Şimdi Ara

Dereceli maça gelen Scripterlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Script-hack Scripter adam yanlış anlamayın hile kullananlardan bahsediyorum :D
    Dereceli ve normal maçlara son 3 gündür aşırı fazla gelmeye başladılar tabii yeteneksiz olduklarından script hackle bile kaybediyorlar.
    Ban dalgası işlemiyor mu?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben inanmıyorum script olduklarına. son 1 haftada 3-4 defa script diyenler report atanlar ticket atanlar oldu. insanlar kendisinden iyi gördükleri herkese hemen script damgası atıyorlar. 2-3 tane imkansız harekette script dersin anlarım da. skilleri çok hızlı basıyorsun diye script diyen gördüm. inandırıcılığı kalmadı. hakkaten 1 kere gördüm script çok belliydi. kendisi 0 skillshot ıskalıyor ve sen hiç skill tutturamıyorsun ona. ama okadar belli ki. arka arkaya 2-3 skill yolluyorsun minik manevralarla kaçıyor çok belli. ama hem adama skill tutturup arada kesip sonra scriptli adam kesiyoruz işte hem script hem low demek saçma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derecelide lose steak yapıp burda adamlara script diye iftira atmayın adam o gün gününde olabilir çalıdan attığın bi skillshhot ı dodgeladı diye script olmak zorunda değil Cassopia aldı diye script olmak zorunda değil. Belkide Zeitnot un aldığı hapları almıstır ama script diye iftira atmadan önce emin olmak gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shineon25 -- 20 Eylül 2015; 8:14:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.