Bilet aldım arkadaşlar. Sabah erkenden gidip aldım.
quote:
Orjinalden alıntı: neuro
Bilet aldım arkadaşlar. Sabah erkenden gidip aldım.
erkenden kastın kaç
ben kızmasaydım saat 6 gibi çıkıp sıraya girmeyi düşünüyordum
24 MAYIS 2009 PAZAR GÜNÜ OYNANACAK OLAN BJK-GS MAÇI İÇİN 2 ADET YENİ AÇIK BİLET BULUNMAKTADIR. ADET FİYATI 180 TL OLMAK ÜZERE PAZARLIK PAYI VARDIR.beyler ben karaborsacı değilim haberiniz olsun;)
quote:
Orjinalden alıntı: ism4il3467
24 MAYIS 2009 PAZAR GÜNÜ OYNANACAK OLAN BJK-GS MAÇI İÇİN 2 ADET YENİ AÇIK BİLET BULUNMAKTADIR. ADET FİYATI 180 TL OLMAK ÜZERE PAZARLIK PAYI VARDIR.beyler ben karaborsacı değilim haberiniz olsun;)
Dostum karaborsacı değilsen bu mesajın ne alaka?Karaborsacılara yardımmı ediyorsun?Birde 2 katı fiyat, o karaborsacıya söyle inşallah elinde patlar!!!
dostum okadr da cefası olsun sabahın köründe kalkıp aldık 6 dan 11 e kadr süründük.
Ne cefası ya?Sen almasaydın o bileti, bir başkası normal fiyata almış olcaktı!!Bu durumda sen bir başkasının hakkını yemiş oluyorsun.Bjk-fb maçında elime bilet geçti, aynı fiyata bir başka arkadaşa verdim.1 kuruş bile üzerine koymadım.İstesem o bileti daha fazla bir fiyata satamazmıydım?Her türlü satardım.Hangi takımı tutuyorsun bilmiyorum ama eğer Beşiktaşlıysan gerçekten yazıklar olsun...
ıns elınde patlar tum karaborsacıların
Ulan bir topik açtık karaborsacılar geldi reklam yaptı anasını satayım.
Dün sıraya 1 saat öncesinden yani 9 gibi girdik Caddebostan Migrosta ve gayet rahat aldık biletlerimizi. Bir liste oluşturmuşlar isimlerimizi yazdırdık sırayla aldık ne karaborsacı vardı nede başka birşey inşallah bundan sonra hep böyle olur rahat rahat alırız biletleri..
quote:
Orjinalden alıntı: aL3n.
Dün sıraya 1 saat öncesinden yani 9 gibi girdik Caddebostan Migrosta ve gayet rahat aldık biletlerimizi. Bir liste oluşturmuşlar isimlerimizi yazdırdık sırayla aldık ne karaborsacı vardı nede başka birşey inşallah bundan sonra hep böyle olur rahat rahat alırız biletleri..
Bak bu sıraya isim yazdırma olayı güzelmiş.
Ben Ankarada Kızılar Dost kitabevi'nden aldım. 8.30'da ordaydım. Önümde 30 kişi vardı. Saat 9:45 oldu. Öünmdeki 30 kişi oldu 60 kişi.
Önde 15-20 tane çakal paso sıra satıyolar arkalardakilere.. Onlar öne geçiyor ama adamlar yine sıradan çıkmıyor. Bi de kaynayanlar oldu...
Neyse diyelim çok şükür aldık..
arkadaşımla sezon boyunca kombine sahibi olarak kapalı altta maç izledik. arkadaşımın dün akşam halı saha maçında ayak bileği kırıldığı için maça gidemiyecek. bende gitmeme kararı aldım. 2 ad. kombine 500 TL( NORMAL FİYAT ) satılıktır.
ilgilenenler pm den ulaşabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: ism4il3467
İnşallah elinizde patlar biletler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme