyi olduğu yönünde -
Hocam doğuyu zaten bu hale getiren baştaki herif yeteri kadar katletti ülkeyi hukuku itibarı ayaklar altına aldı bide başkan mı yapalım Daha beter yapsın sonra -
Bölücülerin ülke başına gelmesinden iyidir heralde.Hayırlısı olsun, bakalım.
hayırlısı olsun hocam bakalım süreç neler göstercek -
Bu gece 15 test trigonometri Körfez'den Yarin sabah kalkıp fen bilimleri lys1
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün buralar boş galiba
burdayiz kardesim
kalktigimdan beri hic calismadim aksamda disari ciktim eve gelmisim gece 11 de... artik sabahliyarak telafi etcem hadi kolay gelsin sabahlarin bol olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hep Burdayız hocam ayıpsın -
Durmak yok !!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X