Şimdi Ara

Deniz Bonus'tan internet alışverişlerinize 25 TL bonus!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
2
Favori
940
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Kampanya 24'ünde aktif olacak, boşuna SMS göndermeyin.

24 Aralık-24 Ocak tarihleri arasında Deniz Bonus kartlar ile tek seferde yapılacak her 50 TL ve üzeri e-ticaret işlemlerinde 5 TL bonus hediye edilecektir.
    Kampanya kapsamında bir müşteri en fazla 25 TL bonus kazanabilir.
    Kampanya katılımı için “SANAL” yazıp SMS ile 3280'e gönderilmesi gerekmektedir.
    Kampanyaya sadece e-ticaret alışverişleri dahildir.
    Kazanılan bonuslar 28 Ocak tarihinde yüklenecek, kullanılmayan bonuslar ise 4 Şubat tarihinde geri alınacaktır.
    Bonus Business kartlar kampanyaya dahil değildir.

http://www.bonusdenizbank.com/denizbonus/pages/kampanyalar-bonus-kampanyalar.aspx?campaignId=1768

• tüh iki gün önce cep aldım netten bilsem beklerdim.
  • Hızlı aldan her gun 0,5 gram altın alsak tamamdır:) 5 altında 25 tl zararız kapatırız
  • Bunlar bunu tek başına yapamazlar bence, Garanti'nin kampanyası olabilir bu, bekleyelim bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: erakan

Bunlar bunu tek başına yapamazlar bence, Garanti'nin kampanyası olabilir bu, bekleyelim bakalım

Garanti birçok kampanyaya diğer banka bonuslarını dahil etmediği için Denizbank'ta kendi kampanya yapmıştır.
  • opet'den benzin alırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6582

opet'den benzin alırım...

Bir önceki mesajınızı görmüştüm,
    Kontör yüklemeleri dahil olur bence.
    Dediğiniz gibi opet yüklemesi, multinet yüklemesi yapılabilir. Hatta multinet %6 Bonus veriyor. Daha cazip olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • msj attım kampanya sona ermiştir diye cvp geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ywz10

msj attım kampanya sona ermiştir diye cvp geldi

ben şimdi yolladım kampanya talebiniz alınmıştır dedi.
  • ben de mesaj attım şimdi kampanya talebiniz alınmıştır dedi... yalnız şu milli piyango biletine de gireydi deniz bonus iyiydi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan9842

Hızlı aldan her gun 0,5 gram altın alsak tamamdır:) 5 altında 25 tl zararız kapatırız

Bir esprisi yok altın almanın.

Zarar tutarı gelecek puan tutarı ile eşit derecede.

Bunun yerine Hepsiburada'dan ek alınabilir veya en avantajlısı;
    Denizbank Multinet internet yüklemesine %6 Bonus veriyor, bu kampanya ile birlikte 50*5'gün. 250 TL'lik bir işlem sonucunda 25 TL kampanya bonusu +%6 BOnus(15 TL Bonus) Toplam 40 TL Bonus yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Hızlı aldan her gun 0,5 gram altın alsak tamamdır:) 5 altında 25 tl zararız kapatırız

Denizbank Multinet internet yüklemesine %6 Bonus veriyor, bu kampanya ile birlikte 50*5'gün. 250 TL'lik bir işlem sonucunda 25 TL kampanya bonusu +%6 BOnus(15 TL Bonus) Toplam 40 TL Bonus yapar.

usta bu multinet internet olayı nedir...

• quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

usta bu multinet internet olayı nedir...

Multinet'e internet siteleri üzerinden üye olursanız ve 10 tl yükleme yaparsanız size kartı ücretsiz bir şekilde gönderiyor.

Karta multinet online işlemlerden Denizbank kredi kartı ile yükleme yaptığınızda her yükleme için %6 Bonus veriyor.
    Ve sektör olarak e-ticaret geçtiği için konu başlığındaki kampanyayada dahil oluyor.

Ben 20 aralıkta kart talep edip 21 aralıkta yüklemeyi yaptım, bugün kartımı Sürat kargo getirdi.

• mesaj attım cevap gelmedi..
  • sanalpazardan 5 kez ayrı ayrı 0.5 gram altın (51.12tl) alınabilir ücretsiz kargo (her bir alışveriş için 5 tl bonus)

bu alısveriş ödemesi 12 taksit ile yapılıyor ayrıca 3 ay erteleme veriyor nisanda ödeme başlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctorus

sanalpazardan 5 kez ayrı ayrı 0.5 gram altın (51.12tl) alınabilir ücretsiz kargo (her bir alışveriş için 5 tl bonus)

bu alısveriş ödemesi 12 taksit ile yapılıyor ayrıca 3 ay erteleme veriyor nisanda ödeme başlıyor

Taksit ve öteleme hakkında bir şey yazmamışlar. umarım sıkıntı olmaz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • farklı dönemlerde 5 tane alışverişim olmasına rağmen yüklenen bişey yok hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: ywz10

farklı dönemlerde 5 tane alışverişim olmasına rağmen yüklenen bişey yok hala

gün içerisinde yüklemeler yapılacakmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.