Şimdi Ara

Depon Sağda mı Solda mı :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Depo kapagi sagda.

Basligi kapak olarak duzeltmelisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @AutoTestPilot

Dediğin olay tam tersi Mercedes - BMW - Porsche - Ferrari - Bentley - Cadillac vs. depoları sağda. (Çoğu modelleri %90)
  • Corsa'da da sağda ve o pompa işareti de solda. Küçük ama güzel bir bilgi teşekkürler.
  • Güzel bir ayrıntı ilk benzin alırken ne tarafta diye çok düşünmüştüm. Yarın gidip bakacağım araca hiç dikkatimi çekmemişti...
  • enteresan teşekkürler
  • ilginç bilgi teşekkürler
  • holy crap
  • Japon markalarında ise tam tersi diye duymuştum :)
  • Pompacı zaten gösteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

Her araçta aynı olmuyor bu. Benim Doblo'da yakıt kapağı sol tarafta ama göstergede sağ tarafı gösteriyor.

Senin aracta bir sorun var o zaman. Arkadasin dedigi dogru, standart bir olay.

• quote:

Orijinalden alıntı: esenlik

Maalesef bu konu defalarca açıldı ve bunun şehir efsanesi olduğu kullancılar tarafından ispatlandı... Bazı arabalarda böyle değil belki bunu standart hele getiren markalar var ama bir çok markada aynı değil...

O ok isaretinin anlami o. Uretici ona uymuyorsa ya o oku koymasin ya da bu isi biraksin.

• İlk defa duydum bunu, iyi oldu öğrendiğim.
  • Hocam çok orjinal bilgi ha benim diyen usta bilmez bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

quote:

Orijinalden alıntı: esenlik

Maalesef bu konu defalarca açıldı ve bunun şehir efsanesi olduğu kullancılar tarafından ispatlandı... Bazı arabalarda böyle değil belki bunu standart hele getiren markalar var ama bir çok markada aynı değil...

O ok isaretinin anlami o. Uretici ona uymuyorsa ya o oku koymasin ya da bu isi biraksin.

Hemen iletiyorum üreticilere dikkate alsınlar almazsalar bıraksınlar bu işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

@AutoTestPilot

Dediğin olay tam tersi Mercedes - BMW - Porsche - Ferrari - Bentley - Cadillac vs. depoları sağda. (Çoğu modelleri %90)

Evet bir an karıştırmışım

Ama neticede genellemem doğru sayılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirDream

Depo arka koltuğun herzaman altındadır. Demek istediğin depo kapağının yeriyse, bunu öğrenmek için göstergeyle içli dışlı olmak yerine insan aracına binerken bakar. Hatta herkes arabayı aldıktan birkaç gün sonra yerini ezberler.

2004 octavia depo bagajın sağ tarafında kasada

• Ben de ilk defa duydum güzel bilgi, tabi doğruysa
  • İLGİNÇMİŞ :) hiç aklıma gelmezdi doğrusu : ) Lpg li araç kullandığımdan dolayı kendiminkini de unutuyorum : )
  • Kapak sağda. Göstergeyede hiç dikkat etmemiştim, binince bakayım
  • Ben bunu bi ara eskiden fark etmiştim ama unutmuşum şuan ilk defa öğrenmiş gibiyim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.