Şimdi Ara

DERDİMLE DERTLENİR MİSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bir derdim var anlatayım siz adam gibi sadece yorum yapsanız da olur. En azından birileri yanımda diye hissedeyim.
    Arkadaşlar P.tesi okulum açılıyor terk-i memleket yapıp okula gidicem.D.Hoca internetten ders seçimimi onaylamadı p.tesi yanıma gel dedi.P.tesi sabahı 8.30 a otobüs biletimi alıcam okula gidicem buraya kadar herşey normal. Ama beyler okulumun olduğu memleketten biriyle eve çıkmıştım anlaşamayıp yurda geçtim onda sıfır eşyayı masraf edip geri getirmeyim diye 2.elciye sattım.Yurda 3 aylık bin liraya anlaştım sadece 250 lira verdim.Benden 750 lira paralarını istiyorlar ve seneye bu yurda gelme git kendine yer bul diyorlar.Benim o yurda gitmem imkansız arkadaşlarım da bir yere kadar idare eder orada.Cebimde sadece 20 lira var ne bende ne bizimkilerde 5 kuruş yok.Pazartesi okul açılacak ama ben 7 sine kadar parasız ve yurtsuz gezicem.Bi çaresini bulucam artık ama siz olsanız ne yapardınız? Eş dost akraba kısmını es geçin hepsi palavra...
    Not:Yakınlarda viyadük vaR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bölüm ne ?
  • 7 sine kadar idare edemezmisin banklarda takıl
    olmadı viyadük
  • quote:

Orijinalden alıntı: keten

bölüm ne ?

Kamu Yönetimi

• quote:

Orijinalden alıntı: beko_heko

.Cebimde sadece 20 lira var ne bende ne bizimkilerde 5 kuruş yok.Pazartesi okul açılacak ama ben 7 sine kadar parasız ve yurtsuz gezicem.

1 saatte o paranın kat kat fazlasını kazanmak ister misin?
  • Icki sigara kullaniyormusun ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: keten

bölüm ne ?

Kamu Yönetimi

Dürüst olmak gerekirse, Okulu bırak sana uygun olduğunu düşündüğün bi işe gir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

7 sine kadar idare edemezmisin banklarda takıl
    olmadı viyadük

Viyadüğü şuan için söyledim bi tane boynuma çelik halat çıksam mı viyadüğe

Aslında çok arkadaş,eş dost var ama kimisi boş kimisi ise söyleyemem...

• 7sine kadar bi arkadaşında kalırsın ama şu 1000 lira olayını anlamadım 3 aylık 1000 liraysa 3 ay içinde verirsin, yani şimdilik bi acelesi yok çünkü 3 ay ordasın kaçmıyosun ya biyere.. yalnız 7sine kadar 20 lirayla idare etmek biraz zor olabilir, belki bi arkadaşından 50 tl borç alabilirsin, 7sindede zaten kredini çekiyosun ordan 50tl verirsin kime varsa borcun.. ailende zaten annen baban kimse artık ay sonu geldiği zaman maaşlarını falan çeker sana yine takviye yapabilirler. sende bu arada başka yurt bulursun kendine. ama yurt bul bak ev bulma. anladığım kadarıyla durumunuz pekte iyi değil gibi. bu yüzden ev hayatı sana göre değil. git başka bi yurda orda kal.. yani aslında herşeyin bi çözümü var.. tıpkı nickim gibi..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

7 sine kadar idare edemezmisin banklarda takıl
    olmadı viyadük

Viyadüğü şuan için söyledim bi tane boynuma çelik halat çıksam mı viyadüğe

Aslında çok arkadaş,eş dost var ama kimisi boş kimisi ise söyleyemem...

sen bi akradaşına git 5 tane arkadaşın olsa 2 gün kalsan 10 günü öyle kurtarırsın birde bu mobil sürümden atıldı diyor teli sat otele filan git yap bişiler
    olmadı viyadük

• quote:

Orijinalden alıntı: anypeopl..

quote:

.Cebimde sadece 20 lira var ne bende ne bizimkilerde 5 kuruş yok.Pazartesi okul açılacak ama ben 7 sine kadar parasız ve yurtsuz gezicem.

Komik olduğunu düşünmüyorum...

Keten:
    Okul bırakılır mı ya yok artık. Okul herşeyim hedeflerim ve hayatım...İkinci Üniversitem bu. 3.sınıfım ve şuan

• quote:

Orijinalden alıntı: JeiCeei

Icki sigara kullaniyormusun ?

1.5 yıldır hayır kullanmıyorum.

• anadoluda olan onlarca kişi var forumda hangi üni ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anypeopl..

quote:

Komik olduğunu düşünmüyorum...

