Şimdi Ara

DENGE NİN YAKINLIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayirlı aksamlar arkadaslar Denge Matematik denemesinde 20-25 arası yapan biri sınavda da bu aralıkta yapabilir mi acaba? Görüşünüz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abi su kafadan vazgecin cidden anliyorum belirsizlik korkutuyor sizleri beni de korkutuyor ama sunun farkina varin yaptiginiz denemelere yakin bisi yaoamaya da bilirsiniz. Her denemeyi nerede eksik kaldi, fazladan ne ogrenebilirim diye girin. Kac yaparim gibi konu acmayin artik. Siz kendinizi ne kadar bu sekilde rahatlatsaniz da gercekler aci, o an bisiler oluyor ve sicip batirabiliuorsunuz. Bkz. Ben ygsden once 135 civarlarindaydim. Rahattim hele sinavdan onxeki haftaarda cozdugum denemelerde 127-137 civarlarindaydi sosyal 30 netti en fazla. Ve sinavda 105 net mi ne yaptim. Ki cozdugum denemeler bu ygsden kt ve kat daha zordu. Kisaca o anlik size ve bilginize bagli. İyi forumlar

• Kardeşim haklısın ben de sınavdan önceki denemelerde yaptığım gibi gelmedi ygs ama lys biraz daha net bir sınav ondan denemelerle arasında uçurum olmaz diye tahmin ediyorum. Ama tabii ki haklısın. O an goremezsin ya da çok yabancı olduğun şekilde gelir bütün sorular işin içinden çıkamazsın Vs. Ama yine de o belirsizlik öldürüyor insanı. Sadece bir tahmin öğrenmek istedim.

• yaparsın bro hani dengede 45 yapıyorum sınavda yapar mıyım desem bilemem derdim çünkü 2013 gibi integralleri sorarsa tüm forum babayı alırız ama her sene herkesin yapabileceği 20 25 tane soru oluyor zaten (herkesten kastım az buz bu işi ciddiye alan)
  • Eyvallah hocam sağolasın.

• Yapabilirsin ,yapmayabilirsin de.yaparsan senindir yapamasan artık şansını başka bahara dene.
    Bu neti yaparsın sen kardeşim.

• Eyvallah kardeşim nasipse yapacağım artık bakalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.