Şimdi Ara

Denon DN-HP 1000 Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • DJ TİPİ BU KULAKLIKLAR GÜNLÜK EV KULLANIMI İÇİN UYGUN MUDUR, GÖRÜŞLERİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
    amerika'da özellikle sony mdr-v7000dj modeli oldukça rağbet görüyor. amazon.com da yorumlar mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _sonsuz_ -- 14 Aralık 2007; 10:43:46 >

• evet uygundur, çok harika ses alabileceğin gelişmiş kulanlıklardır , Sony MDRV-700 , Denon DNHP1000,Technics RPDH1200,Pioneer HDJ1000 düşünebilirsin biraz kibar bir model istiyorsan Technics RPDJ1200 tavsiye ederim

Bir Yol Vardır Hak Yoludur, Bul Oğlum!
    Yeri Bilmek, Göğü Bilmek Bir Oğlum!
    Çabuk Büyü Çabuk Yetiş, Tez Oğlum!
    Hain Gezen Şu Dağlarda Gez Oğlum!
    Gez Oğlum, Vatanına Göz Dikeni Ez Oğlum!!
  • Akg K55 ve Technics RPDH1200 mevcut ses kartı ile beraber geceleri inanılmaz ambians oluyor İşin espriside bence mükemel oluyor görünüşü estetik vede sesler profesyonel bir sen bu kulaklıkalrda dts dinledinmi keyfe bak o zaman
  • Evde yapılan DJ'lik için çok şaşalı kulaklıklaraihtiyacınız yok.2o liralık Philips kulaklıklar bile orta seviye bir multimedya sistemden daha detaylı ses verebiliyor.DJ'likdeki kulaklığın amacını biliyorsanız zaten üst seviyeye ihtiyacınız olmadığını bilirsiniz.

Yardım talepleriniz için, lütfen özel mesaj atmayın.
  • Evet uygundur diyorum artık Pioneer hdj 1000 modeli geçti elime mükemmel bir ses mükemmel bir titanyum mükemel bir tonlama tabi ses kartı ile mükemmel bir uyum
  • quote:

Orjinalden alıntı: _sonsuz_

yardımlar için teşekkürler ,

Eyw dostum al derim hiçbir kaybın olmaz profesyonel kulaklık sahibi olmuş olursun zevk meselesi herkes tercih etmez ama güzel birşey ewde dj kulaklık olması
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dj kulaklığı sonuçta ama gerek varmı kişiye kalmış tabikide şahsen ben gerek duymam ama kaliteli olsun aldıkmı 1 kere adam gibi alalım diyorsan kaçırma
  • Müzik dinlemek için adam gibi bir kulaklık almanı tavsiye ederim. Özellikle müziklerde ki ayrıntıları duymak istiyorsan DJ yerine Audiophile tarzı kaliteli ve üst modelleri tercih etmeni tavsiye ederim. Sony MDR-700 modeli ise düşüneceğin en son model olsun derim.

Killforyou'nun mesajında da belirttiği gibi DJ kulaklıkları genel de alt frekansların diğerlerini boğduğu ve yüksek çözünürlük vermeyen modellerdir. O yüzden tercihinizi bir kere daha düşünün derim.

Orjinalden alıntı: speedy35

Evet uygundur diyorum artık Pioneer hdj 1000 modeli geçti elime mükemmel bir ses mükemmel bir titanyum mükemel bir tonlama tabi ses kartı ile mükemmel bir uyum

fiyatı ne civarda ortalama olarak?
  • selam arkadaslar ....denon kulaklıgı 2 yıldır kullanıyorum ...ıdda edıyorum en pahalı kulaklıklarla yarısır..yenılır belkı ama cok terletır onları ...arkadaslar dınlememıs olduklarından ayrıntı vermez muzık dınleyemessın dıyolar ama bır dınlesler keske .sınema ıcın konusmuyorum bıle ....

Orjinalden alıntı: KillForYou!

Evde yapılan DJ'lik için çok şaşalı kulaklıklaraihtiyacınız yok.2o liralık Philips kulaklıklar bile orta seviye bir multimedya sistemden daha detaylı ses verebiliyor.DJ'likdeki kulaklığın amacını biliyorsanız zaten üst seviyeye ihtiyacınız olmadığını bilirsiniz.

Kusursuz bir şekilde "aynen" diyorum. 5-6 yıldır böyle kullanıyorum. Çok güzel ses, film, muzik, güm, pat, çat :) Tabii multimedya bu bölümde rolü büyük.

Selamlar,
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.