Şimdi Ara

Deniz Bonus Kart ile 200 TL’ye kadar Bonus Kazan!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
682
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Deniz Bonus kredi kartı ile harcamalarınızı çok kolay bir şekilde yapabileceğinizi biliyor muydunuz?

Yurtiçi ve yurtdışında yaptığınız tüm harcamalardan bonus kazanabilirsiniz.
    Üstelik birikmiş bonuslarınızla 250.000’i aşkın üye işyerlerinden bedava alışveriş yapabilir, taksit imkanlarından yararlanabilirsiniz.

Bu da bitmedi! Ekstra bonus da kazanabilirsiniz! Tek yapmanız gereken Deniz Bonus Kart’a hemen başvuru yapmak!
    https://www.denizbank.com/kartlar/deniz-bonus-card/bonus-card/ linkine tıklayıp, başvuru formunu kolaylıkla doldurabilirsiniz.

Ayrıca linki tıklayıp, Deniz Bonus Kart’ın ayrıcalıklarını öğrenebilir, kampanyalara göz atabilirsiniz!
    https://www.denizbank.com/kartlar/deniz-bonus-card/bonus-card/

Deniz Bonus Kart ile 200 TL’ye kadar Bonus Kazan!

• Deniz Bonus kredi kartı ile harcamama yapmayacağım

ADALET afili bonus kredi kartı verdiler hiçbir kampanya bu kredi kartına tanımlanmıyor?neden bu ayrımcılık?
    yahu denizbank bu kredi kartını Adalet diye verdiyseniz BU NE BİÇİM ADALET ne diye kampanya dışı tutuyorsunuz kullanmayın der gibi
    sanki net kart zaten ölü doğan gereksiz bir kredi kartıydı iptal ettim ama Afili diye
    şimdi de kart aidatından muaf özelliği dışında hiçbir kampanyaya katılım ve memnuniyet sağlayamadığımız ve bonus kazandırmayan Afili Platinum Bonus (adalet) kredi kartını iptal edeceğim yetti be
    halkbank paraf ve cepteteb yetiyor memnuniyet için
  • melike hanım hangi departmanda çalışıyorsunuz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denizbonus 87 lira aidat kesti ben de itirazda bulundum sonuç 2 gün içinde otomatik bir telesekreterde red şeklinde verildi bu kadar saygısızlık mı olur müşteriye? Ben de kızdım 87 lirayı ödedim kartını tamamen kapattım Enpara kredi kartına geçtim kafam rahatladı.Üstelik aidat da alacağım ENPARA'dan.Ey Deniz Ayıp bir şey parası bir yana önce İNSANLIĞI ÖĞREN.Daha da semtinden geçmem!!! (Olay 2-3 gün önce yaşandı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MüdavimBey -- 14 Aralık 2017; 20:49:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MüdavimBey

Denizbonus 87 lira aidat kesti ben de itirazda bulundum sonuç 2 gün içinde otomatik bir telesekreterde red şeklinde verildi bu kadar saygısızlık mı olur müşteriye? Ben de kızdım 87 lirayı ödedim kartını tamamen kapattım Enpara kredi kartına geçtim kafam rahatladı.Üstelik aidat da alacağım ENPARA'dan.Ey Deniz Ayıp bir şey parası bir yana önce İNSANLIĞI ÖĞREN.Daha da semtinden geçmem!!! (Olay 2-3 gün önce yaşandı)

Keşke şöyle bir yol izleseydiniz: Arayıp kartı aidat yüzünden kapattıracağınızı belirtseydiniz, size direkt kapattırmayın kart aidatını kesmeyelim ama bize üç ay boyunca aylık 100 lira harcama sözü verin diyorlar. Market alışverişini 3 ay mecbur bu kartla yapardınız, sonra kapattırırdınız. 87 liranız da bu soygunculara kalmamış olurdu.

• omeeeeer kullanıcısına yanıt
    Nedenini kart aidatı diye söyledim hocam ona rağmen bunlar yapıldı.Benim için 87 lira önemli değil yapılan muamele canımı sıktı.Şu forumda 5-10 kişiyi kart almaktan caydırsam bana kar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MüdavimBey -- 14 Aralık 2017; 21:9:42 >
  • Denizbank alma aldırma.

Kampanya yapar bonus yatmaz. 2-3 kez şikayet kaydı açarsın ondan sonra yatar.

Veyahut kampanya yapar bonusunuz yatar harcarsınız sonra sebepsizce ekstrenize bonus borç olarak yansıtılır. Haftalar süren uğraşlar sonucu sistemsel hatadan dolayı böyle bir durum olmuş deyip borcu silmek yerine bonus yatırmayı teklif ederler.

Atmlerinden para çekmek istersin parayı hesaptan düşer ama paranı vermez. İadesi için 1 hafta beklersin.

Bazen müşteri hizmetlerine ulaşmak için 20 dakika beklersin.

Eğer uğraşacak vaktiniz varsa denizbank tam size göre!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • an itibari ile enpara kredi kartini verdim siparis,hayirlisi olsun :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.