Şimdi Ara

Denizde,okyanusta geçen filmler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kon tiki,sona doğru,pinin yaşamı gibi denizde hayatta kalma temalı tavsiye edebileceğiniz film var mı?

• Titanic.
  • Captain Phillips
    Tom Hanks'in alıp götürdüğü gerçek bir hikaye.
  • Bu konudaki en iyi film tabiki "cast away". Fakat muhtemelen izlemişsindir. Acık deniz 1 (2003) ve 2 (2006) izlenebilir seviyede bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: obili

Bu konudaki en iyi film tabiki "cast away". Fakat muhtemelen izlemişsindir. Acık deniz 1 (2003) ve 2 (2006) izlenebilir seviyede bence.

Cast away'ı izledim.Benim anlatmak istedigim adada mahsur kalarak kurtarılmayı beklemek değil.
    Denizde survival gibi bisey sanırım demek istedigim
    Titanik,captan philips izledim
    öneriler için tesekkurler
  • Open water 2
  • www.imdb.com/title/tt2017038

All Is Lost (Sona Doğru) tavsiye edebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Waterworld

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karayip korsanları

• all is lost en iyisidir. robert redford burda ki muhteşem oyunculuğuyla oscara aday olmuştu. filmin toplamında iki üç replik var fakat gerilmekten her yerin kasılabilir izlerken

• quote:

Orijinalden alıntı: karpuz luteum

Waterworld

Bahsettiğin film şu mudur?

Şiddetle tavsiye eder misin?
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Evet bu film. Çok ahım şahım bir film değil ama eğlenceli bir film. Sigara içenler pek hoslanmayabilirler filmden

• quote:

Evet bu film. Çok ahım şahım bir film değil ama eğlenceli bir film. Sigara içenler pek hoslanmayabilirler filmden

Ben sigara kullanmadığımdan bir problem yok. Ancak niye böyle söylediğini merak ettim şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdaswas

Kon tiki,sona doğru,pinin yaşamı gibi denizde hayatta kalma temalı tavsiye edebileceğiniz film var mı?

• su dünyası
  • Bir denizci olarak Captain Phillips.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Ben sigara kullanmadığımdan bir problem yok. Ancak niye böyle söylediğini merak ettim şimdi.

Filmdeki kötü adamlar smokers denilen tiryakiler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Filmdeki kötü adamlar smokers denilen tiryakiler.

Gerçekten de güzel filmmiş. Mad Max'in deniz versiyonu olmuş. Tabi daha güzel. Ben baştan fantastik bir yapım zannettim ama bildiğin gerçekçil bir yapım olmuş. Konuyu iyi bağlamışlar ama buzulların erimesi sanki çok kısa bir sürede gerçekleşmiş, sanki ansızın gerçekleşmiş gibi gösterilmiş. Ama yine de güzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 27 Ocak 2015; 1:29:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.