Şimdi Ara

Dereceli Yerleştirmede Sorunmu Var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okuduğum postlardan ve çevremdeki oyunculardan baktığım kadarı ile, 8/2 bronz 1, 6/4 bronz 5, 9/1 silver 1, gibi yerleştirmeler görüyorum. Bu işte teknik bir arıza mı var ? Riotun bu yerleştirmelere bir açıklaması varmı acaba ? Bronzun altında teneke kümesimi oluşturuldu? Geçen sezon 5/5 ile silver 3 olmuş biri olarak soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 27 Ocak 2016; 11:52:10 >

• Hiçbir sorun yok bence. Tamamen eloyla alakalı. Geçen sezon 800-900 maç atan kişiler düştü doğal olarak. Duo girdiğim adam gold4 bitirdi 10 maçta 8 win aldı ve gold 3 attı onu. Bende plat 5 bitirdim. 10 maçta 8 winle gold 2 attı. İkimizin de geçen sezon dereceli maç sayısı azdı. O yüzden elo pek oynamamış. Ama 10 maçta 5 win alıp plat5 ten silver1 düşen arkadaşım da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fourcade -- 27 Ocak 2016; 12:04:04 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar bu sıfırlanma olayını idrak edemiyorlar bu zaten soft reset bakalım eski ligine tekrar çıkabiliyor musun diye alta atıyorlar. Liginden daha yüksek elon varsa anca öyle kendi ligine yakın bir yerden başlarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok 10 maçın 9 unu satmayı başardım.Gümüş 2 başladım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.