Şimdi Ara

Denon AVR tamiri yapan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar,


    Geçen hafta İzmir'deki şiddetli yağmur ve fırtına nedeniyle telefon hatlarına düşen yıldırım sonrası evimdeki modem ve modeme ilk bağlı olan Denon X1300W model AVR cihazım arızalandı. AVR cihazımın sorunu ön AUX HDMI üzerinden sinyal verdiğimde görüntüyü tamamen kesiyor. Ethernet ve Wifi çalışmıyor, arka HDMI portları üzerinden görüntü verirsem görüntü 10-15 saniyede bir gidip geri geliyor. Ayrıca HDMI üzerinden görüntü aktarmazsam da AVR'nin kendi menüsünde gezerken ekranda beyaz artifactlar çıkıyor. Ayrıca AVR kapalıyken HDMI üzerinden gelen görüntüyü televizyona verirdi, artık vermiyor. Son olarak cihazın önündeki led ışık çalışırken yeşil yanıyor ama stand-by moduna aldığımda artık kızmızı yanmıyor. Benim kullanım sırasında fark ettiğim arızaları bunlar, seste sorun yok.


    İzmir'de ya da herhangi bir yerde olur garantili ben bunu tamir ederim başını tekrar ağrıtmaz diyen servis ya da tamirci var mı? Tanıdığınız vs de olur.


    Teşekkürler, iyi forumlar dilerim.








  • Denon x2000 için. Piyasa tamircisi deneyiminden sonra(cihaz 2 gün sonra hdmı katı komple yaktı
    Hem paradan hemde extra masraf oldu ) , yetkili servis son durağım olmuştu. Yetkili servis dışında tamir ettirirseniz randıman alamazsınız. Parça değişimi de şöyle oluyor:yetkili servis dışında onaylı parça başkasına fatura yapılamıyor, tamirciler bu yüzden bu tip cihazlardan Genellikle uzak durur.
    Size tavsiyem İstanbul da ki yetkili servisler olan delta elektronik veya çizgi teknik(ataşehir) ten birisiyle iletişime geçmeniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.