Şimdi Ara

Dereceleri şöyle alabilir miyiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
6
Favori
2.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene iyi bir seyler yapıp tavsiye konusu açmayi bende isterdim ancak kısmet olmadı.Mezuna bırkatım.Tm ciyim

Bana yardimci olur musunuz?
    1-Geometrim çok kötü.Benim gibi geosu kötü olup düzelten var mi varsa nasil yapti? Acaba antrenman falan mi cozeyim(mezuna kalma sebebim geometri)
    3sb çözeceğim bunlar hangisi olmali

2-Tyt mat bu sene surem yetmedi o yuzden istedigim gibi gecmedi biraz daha surem olsa +32 yapardim o yüzden tekrsr soru bankasi cozmeme gerek var mi ? Yoksa firekmen denemere mi gireyim?Çöz diyordanizda ne çözeyim?(345 cozmustum)

3-Tyt fen de hic bir dersi mukemmel yapmadim genel olarak 5d2y yanlis şeklinde geldi.Hepsini tekrar baştan mi alayim?

4-ayt mat adina bu sene dogru dusrust kitap bitirmemistim.Sonlara dogru acil çözdüm cok hosuma gitti.
    3 sb çözecem acil,karekok kesin bir digeri ne olsun?

5-Sene boyunca coğrafya adina hic bir sey yapmadim ayt ful geldi ,tyt de umman sorusu yanlis yaptim bu sene ne yapayim?

6-Edebiyat için limit sb kesin çözecegim onun yaninda bilgi satmak cozemyi dusunuyorum.Gerek duyirsam yayin denizide ekleyecem.sizin eklemek istediginiz bir sey var mi?
    Bu arada doping+benim hocam yiutube +limit+bilgi sarmal seklinde ilerlemeyi dusunuyorum

7-Tarih için de notlardan okuyup konu tekrsri yaptiktan sonra elimdeki soru bankalrini süpürürüm.

Not:Bu konuyu açmamın sebebi yanlis gordugunuz yerler varsa beni uyarmaniz veya bana oneride bulunmanizdir.

Not2:letgoda 2019 kitaplari ucuza var 2020 basim kitaplara o kadar parq vermeye değer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sakal birakmanin keyfini cikar :d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jjlt J kullanıcısına yanıt
    Yolculuklara cikiyorum polis durduyor bazen işidli sanarlar diye kesiyorum maalesef.

• Hepsini cevaplamak zorunda degilsiiniz sadece birini de cevaplarsaniz benim icin yeterli olur

• boğaziçili bilgecan kullanıcısına yanıt
    Sene boyunca mudurle kavgaliydiniz o yuzdwn yazdim simdi de polislerle kavgalisiniz desenize hocam.

• Geoya kafaniz yatkinsa kolay kitaplara bulasmayin duxgun 1 tane kitap cozun yeter bile kafaniza yatarsa sorular.

• Hocam hepsini okumaya üşendim ama ben de tmciyim gözüme takılanlara cevap vereyim

Geometrim çok kötüydü benim de ama çalışmadığımdan adam akıllı, bi kere temiz bir soru bankası çöz bence. Temizden kastım yeni nesil falan kasmak yerine bildiğin kuralları falan öğreten bir şey. Birey b önerebilirim ya da çözümlü bir şey de alabilirsin karekök falan. Bu bitince yeni nesil dediğimiz muhabbetlere girebilirsin. Acilin soru bankası yerine geometri denemesini çöz bence. Supara da fena kitap değildi.

Tyt mata süren yetmediyse ve konu eksikliğinden kaynaklanmıyorsa bu deneme çöz. Yani konuyu bilmediğin için sol kulağını sağ elinle tutuyorsan o zaman soru bankası çöz, ama bliyorum pratiğim yok diyorsan denemelerle devam et. Süre tut ve süreye sadık kal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AB9A40D5 -- 5 Ağustos 2019; 23:5:49 >
  • Jjlt J kullanıcısına yanıt
    Sene boyunca çok hata yaptim.Bu sene cok farkli olacak.

Not:Foruma yeni üye olan kardeşlerim iyi bir yerleye gelmek istiyorsaniz forumda cok fazla aktif olmayin.Trolluk pesinde koşmayin.Buralar bagimlilik yapar.Bi sorunuz varsa sorun cikin.
    Burasi benim sinav bilincine sahip oldugum yer ayni zamanda vaktimi cok fazla yiyen bir yer oldu.Bu benim hatamdi.
    Şimdi belki goruyorsunuz bir suru kisi forumdan derece yapti.Neredeyse hepsi foruma uye olmadan forumu uzaktan takip eden kisilerdir.

