Şimdi Ara

Deneme Sınav Taktiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese kolay gelsin yakında ygs sınavı var ve herkes azimle derhsanelerde evde çalışıyor.
    Sayısalım.Sınava başladığım da ilk matematikten başlıyorum yapamadığım soruyla çok uğraşıyorum sonra fene geçip en sona türkçeyi bırakıyorum böyle türkçeyi zor yetiştirip sosyala bakamıyorum ve her zaman sözelden kaybediyorum ama sayısalım . matematikte çok yanlışım çıkmıyor 3 4 nadir ama fen de biraz sıkıntım var . kısaca bu fende ki yanlış sayımı en aza indirip aynı şekil de türkçe netlerimi nasıl yükseltebilirim konularda sıkıntım yok sadece sınav anında taktik'te . yardımlarınızı bekliyorum

• bekliyorum
  • Geçen sınav matta 1saat 15 dk harcadım ona rağmen yetişti. Saate bak ona göre hızlı çöz mesela baktın matta çok oyalandın feni daha hızlı yapmaya çalış. Yüzeysel bak geç demiyorum hem daha hızlı yapınca denemeye daha çok motive oluyosun. Türkçeyi de aynı şekilde yaparsan sosyale vakit kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem.2 -- 5 Ekim 2014; 11:38:14 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • en son denemeden sonra arkadaş bi taktik verdi onu denicem buraya sonucu yazarım. mesela matematikten 10soru çözdün sorna fene geç 10 ordan çözdün sonra türkçeye geç ve her sınav böyle yapıyorum dedi . matematik netleri kötü ama türkçe de 37-2 yapıyor. istersen sen de deneyebilirsin. peki sınav da saate sürekli bakmalımıyım hiç sormuyorum da ben
  • KutayUzc K kullanıcısına yanıt
    Sürekli bakma baktın çok yavaş hissediyorsun o zaman bak. Bi de mat bitti fene geçiyon o zaman bak. O arkadaşının yaptığı şey tavsiye edilmiyo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KutayUzc

Herkese kolay gelsin yakında ygs sınavı var ve herkes azimle derhsanelerde evde çalışıyor.
    Sayısalım.Sınava başladığım da ilk matematikten başlıyorum yapamadığım soruyla çok uğraşıyorum sonra fene geçip en sona türkçeyi bırakıyorum böyle türkçeyi zor yetiştirip sosyala bakamıyorum ve her zaman sözelden kaybediyorum ama sayısalım . matematikte çok yanlışım çıkmıyor 3 4 nadir ama fen de biraz sıkıntım var . kısaca bu fende ki yanlış sayımı en aza indirip aynı şekil de türkçe netlerimi nasıl yükseltebilirim konularda sıkıntım yok sadece sınav anında taktik'te . yardımlarınızı bekliyorum

*yapamadığın sorularla uğraşma
    *bazıları sınava başlarken pür dikkat başlayamaz eğer öyleysen matematikten başlama
    * en önemlisi ise hızlanman lazım deneme taktiğini değiştirme ama hızlanma çalışmaları yap

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.