Şimdi Ara

Derbiler öncesi Beşiktaş'ın ilginç kart istatistiği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu WINTER IS COMING denen şahsa cevap verecekseniz lütfen alıntılamayın, bu adamın saçmalıklarını okumak zorunda değiliz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

quote:

Orijinalden alıntı: quanch

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Önder Özen

quote:

Demek ki derbilerden önce en çok siz kırmızılık hareket yapıyorsunuz

Evet demek ki biz derbilerden once kirmizi kart gormeye programlanmisiz, hem de Alves, Emre, Volkan, Meireles ve Caner gibi oyunculara sahip olmadigimiz halde. 2 nere 14 nere? Hic mi bir sey anlatmiyor bu kart istatistigi size? Yani hic mi umut yok anlamaniz icin?

Sadece kartlar falan da degil. Sizden cok averajimiz var, topladigimiz puanlar sizden fazla, mac basina gerceklestirdigimiz atak sayisi sizden fazla, rakip ceza sahasinda da sizden daha aktifiz ama siz bizden 10 kat fazla penalti kazanmissiniz. Nasil oluyor bu?

o istatistikler öyle değil. kart konusunda söylediğim şeyi yineliyorum.

Benim videoma cevap gelmedi usta. Kırmızı yok mu orada?

var...

Adamsın

• Birader sabah akşam diğer takımların bölümlerinde post atıyorsun. İşin gücün yok mu? Bazen ben bile geriliyorum mesajlarından. Seni görünce aklıma Şahin Abi ve lombi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YazıYorum

Birader sabah akşam diğer takımların bölümlerinde post atıyorsun. İşin gücün yok mu? Bazen ben bile geriliyorum mesajlarından. Seni görünce aklıma Şahin Abi ve lombi geliyor.

Adamın Beşiktaş ile sıkıntısı var.
    Derbi olaysız, kavgasız gürültüsüz bitsin de kimin galip geleceği önemli değil. Zaten ben alışkınım derbi mağlubiyetlerine.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

Birader sabah akşam diğer takımların bölümlerinde post atıyorsun. İşin gücün yok mu? Bazen ben bile geriliyorum mesajlarından. Seni görünce aklıma Şahin Abi ve lombi geliyor.

Derbi olaysız, kavgasız gürültüsüz bitsin de kimin galip geleceği önemli değil. Zaten ben alışkınım derbi mağlubiyetlerine.

"Ben Kabullendim" dedi, "ben hazırım kaybetmeye" dedi.

İçinizdeki Floryalıları görün ey BJK'liler, ey Yenerbalcı, ey Lebron Jeyms hapılfiıld

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

"Ben Kabullendim" dedi, "ben hazırım kaybetmeye" dedi.

İçinizdeki Floryalıları görün ey BJK'liler, ey Yenerbalcı, ey Lebron Jeyms hapılfiıld

Yenerbalcı Kendisi derbiyi kaybedersek teşrif edecekmiş bölüme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kayıpların adamı, winnerhoneyseller.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.