Şimdi Ara

Dergi okumak için tablet tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çoğunlukla dergi okumak için kullanacağım bir tablet arıyorum. Bilgisayarım da olduğu için çok bir bütçe ayırmak istemiyorum. Olabilecek en ucuza dergi okumak için önerebileceğiniz bir tablet var mı ?

    Ekranı büyük olmalı haliyle ve göz yormaması için bir teknoloji var mı bilmiyorum.

    Kindleım da var ama oraya pdf atamıyorum ve okuyacağım şey indirilmiyor direk program üzerinden okunabiliyor.



  • hocam bende benzer bir konuda yardım istiyorum konuda açtım burayıda güncelliyim bende kitaplarımın resimlerini çekip okuyacağım dediğiniz gibi gözü yormayan cinsten uygun fiyatlı birşey arıyrum bu kindle lar çok güzel ancak araştırmalarım sonucu bu format sorunu ayrıca renksiz ekran oluşu tablete yöneltti benide
  • Hocam bulabildiniz mi boyle bir cihaz? Ben de sadece pdf dergi okumak icin bir tablet vs. ariyorum. Ipad almak mantikli mi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    A101 den almış olduğum ve sadece 3-4 kere tam şarj ederek kullandığım Alcatel Pixi4 tabletim var. PDF vs. okumak için ideal olduğunu düşünüyorum. Alırken aracımda navigasyon ve multimedya sistemi olarak kullanmayı planlamıştım fakat GPS'inin olmadığını aldıktan sonra öğrendim. PDF okuma, sosyal medya vb. işlerde iş görecektir. Aldığım fiyat forum takipçileri tarafında biliniyordur ama yine yazayım 179 TL ye aldım ve ekran jelatini dahil tüm aksesuarları duruyor. Almayı düşünürseniz satabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.