Şimdi Ara

Denemelerden Bazen Düşük Alıyorum. Normal Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela beş deneme oluyorum. Hepsinden yaklaşık aynı sonuç alırken bazen bir denemeden normale göre aşırı düşük alıyorum. 10-20 net düşebiliyor. Normal mi sizce bu?

• 10 normal 20 cok normal degil ama daha sinava cok var dert etme

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Shizu kullanıcısına yanıt
    DGS benimkisi. İki hafta kaldı. 60 soru üzerinden sürekli 50-55 net çıkarırken bugünkü denememde 44 net çıkardım.
  • Algorithmus kullanıcısına yanıt
    onun hakkinda cok bi fikrim yok ama yine normaldir bence bu kadar oynama

• Çok normal :)

• Hiç normal değil hocam . Ortalamanız 143 net olmalı . 90 yapıyosanız muhtemelen bitlisi falan kazanırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Petru . Ne halt yiyosun lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu değerler normal mi??
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence bunun için ciddi bir rapor tutmalısın yani öyle ahım şahım kağıt kağıt olmasa da bir deftere not al o denemede neden öyle bir sonuç aldığını dikkatlice kaydet sıkıntı nedir bunu bilemeden soruna odaklanıp çözmenin imkanı olmaz bazen denemeler ciddi manada sınavın da üstüne çıkabiliyor misal bu sene türkçeden full yapan bir arkadaş bir denemede türkçeden 15 yanlış yaptığını söylüyordu sınavdan önce yani bazen böyle düşüşler olabilir ancak buna en iyi geri tepkiyi vermek için sorunu iyi analiz etmek gerektiğini düşünüyorum dostum. Umarım sınavında başarılı olursun, bol şans.
  • Evet baya inceledim denemeyi. Hepsi de dikkat yanlışlığından olmuş. Normalde kolay kolay yapmazdım. Teşekkürler.
  • Algorithmus kullanıcısına yanıt
    Demek ki dikkat konusunda bir sıkıntınız var ve bu sıkıntı öyle hafif gibi de gözükmüyor çünkü sizi ciddi manada geriye çekmiş deneme çözerken olabildiğince kafanızın berrak olmasına ve dikkat dağıtacak şeylerden uzak durmaya çalışın çevrenizde sizi strese sokan şeyleri halletmeye çalışın sınava girdiğinizde düşünecek bir şeyinizin olmaması sizi çok rahatlatır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.