Şimdi Ara

Derleme makale kitap sunu vb. bilgiler.. Programlama dilleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kütahya
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllar boyu ineternnetten derlediğim vb yerlerden topladığım akele sunu kitap vb bilgileri içen paketleyip cd olarak satmaya karar verdim. sanal pazarda söylemedim ama içerisnde oldukça iyi kitaplarda var..
    c c++ c# asp php photoshop. web ilw ilgili birsürü konu.. Bir çok kouyu hiç araştırmadan içerisinde rahatlıkla bulabilrisiniz.

Verdiğniz paraya kesnlkle değecek bir.. dvd arşiv.

fiyatın makul olduğunu düşünüyorum..

fiyat 2 lira.

tek cd larak göndereceğim bu yüzden kargo masrafı çok düşük olacaktır.

sanal pazar metni

"
    Özellikle Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama vb. bölüm öğrencilerine tavsiye edeceğim bir kaynak. Öğrencilerine tavsiye edeceğim bir kaynak.

Programlama dilleri konusunda aradığınız hemen her soruya bir yanıt bulacağınız bir arşiv. C, C++, C# veri tabanı ve asp php gibi programlama dilleri hakkında ve yanısıra photoshop hakkında internetten derlediğim makale bazı sunu ve kitapları içeren bir cd.
    "

sanal pazar linki..

http://www.sanalpazar.com/C-C-Java-Web-Makele-Ve-Kitapcik-Cd__isp2946630

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi os_lnx -- 3 Nisan 2012; 16:30:55 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• tek dvd olarakmı yolluyorsunuz birde kitap isimlerini pmle yollamanızı rica ediyorum. adobe programlarına ihtiyaç yok.

• içerisinde kitaplar var yerli yabancı özelikjle görsel programlama dilleriyle ilgili. c# ,, visual basic en çokta "c#". yani bi cd ye zor sığımışsa içinde epey şeyler vardır dimi. :) videoo yok içinde ve kurulum yok. asp ve php nin elektronik kitabı var mesela. sql içinse web sitesi şeklinde kaydedilmiş makaleler var vede okuldayken aldığım sunular. bu işten zaten para kazanamam isteyenlerin elinde bi çeşit kaynak olsun. elime bişeyler gçtikçe ekliyorum hala. fiyatı da 1 lira yapiyim almaktan çekinmeyeceğiniz bi fiyat olsun beğenenler lütfen tavsiye etsin yada kopyasını çekip arkadaşlarına dağıtsın. bende durup durmsın diyorum ben. siz ne diyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi os_lnx -- 29 Nisan 2012; 18:49:38 >

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.