Şimdi Ara

Denon AVR X1300 profesyonel ses sistemi amfisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Edirne İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 Denon AVR X1300 profesyonel ses sistemi amfisi
    Denon AVR-X1300w
    Günümüzün gelişmiş film müzikleriyle nefes kesen kavrayıcı surround ses veren AVR-X1300W 7.2 kanallı Dolby Atmos AV alıcı ile son teknoloji surround sesi deneyimleyin. Birinci sınıf sinema salonlarında bulunun devrimsel 3D surround sesin aynısını dramatik derecede genişletilmiş ses boşluğu veren bir baş üstü ses alanı oluşturma özelliğiyle birlikte evinize getirin. Dahası gelecekteki bir sürüm güncellemesi AVR-X1300W'yu tüm üç boyutlu ses formatlarıyla tam uyumlulu şekilde DTS:X film müziklerinin de kodlarını çözebilir hale getirecektir.

    ÖNEMLİ ÖZELLİKLER & AVANTAJLARINIZ
    . Kanal başına 145W ile 7.2 kanallı AV alıcı: Orta boyuttaki odaları eşsiz Denon sesiyle doldurmaya yetecek güç
    . 2.4GHz/5GHz dual bant desteğiyle dahili WiFi; dahili Bluetooth; Özellikle WiFi açısından kalabalık evlerde geliştirilmiş ağ sağlamlığı
    . 4K/60 Hz full rate direkt geçiş; 4:4:4 renk çözünürlüğü, HDR ve BT:2020: Gelecek ile uyum için en son HDMI standardı
    . Tam HDCP 2.2 destekli 6 HDMI girişi (1 tanesi önde): Blu-ray oynatıcı, oyun konsolu ve daha fazlası için çok sayıda giri?
    . Dolby Atmos (5.1.2'ye kadar) ve DTS:X (sürüm güncellemesi ile): Baş üstünden efektler ile sarsıcı 3D ses
    . AirPlay, Bluetooth, Internet Radyosu, Spotify Connect, Network Ses Aktarımı: Neredeyse sınırsız online müzik kaynaklarına eri?im
    . DSD (2.8/5.6MHz), FLAC, ALAC, AIFF ve WAV desteği: HiFi hayranları için yüksek çözünürlüklü ses aktarımı
    . Audyssey MultEQ XT, Dynamic Volume ve Dynamic EQ: Bireysel odanız için mükemmel ekolizasyon sağlama
    . Renk kodlu hoparlör terminalleri, kurulu asistanı, Denon 2014 AVR Remote uygulaması: Sorunsuz kurulum, ayar ve çalışma
    . Off/on/auto ayarıyla zeki ECO modu: Performanstan ödün vermeden enerji düşüncesi.
    En son HDMI 2.0a Bağlanabilirliği; HDCP 2.2 Uyumlu
    Bir tanesi kolaylık açısından ön panelde yer alan AVR-X1300W'nun altı HDMI girişinin tamamı 4K Ultra HD 60Hz video, 4:4:4 Pure Color alt örnekleme, High Dynamic Range (HDR) ve 21:9 video, 3D ve BT.2020 direkt geçiş desteğini içeren en son HDMI özellikleriyle uyumludur. Gelişmiş video bölümü de 4K Ultra HD kopya korumalı içerik için gerekli olan HDCP 2.2 uyumludur, böylece AVR-X1300W yeni jenerasyon Blu-ray disk oynatıcılar, set üstü kutu ve diğer 4K Ultra HD kaynaklar için hazır hale getirir.

    Dahili Bluetooth ve Wi-Fi
    Bluetooth ve Wi-Fi kablosuz aktarım bağlantısı özelliğiyle AVR-X1300W sıkışık şehir ortamlarında bile sabit ve sorunsuz aktarım için gelişmiş çift anten sistemi özelliklidir. Ev Wi-Fi ağınız üzerinden (veya RJ-45 ethernet LAN portu üzerinden kablolu bağlantı ile) internete bağlanarak Spotify Connect gibi aktarım müzik servislerindeki sevdiğiniz şarkıları tadını çıkartın. Ayrıca dünya çapındaki binlerce internet radyo istasyonundan birini seçebilir ve sanal olarak her türden müzik ve konuşma eğlencesinin keyfini yaşayabilirsiniz. AirPlay iPod touch, iPhone veya iPad'teki sevdiğiniz şarkıları kablosuz çalma imkanı sağlar ve ağ aktarımı üzerinden PC, Mac veya NAS cihazlarınızdaki müzikleri dinleyebilirsiniz. Tamamen yeni Denon 2016 AVR Remote uygulaması AVR-X1300W'yu ağ bağlantılı bir akıllı telefon veya tablet ile kontrol etmenizi sağlar; Apple iOs, Android ve Kindle Fire için mevcuttur.

