Şimdi Ara

Denizbank fastPay [ANA KONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.534
Cevap
168
Favori
323.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olmazsa bunu da deneyeceğim hocam, teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sssss5

Arkadaşlar fastpay hesabıma gecmeyen para iade olmuştu bugün tekrar yatmış iki bankada konuyla ilgilenmiyor. Bu parayı ne yapayım ben şimdi. Ortada bana ait olmayan bir para var bağışmı yapsam
    Sebepsiz zenginlesme😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sssss5 S kullanıcısına yanıt
    Sokak hayvanlari icin kuru/yaş mama alabilirsin hocam malum havalar soğuk onlar için çok güzel olur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Ticari şubeyse ondan böyle yapmış olabilir. Bireysel şube bulup denemek lazım.

• grkm_evo kullanıcısına yanıt
    Telefondan hesap açabiliyor musun. Hesap işletim ücreti vs. Var mı?

• ahmetm34 A kullanıcısına yanıt
    telefondan olmuyor şubeye gitmeniz gerekiyor. hesap işletim ücreti yok.
    ben fastpayı aktif kullanıyorum ve 750 limit yetmiyor dedim açtılar hemen. diğer arkadaşların da dediği gibi şube politikası ya da görevlinin inisiyatifine kalmış bir durum bence.
  • sssss5 S kullanıcısına yanıt
    sonradan fark edip, hesabına bloke koyabilirler hocam bence bir süre hesaptaki paraya dokunmayın..

• Şimdi mh ile görüştüm. Para çekme Denizbank müşteri olmayanlar için yıllın 1990, db müşterileri içinse yıllık limit 3000. E bu hiç bir işe yaramaz o zaman çünkü çok az. 1000₺ için müşteri olmaya gerek yok. Bu limitler için bir çözüm bilen üstad var mı?

• Hesaptaki parayı çekmek istediğimde limit dolmuştur uyarı veriyor. Çözümü bilen var mı? Ne yapabilirim?

Denizbank fastPay [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furbey40 -- 12 Şubat 2020; 18:1:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uncrowned king

sonradan fark edip, hesabına bloke koyabilirler hocam bence bir süre hesaptaki paraya dokunmayın..
    Bugün hesaptan çektiler parayı

• Eğer yıllık 3000 ise hiç uğraşmaya gerek yok. Burada denizbank müşterileri için işlem başına/günlük 3000 tl, müşteri olmayanlar için günlük/yıllık 1990 tl yazıyor:

www.fastpay.com.tr
    fastPay İşlem Limitleri Neler? | fastPay
    https://www.fastpay.com.tr/islem-limitleri
    (En alttaki ATM'den para çekme limitleri kısmı. Eft için bir bölüm koymamışlar ama genelde atm limitleri geçerli oluyor gibi gözüküyor.)

Denizbank müşterileri için yıllık limit yok gibi gözüküyor. Denizbank müşterisi olan biri fastpay'deki hesaba para gönder ve cebe para gönder kısmından limitlere bakabilir mi? İkisinden birinde limitler gözüküyordu.

Bende para göndereceğim zaman bu şekilde gözüküyor. Sanki yıllık limit denizbank müşterileri için yok gibi.

• Teşekkürler. Evet, denizbank müşterileri için yıllık limit yok gibi gözüküyor.

• ben toplamda

300+450 olmak üzere 2 işlemde 750 tl çektim
    8+10 olmak üzere 2 işlemde 18 tl transfer ettim
    470+200+550+9,05+5,00 tl olmak üzere toplam 5 işlemde 1.234,05 tl para geldi bana yada yükledim

ama kalan limitim 2 tl olarak görünüyor bu neden olabilir acaba hiç hepsini toplasam gelen giden ve çekilen ancak 2000 tl yapıyor bunu bilen bir arkadaşımdan rica etsem açıklayabilir mi? Teşekkürler.
  • Denizbank musterisi olduk hesap actik hala fastpay limit gorunuyor ne sacma sapan banka !

• ares24 A kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olayım hocam

• @coolman7 Denizbank'ın sitesinde 2 tip şube var. Ticari ve Bireysel+İşletme diye. Bireysel+işletme diye geçiyordu gittiğim şube hocam. Şube politikası sanırım. Bugün gittiğim şube bir şey istemedi hesap açtı.

@grkm_evo Dediğiniz gibi şube politikası ya da görevliye kalmış gibi hocam. Bugün gittiğim şubedeki görevli bir şey istemeden hesabı açtı.

@Focusstayling Hocam hesabı açabildim. Hesabı açtıktan sonra fastpay'e bağlamanız gerekiyor. Fastpay'de Profilim - Cüzdan İşlemleri - Kart/Hesap Ekle - Denizbank Hesabı Ekle kısmından denizbank hesabınızı fastpay'e ekleyin. O zaman limit artıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

@coolman7 Denizbank'ın sitesinde 2 tip şube var. Ticari ve Bireysel+İşletme diye. Bireysel+işletme diye geçiyordu gittiğim şube hocam. Şube politikası sanırım. Bugün gittiğim şube bir şey istemedi hesap açtı.

@grkm_evo Dediğiniz gibi şube politikası ya da görevliye kalmış gibi hocam. Bugün gittiğim şubedeki görevli bir şey istemeden hesabı açtı.

@Focusstayling Hocam hesabı açabildim. Hesabı açtıktan sonra fastpay'e bağlamanız gerekiyor. Fastpay'de Profilim - Cüzdan İşlemleri - Kart/Hesap Ekle - Denizbank Hesabı Ekle kısmından denizbank hesabınızı fastpay'e ekleyin. O zaman limit artıyor.
    Sonunda yapmisin cok sevndim😁
    Bugun numara guncelledi otomatik benmde oldu gule gule kullan

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.