Şimdi Ara

DERİN DEVLET YAPTIGI EYLEMLERİ HER AYIN 17 SİNDE YAPMIŞ ! ( DERİN KOMPLO 17 SAYISI )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce Beyaz TV de Latif Şimşek ve Rasim Ozan Kütahyalının sundugu dinamit adlı programda gördüm bu olayı.

aşagıda verdigim olaylarlar hepsi ayın 17 sinde gerçekleşmiş. 17 sayısı ise tarihde 17 türk devleti kurulmuş ve 17.devlet türkiye cumhuriyetiymiş.

17 sayısından yola çıkarak derin devlet işlerini ayın 17 sinde yapıp mesaj vermekteymiş.

Tarihler bunlar ne diyorsunuz başka varmı 17 tarihinde olan önemli bir olay. Bu kadar tarih rastlantımı sizce.

Adamlar iyi kurmuşlar komployu.

17 Nisan 1993 TURGUT ÖZAL ÖLDÜ.

17 Eylül 1961 ADNAN MENDERES ASILDI.

17 Şubat 1993 EŞREF BİTLİS UÇAĞININ DÜŞMESİ SONUCU ŞEHİT OLDU.

17 Mayıs 2006 DANIŞTAY SALDIRISI.

17 Şubat 1959 ADNAN MENDERESİN İNGİLTEREYE GİDERKEN BİNDİGİ UÇAK DÜŞTÜ. YARALI KURTULDU.

Yukardakileri onlar söyledi birkaç şey daha dediler ama kaçırdım.

Bunlarıda ben buldum wikiden 17 de olmuş olaylar ne var ne yok diye baktım.

Başka sizin bildiginiz tarihte olmuş olay varmı büyük, 17 sinde olan.

17 Ocak 2000 MEŞHUR BEYKOZ HİZBULLAH BASKINI.

17 Ekim 1951 TÜRKİYE NATOYA KATILDI.

17 Ağustos 1999 MARMARA DEPREMİ.

17 Kasım 1922 SON OSMANLI PADİŞAHI VAHDETTİN KOLTUGUNU BIRAKARAK MALTAYA KAÇTI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Miroğlu -- 3 Aralık 2011; 2:04:30 >

• Hepsinin derin devlet olduğunu nereden biliyor? Yada derin devlet var mı? ...
  • buna inanan varsa
  • Rasim Ozan Kütahyalı

bu adamı izlemeyin izlettirmeyin izleyene rastlarsanız da tekme tokat dalın aklı başına gelsin o derece ha bir de izlemeye katlanabilenleri de yüce sabırlarından dolayı önce tebrik edin sonra artık yapıcağınız size kalmış

aslında adnan aybaba nihat doğan bir de bunu koyacaksın bir programa, tam evlere şenlik olur
  • Sallamışlar tutanlar tutmuş işte, aponun yakalanması neden 17'sinde değil o zaman
  • Birbirinden alakasız olaylar.

O kadar saçma bir tespit ki bu nasıl gülsem bilemedim. 1 den 30 a kadar kafanızdan bir sayı belirleyin google açın ve aramaya başlayın. x ocak x şubat ...... x aralık 1900-2011 yılları arasında 1 milyon tane gündemi meşgul eden olay bulursunuz. ( kaza,cinayet,baskın vs....... )
  • 2-3 olayı ben ekledim wikiden her ayın 17 sine bakarak.

böyle şeylere inanmam ama forumda komplo sever arkadaşlar çok paylaşim dedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bide ayın 16. günlerini araştır neler çıkacak karşına o da illuminatinin günüymüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erain -- 3 Aralık 2011; 1:43:02 >
  • Hocam diğer tarihlere de bak muhakkak bulursun birşeyler yakın tarihimizde (aşağı yukarı 100 yıl alsan) senede 12 günden 1200 gün eder bu 1200 günün 3-5 tanesinde önemli olay olduysa ne ala, tamamen tesadüf bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

2-3 olayı ben ekledim wikiden her ayın 17 sine bakarak.

dostum bunlara bakarak her ayin 18 iyle ilgili seyler de bulursun bu kadar saftirik olma, simdi vahdettinin maltaya kacmasiyla 17 agustos depremini ayni anda yazmandan zaten ucuk bir dusunce yapisina sahip oldugun ortaya cikiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata1606 -- 3 Aralık 2011; 1:46:53 >
  • kadir inanır diyorum ve gidiyorum..
  • Beyaz tv'den sonrasını okumadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata1606

quote:

dostum bunlara bakarak her ayin 18 iyle ilgili seyler de bulursun bu kadar saftirik olma, simdi vahdettinin maltaya kacmasiyla 17 agustos depremini ayni anda yazmandan zaten ucuk bir dusunce yapisina sahip oldugun ortaya cikiyor.

kardeş dogru okumadın heralde.

benmi bu komployu yazdım kafadan. adamlar tv de söledi.

ben sadece meraktan her ayın 17 sine baktım wikipediden ve 2-3 tane önemli olay buldum ekledim.

benle ne alaka.

• bunlar sadece 17'sine denk gelenler olmasın
  • quote:

quote:

quote:

ben sadece meraktan her ayın 17 sine baktım wikipediden ve 2-3 tane önemli olay buldum ekledim.

benle ne alaka.

17 agustos depremi ile vahdettini ayni anda onlar mi soylei yoksa sen mi yazdin, eger onlar soylediyse ben lafimi geri aliyorum, yani komplo teorisi diyorsun, bir miktar mantik olmasi lazim degil mi, ama senin yazdiklarinda hic alaka yok, desen ki 17 agustosta olan olaylar tamam derim, ama komplo teorisi diye olaya giriyorsan mantikli yazman lazim yoksa teori olmaz sacma bir sey olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

benle ne alaka.

17 agustos depremi ile vahdettini ayni anda onlar mi soylei yoksa sen mi yazdin, eger onlar soylediyse ben lafimi geri aliyorum, yani komplo teorisi diyorsun, bir miktar mantik olmasi lazim degil mi, ama senin yazdiklarinda hic alaka yok, desen ki 17 agustosta olan olaylar tamam derim, ama komplo teorisi diye olaya giriyorsan mantikli yazman lazim yoksa teori olmaz sacma bir sey olur.

deprem ve vahdettini 17 de olmuş tc tarihindeki önemli olaylar oldugu için ben ekledim. sadece tarihleri 17 diye.

ben kesinlikle olaylarla veya tarihlerle bir bagı vardır yokdur diye bakmadan 17 diye ekledim.

adamlar başka şeylerde dedi ama kaçırdım biraz yeşil meşil olayı vardı falanda filan.

bencede saçma ama tartışılsın istedim belki başka şeyler çıkar arkadaşların bildigi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.