arkadaşlar bu bölümü tavsiye edermisiniz konu hakkında bilgisi olan varsa bu böümde okuyan veya direkt bu mesleği yapan arkadaşlar varsa kendileri bir yardımcı olabilirlermi ?ikinci sorum ise hangi ünv. bu bölümü okumak iyi yani karşılaştırmalı olarak itü-9 eylül-ktü-zirve(Gaziantep) sizce bu bölümü hangi ünv. okumak daha iyi olur ? malum 2014 tercih dönemine girmiş bulunmaktayız şimdiden fikir beyan herkese teşekkür ederim . not:başarı sıralamam göre en iyi bölüm bu gidebileceğim bu bölüm olmazsa 1 sene daha hazırlanacağım.
ben 218.000 den düsünüyorum bu bölümü denizi cok seviyorum 5 yıldırda bunu dusunuyorum.Eğer parası için girceksen hiç girme bunu konustugum gemiciler söyledi ayrıca coaxem adlı ağabeyin konusuna bakabilirsin cok bilgili bu konularda
ALPOTEK
kullanıcısına yanıt
İstanbul Üniversitesi'nde bahsettiğin bölüm var.Bölümü para için düşünüyorsan iyi bir seçim.Dersleri çok çok ağır değil.Ama kampüsü biraz kötü söyleyeyim.Ancak staj imkanları ve kulübü sağlam.Birinci sınıfın sonunda sanırım 2'ye ayrılıyor.Güverte ve İşletme diye.Güverte seçersen kaptan olursun.İşletme seçersen isteğine göre Broker,Forwarder ya da Charter olursun.İyi para var anlayacağın.