• Sağolun hocam.
    Geometri için supara+kenan kara yaparim ozaman
    Ek olarak nitelik cozup denemeye gecerim.

Matematikte acikcasi cok bir eksigim yok.Yine dediginiz gibi deneme cozerim.Sureyi git gide azaltirim.

Supara iyiydi ama ben birey b arkasına çözmüştüm. Birey b veya karekök tyt falan da tercih edilebilir aklınızda olsun.
  • Anladim hocam.Birey b yarim yamalak cozmistum zaten şimdi silmekle uğrasmayayim.Letgoden duruma gore karekok ya da supara alayim.Uygun olursa ikisinide aliriim hizlica cozerim.

• Geometri için başlangıç olarak birey b kullanabilirsiniz, soruları genelde klasiktir ama konulara hakim olursunuz. Sadık uygun, mikro hücre yayınları, yayın denizi çözdüm güzel kitaplardı. Bir de mutlaka 345'in matematik denemelerini çözün geometri soruları çok iyi.

Tyt mat için bir soru bankası çözmenizi tavsiye ederim. Mikro hücre yayınlarının kuantum serisi var tyt-ayt mat ve geo kitaplarını çok beğendim, bunları çözebilirsiniz.

Tarih ve coğrafyayı arada çalışın, özellikle ikinci döneme doğru. Kaynaklar çok önemli değil.

Ayt mat için de bilgi sarmal.
    Geometride tam olarak konuyu kavramak istiyorsanız karekok mps geometri kitaplari var 2 tane. Butun ozellikleri aciklayip altta orneklerini cozduruyor ama zaman alan kitaplar. Zamaniniz varsa bir bakin isterseniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tavsiyem ucgeni cok iyi ogrenmen acilde sadece ucgen + dortgenin yarisini bitirerek fulle yakin yaptim kenan kara konu anlatim olarak super onu da izleyebilirsin benim ilk senemde geo hocasindan dolayi nefret ederdim kenan karayi kesfedince cok sevmeye basladim.Ayt icin de karekoke gerek yok bence lti disinda bilgi sarmal ve acil lti icin de apotemi cozdum memnunum diyebilirim mat netimdenn

• bilinmezbiri B kullanıcısına yanıt
    Hocam geometei adina cok kararsizim.
    Bir yandan

Kenan kara+supara+nitelik
    Kenan kara+Esen (karekok mps tarzında) +nitelik
    Kenan kara+karekok mps+nitelik
    Krnan kara +acil
    Kenan kara+ sonuç uçgenler +birey b gelişim(üçgen kismi yok)+nitelik

Bunlardan hangisi mantikli olur

• Valkyrimon V kullanıcısına yanıt
    Acile cok zor diyenler oliyor.Geometrim suan da pek iyi degil o yuzden ondan baslayip pes etmekten korkuyorum

• nobodyno kullanıcısına yanıt
    Cok sagolun
    Ayt mat icin karekok+acil+bilgi sarmal cozecegim o zaman.

Tyt matta basit 1 problem sorusu haricinde tyt ve ayt matta yanlisim yok acilin matematik kitaplarina kesinlikle bulasma ozellikle de tyt mat.Max 20 sayfa cozmusumdur.Geometrisi guzeldi ama fullemeyi hedeflemiyorsan cozmene pek de gerek yok ben geoyu sevdigim icin cozmustum ona ragmen kitapta bosum coktu.Cozmesem de muhtemelen yine ayni sonucu alirdim.Kisacasi cok da cozmenize gerek yok hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jjlt -- 6 Ağustos 2019; 9:30:42 >
    Ben geometride dershaneyle gitmiştim ve bu dediklerinizden karekok mps ve acil kullanmıştım. Bunları kullananlar cevaplandırırsa sizin için daha iyi olur. Sizi yanlış yönlendirmek istemem. Karekökü söylemiştim zaten ama acil için yorum yapacak olursam, evet zor bir kaynak ama internette kenan karanın çözümleri var. Bence geometri adına insanı geliştiren bir kaynak. Kenan karanin soru çözüm tarzını da beğenmiştim. Ama konuları nasıl anlatır bir bilgim yok.
    Esen konu anlatımlısı da vardı şimdi aklıma geldi.üçgenler kısmını çözmüştüm. Ama diğer kitaplara göre basit kaldığını söylemeliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilinmezbiri -- 6 Ağustos 2019; 9:56:45 >
    Bir de endemik yayınlarının ince bir geometri kitabı var. Yeni nesil sorulardan oluşan. Konular bittikten sonra tekrar mahiyetinde ona da bakabilirsiniz denemelerle birlikte.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.