Şimdi Ara

Deneme Net - Çalışma Günlüğü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
22
Favori
11.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kendimi en iyi şekilde geliştirip, bir şekilde problemlerin çözülüş sürecinden zevk aldığımdan ve endüstri mühendisliğinin diğer muhendislere göre daha geniş bir çalışma alanı ve daha "sosyal" bir mühendis olduğunu düşündüğümden dolayı bilgisayardan hemen sonra Endüstri listemde yer alıyor. Çalışma olanakları inanılmaz geniş, tabi ki bir okula gitmeden ne kadar şey bilebilirsek o kadar şey biliyorum Endüstri Mühendisliği hakkında ama muhendis olmak istediğimden, Bilgisayar-EE-Endustri dışında bir yere çıkmayacağım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gravitist

Kendimi en iyi şekilde geliştirip, bir şekilde problemlerin çözülüş sürecinden zevk aldığımdan ve endüstri mühendisliğinin diğer muhendislere göre daha geniş bir çalışma alanı ve daha "sosyal" bir mühendis olduğunu düşündüğümden dolayı bilgisayardan hemen sonra Endüstri listemde yer alıyor. Çalışma olanakları inanılmaz geniş, tabi ki bir okula gitmeden ne kadar şey bilebilirsek o kadar şey biliyorum Endüstri Mühendisliği hakkında ama muhendis olmak istediğimden, Bilgisayar-EE-Endustri dışında bir yere çıkmayacağım.

Can alıcı noktayı yakalamışsın.
    Yıllardır yazılımla uğraşırım,
    Eskiden tek hayalim Ceng di.

Ama şuan sırf bu sosyallik meselesinden dolayı,kesinlikle mühendislik yazmak istemiyorum.
    Çalışma şartlarını düşününce fazla yalnız geliyor bana.

Artık bende takıntı gibi oldu, pc başında otururken rahatsız oluyorum;,Hayatı, monitors bakarak kaçırdığımı düşünüyorum, istemsizce.bunlar hep beni mühendislikten uzaklaştıran şeyler

Başarılar bu arada...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Girdiğim en zor TYT denemesine girdim, çok kötü geldi ama guncelledik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde hedef ilk 1000 başlangıç 95 hadi hayırlısı bakalım başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baryum01 -- 24 Eylül 2018; 17:21:39 >
  • Gravitist kullanıcısına yanıt
    moralini bozmadan tam gaz devam hocam
  • Hocam ben de geçen yılın ilk denemelerinde aşağı yukarı 130 net (YGS denemeleriydi aşağı yukarı 90 100 arası bişeye denk geliyor tyt'de) yapıyordum yıl içinde düştü biraz ama gerçek sınavda yine aynı netleri (95 net) yaptım.

Yıl içinde periyodik olarak paragraf ve problem çözseydim (sınavdan sınava çözüyordum ancak) 100lere de çıkılabilirmiş gayet. Demek istediğim TYT netlerim zaten yüksek düşüncesi ile boşlamamak lazım. (Bu yıl tekrar giriyorum hedefimiz aynıymış umarım seneye oryantasyonda falan görüşürüz)
  • Güncel.
  • Konu güncel her Cuma ve Pazartesi kurumsal denemeye giriyorum, okuldakiler genelde saçma zorluk seviyelerinde oluyor, güncellendi konu.

• Dr.burak202 kullanıcısına yanıt
    Hocam rehavete kapılmayın 90net 10k için iyi benim geçen sene hep 100-110 arasıydı sınvda 21 tr 8 sos yaptım 85 geldi yani o stresle belli olmuyor ha ben geçen sene hiç çalışmadığım için böyle fark oldu arada siz çalışırsanız bu kadar olmaz rahat olun bu konuda bu sene aklım başımda ilk 100 için bıraktım evde çözünce gerçekten 10netten fazla farketti tr dil bilgisi sıfır çözmüyorum bilerek yani çalışınca netim artar diyorum ama o dilbilgisinin süreyi kullanıyorum 2-3 Net yapıyorum o süre de neyse hız lazım 115ler şart