    Yüksek Çözünürlüklü Ses
    AVR-X1300W'nun DSD 2.8MHz (SACD'nin ses meraklıları formatı) ve şimdi 5.6MHz ile birlikte 24-bit/192-kHz'e kadar kayıpsız dosyaları (AIFF, FLAC and WAV; 24-bit/96kHz'e kadar ALAC/Apple kayıpsız) çözebilme özelliğiyle yüksek çözünürlüklü ses dosyalarının inanılmaz doğruluğunu keşfedin. Bu şarkıları ön panel USB aracılığıyla bellek cihazlarından veya ağ kaynaklarından çalabilirsiniz - AVR-X1300W MP3 gibi kayıplı dosya türlerini de çalacaktır.

    Eco Mode ile Güçlü 7 Kanallı Ayrı Amplifikatör
    Tüm yedi kanalda yüksek akımlı ayrı güç çıkış cihazı özellikli AVR-X1300W kanal başına 145 watt üretir. En geniş çaplı hoparlör modeliyle uyumluluk için (4 ohm'a kadar düşebilen) yüksek akımlı düşük empedansla çalışma özelliğine sahiptir. Eco mode güç tüketimini azaltmak için ses seviyesine göre güç amplifikatörünün çıkışını ayarlar ve ekran üstü Ecometre ile güç tasarrufunun gerçek zamanlı olarak görüntülenmesini sağlar.

    Dolby Atmos
    Dolby'nin devrimsel Dolby Atmos teknolojisi on yıllardır süren kanal bazlı surround ses kodlamasından gelişmiş obje bazlı kodlama için vazgeçerek ses tasarımcısına sesleri üç boyutlu ses alanında tam olarak istediği yere koyma imkanı sağlar. Şimdi AVR-X1300W ile üst düzey ev sineması deneyimi için 5.1 surround ses hoparlör sistemi ve 2 ek baş üstü hoparlöre veya 2 ek Dolby Atmos sertifikalı asansör hoparlöre bağlanabilme özellikli bu ödüllü teknolojiden evde faydalanabileceksiniz.

    DTS:X
    En son kavrayıcı surround ses sistemi DTS:X benzer obje bazlı ses kodlama özelliklidir ve baş üstü hoparlörlerin etkileyici bir surround ses deneyimi yaşatmasını sağlar. (DTS:x gelecekteki bir yazılım güncellemesi ile mümkün olacaktır: daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki adresi ziyaret edin:www.denon.com/dtsx)Bu hem Dolby Surround hem de DTS Neural:X upmixing'i içerir: 3D hoparlörlere sahip kullanıcılar stereo müziklerde bile dinleme odasında kurulu olan hoparlörlerin tamamını kullanarak geleneksel Dolby veya DTS-koldu içerikten zenginleştirilmiş surround deneyimi alabileceklerdir.

    Akıllı TV bağlantısı
    Bazı akıllı TV'lerde sağlanan HDMI CEC (tüketici elektronik kontrolü) özelliğini kullanarak Denon alıcıları TV uzaktan kumandası ile kontrol etmek mümkündür. Alıcının "HDMI control" özelliğini ON olarak ayarlayın, TV'deki alıcı kontrol fonksiyonlarından "Smart Menu"yü seçin ve Smart Menu ana ekranı kaynak ve surround modu, ana ayar menüsü, ve Smart Select 'one touch" ön ayarları içeren geniş çaplı bir alıcı fonksiyonuna direkt erişim imkanı verir.

    CİHAZ YURTDIŞINDAN GELMİŞTİR FATURASI MEVCUTTUR SIFIRDIR VE KAPALI KUTUDA DURMAKTADIR TÜRKİYE FİYATI 3500 LİRADIR GAYET UYGUN VE MANTIKLI BİR FİYATA SATIŞA KONULMUŞTUR EVİNE SES SİSTEMİ KURMAK İSTEYECEKLERİN GÖNÜL RAHATLIĞI İLE ALABİLECEĞİ ÇOK KALİTELİ BİR CİHAZDIR
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 19 Aralık 2017 Satıldığı Şehir : Edirne Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • Makul dediginiz fiyat ne?
  • ilanda yazıyor
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Fiyat nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son fiyatınız nedir üstad
  • amfi duruyor mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.