Keten:
    Okul bırakılır mı ya yok artık. Okul herşeyim hedeflerim ve hayatım...İkinci Üniversitem bu. 3.sınıfım ve şuan

Bizim bir ateist arkadaş vardı üniversite okurken yurttan kovulmuştu fakat abilere gidip yaklaşık 4 ay parazit gibi yapışmıştı istersen sende dene veya camiye en kötü ihtimal polis/huzur evi vb. yerlere durumunu açıklarsan birkaç gün kalmana izin verirler

• quote:

Orijinalden alıntı: ayarlanır o yaa

7sine kadar bi arkadaşında kalırsın ama şu 1000 lira olayını anlamadım 3 aylık 1000 liraysa 3 ay içinde verirsin, yani şimdilik bi acelesi yok çünkü 3 ay ordasın kaçmıyosun ya biyere.. yalnız 7sine kadar 20 lirayla idare etmek biraz zor olabilir, belki bi arkadaşından 50 tl borç alabilirsin, 7sindede zaten kredini çekiyosun ordan 50tl verirsin kime varsa borcun.. ailende zaten annen baban kimse artık ay sonu geldiği zaman maaşlarını falan çeker sana yine takviye yapabilirler. sende bu arada başka yurt bulursun kendine. ama yurt bul bak ev bulma. anladığım kadarıyla durumunuz pekte iyi değil gibi. bu yüzden ev hayatı sana göre değil. git başka bi yurda orda kal.. yani aslında herşeyin bi çözümü var.. tıpkı nickim gibi..

Bu bahsettiğim 3 ay geçen seneki son 3 ay idi. Yani o 3 ay geçeli çok oldu :) Babam ve annem çalışmıyor o yüzden tek başıma ayakta durmaya çalışıyorum.Borç almak istemiyorum aslında ama iyi bir fikir olarak dursun bi kenarda.Yurt sürekli sıkıştırıyor beni senet var ellerinde. Ayrıca ailem o yurtta kalmamı istiyor hala.Ben defalarca tartıştım ezmek istesem ezerim ailemi ama onu da istemiyorum bi de insan alıştığı ortamı bırakmak istemez o yurt süper benim için en azından tanıdık arkadaşlar var felan.Yeniden kayıt olmak istesem 600 lira da peşinat istiyorlar. Onu bile versem her defasında benni yurttan kovmak için uğraşırlar eminim.Evet aslında ayarlanır o yaa 'belki' ama biraz benim canımı sıkıp psikolojimi bozacağı bir gerçek... Öyle değil mi?

• okul-şehir ne kardeş söyle bakayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlurÖyle

okul-şehir ne kardeş söyle bakayım

PM

• quote:

quote:

7sine kadar bi arkadaşında kalırsın ama şu 1000 lira olayını anlamadım 3 aylık 1000 liraysa 3 ay içinde verirsin, yani şimdilik bi acelesi yok çünkü 3 ay ordasın kaçmıyosun ya biyere.. yalnız 7sine kadar 20 lirayla idare etmek biraz zor olabilir, belki bi arkadaşından 50 tl borç alabilirsin, 7sindede zaten kredini çekiyosun ordan 50tl verirsin kime varsa borcun.. ailende zaten annen baban kimse artık ay sonu geldiği zaman maaşlarını falan çeker sana yine takviye yapabilirler. sende bu arada başka yurt bulursun kendine. ama yurt bul bak ev bulma. anladığım kadarıyla durumunuz pekte iyi değil gibi. bu yüzden ev hayatı sana göre değil. git başka bi yurda orda kal.. yani aslında herşeyin bi çözümü var.. tıpkı nickim gibi..

Bu bahsettiğim 3 ay geçen seneki son 3 ay idi. Yani o 3 ay geçeli çok oldu :) Babam ve annem çalışmıyor o yüzden tek başıma ayakta durmaya çalışıyorum.Borç almak istemiyorum aslında ama iyi bir fikir olarak dursun bi kenarda.Yurt sürekli sıkıştırıyor beni senet var ellerinde. Ayrıca ailem o yurtta kalmamı istiyor hala.Ben defalarca tartıştım ezmek istesem ezerim ailemi ama onu da istemiyorum bi de insan alıştığı ortamı bırakmak istemez o yurt süper benim için en azından tanıdık arkadaşlar var felan.Yeniden kayıt olmak istesem 600 lira da peşinat istiyorlar. Onu bile versem her defasında benni yurttan kovmak için uğraşırlar eminim.Evet aslında ayarlanır o yaa 'belki' ama biraz benim canımı sıkıp psikolojimi bozacağı bir gerçek... Öyle değil mi?

ee sen okulu nasıl okuyorsun? kredi parası haricinde çalışmanda lazım ki geçinebilesin. çalışıyor musun ?

• quote:

quote:

quote:

ee sen okulu nasıl okuyorsun? kredi parası haricinde çalışmanda lazım ki geçinebilesin. çalışıyor musun ?

Tebrik ederim Çalışıyordum ama aynı zaman da bir tane de burs alıyordum. Zaten burs ve kredi gelince rahatlarım sıkıntı yaşamam ancak o zamana kadar elimde toplu para olmaması sıkıntı. Yani ben 750 yurda versem bi 600 de peşinat vermeliyim ki yurtta kalmak için dil dökeyim. Anlatabildim mi? Yoksa geçinmek biraz daha kolay.

• Kimmmse yokkkk mu?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.