Şimdi Ara

Denge geometri ve matematik çözenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün aldım ne hatırlıyorum diye ikisinin de ilk denemelerini çözdüm mat ilk deneme 33 işaretledim 30 doğru var. 1 tane sb bitirmeye karar verdim hatırlamıyorum konuları. Türev limit integralde 11 boş vardı.

Geometride 18 işaretledim yanlış yok. 4 analitik 2 cember 4 çokgen 2 üçgen boş. İnce bir sb çözmem lazım.

Bu denemelerin zorluk seviyesi nasıl? Matı 40 45 dakikada çözdüm geometriyi 20 25 dakikada çözüp bıraktım çok uğraşmak istemedim. Çözen varsa ilk deneme için durum ne zorluğu nasıl bu denemelerin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı yok mu çözen

• Yukarı

• Çözmüyorum ama şimdilik iyi bence netlerin.Konu eksiklerini tamamladıktan sonra daha da iyi olur. Dengeler çok da kolay değil diye biliyorum en azından ygssi öyleydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZPınar -- 23 Mart 2016; 1:05:38 >
  • Bence orta zorluktaydi hocam , ben 11.denemedeyim , gittikce zorlasiyor gibi geldi fakat lys geometrisine yakin oldugunu dusunmuyorum.Matematigin 1.sini cozdum zor sorulari oldugu gibi genel itibariyle o da orta zorluktaydi ,yani baslangic icin iyi denemeler bence.

• Güzel denemeler diye duydum.Bence de netlerin iyi zamanla artar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GEOMETRİ VE FİZİK YARDIMM
    9 yıl önce açıldı
    kimya ve geometri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.