• Güncellendi. 345 kurumsal şimdiye kadar girdiğim en en en iyi deneme, girebiliyorsanız bir yerlerde girin.
  • Güncel, netlerimiz de ilerleme yok TYT sadece denemeden denemeye baktığımdan, daha hiç AYT de olmadık bakalım gelecek ne gösterecek.
  • Güncellendi konu, bir yol taşı upu çekeyim ben de, TYT netlerim belirli bir ölçüde ilerliyor sürekli, 90-105 arası geniş bir skaladayım, TYT'ye neredeyse hiç çalışmıyorum, denemelerle gidiyor, 105'e sabitlemek Ocağa kadar benim için kafi olur hatta baya iyi olur. TYT Matematik'te şu an sadece Acil TYT Mat çözüyorum haftada elimden geldiğince okulda felan hallediyorum onu da. Çarpanlara Ayırmasına geldim sanırım. Benim çalışmalarım genelde AYT ağırlıklı oluyor, deli gibi 345 AYT Mat, Acil AYT kasıyorum ama daha hiçbir AYT denemesine girme şansım olmadı, umarım yakın zamanda gireceğim. Herhangi bir TR geneli sınava da girmedim muhtemelen ilk TR geneli sınavım Aralık'taki Töder olacak, umarım o zamana kadar 105'e sabitleriz olayı.
  • Güncellendi, 2 hafta aradan sonra deneme olundu. TYT netlerimde ciddi oranda azalma var çünkü TYT kasmayı bıraktım ve iki hafta da denemeye girmeyince 91'lere kadar geriledim. Bu başarısızlık da benim eserim baya büyük, TYT'yi de bu yüzden aralara serpiştireceğim. İlk AYT denememi de bugün resmi olarak oldum, yıldırım gibi girdik ama kolay bir denemeydi giriş açısından güzel bir deneme olsa da Mart'ta bu nete sabitlenmiş olmak beni çok mutlu eder, Aralık'ta Töder'de 100-65 istiyorum bakalım neler dönecek o zamana kadar.
  • selamlar, 11. sınıfım Ekim ayında ilk tyt denememe girdim (fen bilimleri dershane) 75 net sizce iyi mi?

• Phoera kullanıcısına yanıt
    Bence gayet iyi, 11 konularını çok iyi ogren, AYT'de de yüksek netle başlarsın. TYT de yazin sadece eksiklerinin üzerine giderek belirli bir levelin üstüne çok rahat çıkar zaten.

• Gravitist kullanıcısına yanıt
    TYT matematik vs. tamam ama fen ve sosyal derslerini çok az hatırlıyorum. Dershanede ay ay girdiğimiz denemelerde tyt fen hep sıkıntı çıkartıyor, yaza bırakmadan, 11. sınıf konularına paralel TYT fen de çalışmalı mıyım sizce? Yanıtınız için teşekkürler, yol gösterici olacak.

• Phoera kullanıcısına yanıt
    Aralara sıkıştırabilirsin ama düzenli çalışmaya başlamadığın sürece tekrar unutacaksin eğer düzenli çalışabilip sürekli tekrar yapacaksan çok iyi olur diğer türlü yazın zaten çok iyi çalışırım onları diyip 11'e daha sağlam da asilabilirsin ama 11'de eksiğin kalmiyorsa zaten TYT de çalışmanın bir zararı olmaz. Ama düzenli tekrar etmen lazım unutmamak için çünkü çok çabuk unutuluyor.

• Deneme Net - Çalışma Günlüğü

Bu sefer bu caps yerini bulmustur umarim

• quote:

Orijinalden alıntı: Gravitist

Aralara sıkıştırabilirsin ama düzenli çalışmaya başlamadığın sürece tekrar unutacaksin eğer düzenli çalışabilip sürekli tekrar yapacaksan çok iyi olur diğer türlü yazın zaten çok iyi çalışırım onları diyip 11'e daha sağlam da asilabilirsin ama 11'de eksiğin kalmiyorsa zaten TYT de çalışmanın bir zararı olmaz. Ama düzenli tekrar etmen lazım unutmamak için çünkü çok çabuk unutuluyor.
    Haklısınız 11'i önemsemek lazım. Haftada 1-2 konu tyt fen'den not tutsam kendi anlayacağım şekilde, daha sonrası için iyi bir yatırım olur.
  • Konu güncel.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.