Şimdi Ara

Denemeler Hakkında Fikir Alışverişi (Sayısal)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar bu haftayla birlikte eksik konularımı tamamladım. Haftaya seri denemelere başlamayı düşünüyorum. Günde 2'şer fen ve matematik denemesi + denemede yanlış yaptığım konulardan soru çözümü şeklinde gitmeyi düşünüyorum. YGS sıralamam 20k bu arada.

Denemeler Hakkında Fikir Alışverişi (Sayısal)

Eklemem ya da kaldırmam gerektiğini düşündüğünüz denemeler var mı?
    İnceleme fırsatı olmadan internetten sipariş vereceğim için konuyu açma ihtiyacı duydum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaç para tuttu bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merkez yayınlarının mf için tek kitabı var, iki ayrı kitap yerine onu alsan daha ucuza gelir . bir de frekans matematiği pek beğenilmiyor bildiğim kadarıyla. onun dışında güzel bence.
  • şüşko kullanıcısına yanıt
    Hocam deneme halinde değil sanırım, çünkü aradaki fiyat farkı tekliden bile ucuz olmuş Sarmalın LYS geometri soru bankası çok hoşuma gitmişti ondan almayı düşünüyordum aslında, kullanan arkadaş varsa merak ediyorum denemeyle ilgili yorumunu.

• frekans mata iyi degil diyorlardi bi de metin matin geosunda muftedat disi uzay analitigi sorulari oldugunu soyluyorlardi haberin olsun onun disinda guzel.Gunde 2 mat 2 fen +cevaplarina bakma yetisicekmi hocam cidden?Bi konuda okumustum 2 ser fazla olur yetismez vs diyorlardi da gunde kac saat ayirmayi planliyorsun?Yanlis anlama benim de tecrubem yok fikir almaya calisiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Fiyat olarak 190 küsür tuttu.

Daha Fazla Göster
  • 150netyapiyorumcokmukotu 1 kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım baskıyı yenilemişler metinde düzeltmişler sorunu. Frekans konusu da geometrisini beğenmiştim soru bankasında, ama yine de kullanan arkadaşlar varsa merak ediyorum yorumlarını.
    Ben gece 3'te kalkıyorum hocam, 5 saat ilk denemeler sürse 8 gibi bitiyor. Kontrol etmesi, yanlışlara bakması, biraz kafanın dağılması vs. 2 saat geçse 10 da 2.sete başlarım 4 gibi onunda kontrol etmesi vs. bitmiş olur. Saat 8 'e kadar da o gün yanlış yaptığım sorularda bir iki test + tekrar şeklinde giderim diye düşünüyorum.
    Belki matematikler ağır gelir 2 fen 1 mat şeklinde de gidebilirim, deneyerek buluruz doğru yolu.

biri kitap şeklinde diğeri tıpkı basım olduğu için büyük fark var sanırım. bir de metin denemesini işler online'dan almıştım ben, yeni müfredat falan demesine rağmen eski müfredattan sorular var. metini internetten alma eğer kitapçıya gitme şansın varsa gidip bir bak hocam. en iyi denemeleri toplamışsın zaten kolay gelsin
  • şüşko kullanıcısına yanıt
    o zaman siparişten önce bi arayıp konuşurum olmadı çıkartırım, teşekkürler hocam bilgilendirme için

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.