Şimdi Ara

Depresyona girecem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gündür yeni liseye gidiyorum.Ama birtürlü alışamadım ortama okulda tek tabanca gibi geziyorum.Herkes gruplaşmış.Bir kaç kişi gördüm yalnız oturan gittim yanlarına oturdum konuştum fln ama yok !

Lütfen ciddi cevaplar verin az teselliye ihtiyacım var
    okul dışında çok arkadaşım var ama malesef bütün gün okuldayım.okuldan arkadaş bulmam lazım.Tek tabanca gibi bütün lise boyunca gezerim ama olan yıllarıma olur.Depresyona fln girerim böyle.

Kantine gidiyorum dışarıya gidiyorum tek gidiyorum eski okulumda arklar hiç yalnız bırakmazdı.ama burda
    .Derslerde yakında başlayacak hem ark yok hemde dersler sınavlar of anam off geçer mi böyle yllar.Psikolojisi bozuk biri olarak yetişmek istemiyorum.
    Kimsenin beni taktığ daı yok ztn herkes kendi havasındaBelki suç bende basketboll bide bisiklet dışında hiçbir hobim yok.Yani öyle çok konuşulacak biride değilim.Hayatım boyunca hiç popüler fln olmamışımdır olamamışımdır.Benim gibi bir ark bulsam şöyle adam akıllı efendi biri ama nerdeeeee.

Lütfen az teselliye ihtiyacım var.lütfen saçma sapan yorumlar yapmayın

• Okulda basketboldur futboldur halk oyunudur bu gibi ortamlara gir..Çevren büyür..
  • seni çok iyi anlıyorum kardeş takma kafana zamana bırak zamanla aynı kafadan bi arkadaş bulursun arkadaş bulucam diye kendini ortama uydurma topluma ayak uydur ama kaptırma. ne oluyorsa dosttan oluyor iyilikte kötülükte.
  • ah dostum aynen bende, arkadaşa ihtiyacım var fakat gerçe bende sosyal fobide var o yüzden arkadaşlık kuramıyorum. ama sonuçta yalnızız. durumuna anlıyom gerçekten hiç hoş değil. okulun başlarında gruplaşmış kişiler bazen 1.dönemin ortasına doğru kopuyor ya da kopmuyor ama inşallah sen bir arkadaş bulursun.
  • Gruplaşmadan nefret ediyorum. gruplaşıyorlar ve bidaha ayrılmıyorlar sen ne kadar yaklaşsanda tınlamıyorlar. 2.gun daha herkes gruplaştı bile bende yine ark buldum 3-4 tane ama onlarda gruba giderse kalırım ortada

şimdi herkesle arkadas olmaya çalışıyom yanlarına felan gidiyom ama fazla ilerlemiyo. bugun anca 3 kişi ile muhabbet ettik diğerleri kaynatıyo zaten. acilen aralarına girmem lazım

Ahh sosyal fobi ahh

Allah Yardımcımız olsun

• şuan ellerim titriyo karnımda bir ağrı var kendimi kötü hissediyorum derslerde başlayacak arkadaşta yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.