Şimdi Ara

Dengemi Sağlayamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar akşamdan beri üzerimde garip bir halsizlik var. Tam halsizlik değil yürürken dengemi sağlayamıyorum. Sürekli sağa yada sola çekiyor vücut. Oturuncada kafam sağa sola düşmeye başlıyor. Hani uykusuz değilim, hasta da değilim. PC başındada az vakit geçirdim bugün... (az göreceli)
    Sizce nedeni ne olabilir?

• orta kulakta problem olabilir, grip başlangıç belirtileri olabilir iyi hissedersin birkaç güne çıkar,birbirine zıt şeyler yediyseniz sindirim zorluğunun yansıması olabilir vs vs
  • quote:

Orjinalden alıntı: drQuark

orta kulakta problem olabilir, grip başlangıç belirtileri olabilir iyi hissedersin birkaç güne çıkar,birbirine zıt şeyler yediyseniz sindirim zorluğunun yansıması olabilir vs vs

Çok mantıklı, en iyis yatıp uyuyayim.
  • %90 orta kulak iltihabıdır.Başka şeylerde olabilir ama tabiki tetkiklere bakmak lazım mesela beyin tümörüde çıkabiliyor bazen.
  • Büyük ihtimalle yediğin bir şeydendir. Mesela bu mevsimlerde Tylol Hot falan almış olabilirsin, o epey uyku falan getiriyor.
  • bende aynı şekilde oluyor bndeki heralde yediklerimden dolayı galiba acaba bu kaç güne düzelir 3 gündürlü aynı şekildeyim bana yardımcı olunn lütfennnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ege4488 -- 20 Şubat 2009; 23:58:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kendimi deniyorum
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.