Şimdi Ara

denemelere ne zaman başlanmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam herkese bana kalsa şuan bile deneme çözmek istiyorum ama konular tam değil, çok bişey kalmadı ygs adına ama parabol karmaşık sayılar ondan sora biyolojide ayrım yok dediler ondan daha tüm konuların yarısındayım sizce bugündne itibaren deneme çözmeye başlasam haftada 1 genel 3 günde 1 bölüm gibi özellikle matematik için, nasıl olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• coz kardesim sanki gören de cozmen seni geriye dusurecek sanir erken kalkan yol alir derler

• josecalderon7 kullanıcısına yanıt
    sagolasin kardes dusuncen icin

• Konu eksigin olsa bile deneme çözmelisin bence. Denemesiz ne kadar ilerlediğini görmek zor. Şuan haftada yada 2 haftada bir deneme iyidir. Bölum denemeleri içinse erken diyorum biraz konularda ilerlemeye bak kendini boğma onun da zamani var

• Ben de çözmek istiyorum ama o kadar konu eksiğim varken zaman kaybı gibi geliyor.
  • sınavda en onemli olay sure kabiliyeti 3 sene girdim iyi yaptigim tum sinavlarimda suremi dogru kullandım sebebi de deneme cozmemdi emin ol hicbiri osym sinavi gibi olmaz ama mukemmel antrenman olur ha bi de andranmanlarla madamadik coz yuzde yuz net arttirma

• Emin ol zaman kaybı değil tecrübe olur,ne kadar kaçarsan denemeye başlayinca o kadar gerilir stres olursun. Hafta bir olmasa da 2 haftada bir çözmen yararli olur bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mat netim 34+ geliyo zaten denemelerde ant mat çözmeye gerek varmı?(dersane denemeleri yani bilmediğim konular yok)

• PAF kullanıcısına yanıt
    kanka benim kendi dalgam o ya sakasina demistim onu cozen adam gitsin bi daha okusun ilkokuku yalan yok matina bakmadim ama geosu deli biseydi ulan 4 sayfa ucgen koymus hepsinin 2 acisi var 3. olani soruyor e bu seviyedeki adam zaten tas catlasa 4 5 net yapar xD sen dusun knk gerekli mi değil mi sana en iyi vereceğim tavisye lys daha onemli marta kadar ygs abanma ikisini paralel gotur ortak dersleri direk hallet zaten oturup mat1den de 3 4 kitap bitirme mat hocam derdi mat1den 10 kitap da cozsen fulleme garantisi yok

• josecalderon7 kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam tavsiyeler için limit başladım zatenbide üstüne 2 kitap bitirdim 3. sünü çözüuorum ygs mat için 4. yü çözüp bırakıcam

fkb için verebileceğiniz taktik varmı kimya 13/0 biyoloji 0-1-2 yanlış tamam ama fizikte 3-4 yanlışım çıktığı oluyor ygs2 istediğim için çok önemli benim icin sizce fizik icin napmalıyım optik elektrik dalgalar basit makineler kaldi palme ve sarmal var bide lys adına karaagac cozuyorum fizik ama hala yerimde sayıyo gibi hissediyorum

• kanka valla palme eskiden baya güzeldi sonra yenilediler derece yapacak adama hitap etmez oldu gozumde ben fem palme finalden calistim fakat 2015 basim idi bunlar ha bi de şöyle bir sey var bazi yayinlar zorlayacam diye abattiyor ben zorlandigim konulara guray kucuk fasikulu ile temel atip fem ile ogrenip palme ile pekistirip final ile de kaymak cektim

• Hocam moralimi bozmam eksiklerimi görür kapatmak için uğraşırım dersen başla şimdi.En azından haftada düzenli 1-2 denemen olsun.Ama dersen konu eksiğim var moralim bozulur o zaman sonraya da bırakılabilir. Özellikle piyasadaki herkesin çözmeye çalıştığı kaliteli denemeleri sınava yakın çözersen daha faydalı olur tahminimce. Ocak başlangıcından sonra ve özellikle 15 tatilde zaten istemediğin kadar ygs çalışaaksın. Şuan lys çok ağırlık vermek bence mantıklı olanı ygs den sonra seni çok rahatlatır.İyi çalışmalar
  • deneme eğer durumun kötü ise hem iyi hem kötü. başta 12-13 net gördüğümde resmen çalışasım kalmıyordu nefret ediyordum. 1 ay geçti 22 net civarı gelmeye başlayınca yapabilirim , yapıyorum istediğim yere giricem +30 olcak diyip insan gaza geliyor. ama iradene güvenmiyorsan kötüyse matematiğin henüz başlama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam denemeye ne kadar erken başlarsan o kadar iyi ama konular bitmese dahi haftada 1 deneme şuan iyi bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese tesekkurler en yakin zamanda alacagim bi genel deneme

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.