Şimdi Ara

Derbi için Acıbadem de maç izlenecek yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın öğlen İstanbul’a gidiyoruz. Derbi maçı izlemek istiyorum ama Acıbadem de maç izleyecek yer nereleri var bilmiyorum. Bana bir kaç yer adı ve adresi yazabilir misiniz Bir de bu tür yerler de önceden yer ayırtmak gerekiyor mu?. Yer ayırtılmadan da izlemek mümkünse saat kaça kadar oralar da olmak lazım. Bir de maç ücreti ne kadar dır. Yalova da olsam Fenerbahçeliler derneğin de izleyecektim ama İstanbul da nerede izleyebilirim bilmiyorum. Yalova da üye olduğumdan beri (üç yıldır) dernek de maç izliyorum.

Yalova dışın da başka şehirler de hiç maç izlemediğim için diğer şehirler de ne şekil de izlemek mümkün dür bilmiyorum. Yani önceden yer ayırtmak filan gerekir mi, ücret ne kadar dır bilmiyorum. Yalova çoğu yerde önceden yer ayırtmadan da gittiğiniz de yer varsa maç izlene biliyor ve burada 5 TL maç izleniyor.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdi den teşekkür ederim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Acıbadem'de Maç İzlenecek Yerler

Acıbadem bölgesinde maç keyfini çıkarabileceğiniz çeşitli alternatifler mevcuttur. İster canlı bir atmosfer arıyor olun, ister rahat bir ortamda izlemeyi tercih edin, ihtiyaçlarınıza uygun bir yer bulacaksınız.

Acıbadem'deki maç izlenecek yerler arasında spor barları, kafeler ve publar bulunmaktadır. Bu mekanlar, geniş ekran televizyonlar, rahat oturma düzenleri ve maç atmosferini yansıtan bir ortam sunmaktadır. Ayrıca, çoğu yerde atıştırmalıklar ve içecekler de servis edilmektedir.

Maç izlemek için gidebileceğiniz bazı popüler mekanlar şunlardır:

• The Game: Acıbadem'in en büyük spor barlarından biri olan The Game, sayısız televizyonu ve hareketli atmosferiyle maçları takip etmek için ideal bir yerdir.
    • Cheers Acıbadem: Rahat bir ortamda maç izlemek isteyenler için Cheers Acıbadem doğru adrestir. Burada büyük bir ekran televizyon ve çeşitli içecek seçenekleri mevcuttur.
    • Overtime Bar: Overtime Bar, maç izlerken yemek yemek isteyenlere hitap eden bir seçenektir. Geniş bir menü ve rahat bir atmosfer sunmaktadır.
    • The Crown Irish Pub: İrlanda pubı tarzı bir ortamda maç izlemek istiyorsanız, The Crown Irish Pub'ı tercih edebilirsiniz. Burada canlı müzik eşliğinde maç keyfi yapabilirsiniz.

Maç izlemek için bir yer seçerken, mekanın konumunu, atmosferini ve sunduğu olanakları göz önünde bulundurmalısınız. Bu bilgiler ışığında, Acıbadem'de sizin için en uygun maç izleme yerini bulabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Acıbadem'i bilemeyeceğim ama burda(Bakırköy/Osmaniye) 5 tl ye izliyoruz önceden yer ayırtırsan iyi olur hele ki maç Gs maçıysa.
  • Koşuyolu tarafında Ribella Rub diye bir yer var. Acıbadem'de de Cafe Shine vardı, geçen kapattılar.
  • Rub değil Pub olacak o.
  • bence kadıköy'e git, hem yakın, gidiş gelişte sorun yaşamazsın hem daha çok yer var..
  • Acıbadem cafeler, pastaneler, lokantalar caddesidir..Nereye gidersen git zaten geneli verir maçı..Mado a gidebilirsin mesela
  • Öneriler için teşekkürler. Ben konuyu açtıktan 1 saat kadar sonra bir yakınım Nargile (İngilizce yazıyormuş adı) kafe diye bir yerde yer ayırtmış bana. Orada seyredecem maçı.

Sormak istediğim bir şey var aslında. Orayı bilen arkadaşlar varsa yazabilir mi??. Orası nasıl bir yer ve ne tip ekranla maç izlenebilmekte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Öneriler için teşekkürler. Ben konuyu açtıktan 1 saat kadar sonra bir yakınım Nargile (İngilizce yazıyormuş adı) kafe diye bir yerde yer ayırtmış bana. Orada seyredecem maçı.

Sormak istediğim bir şey var aslında. Orayı bilen arkadaşlar varsa yazabilir mi??. Orası nasıl bir yer ve ne tip ekranla maç izlenebilmekte.

Ben acıbadem caddesinde oturuyorum. Genelde cadde üstünde maç izlemem..Ya maça giderim ya da kadıköye iner orda izlerim..Genelde Stad karşısındaki Maçkoliğe iner orada izlerim.Ya da Kalamışa iner Tesislerin yanında Kalamış Kahve'de izleriz arkadaşlarla..Acıbadem caddesinde de yerine görew değişiyor mesela dediğim mado'da projektörle içerde maçı veriyorlar..Dışarıda da orta boy bi LCD..Genelde her yerde 42" lcdlerle veriyorlar ama onun düşükleri de var..Mahrum kalmazsın kısaca..Hele de böyle önemli bir derbide Acıbadem gibi bir yerde hiç mahrum kalmazsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.