Şimdi Ara

Deneme listem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgi Sarmal frekans 5 li
    Apotemi 7 li
    345 5 li
    Almayi düşünüyorum arkadaşlar sizce nasıl bu liste varmı onerileriniz? Birde apotemi 15 li mat alacaktım ama bulamadım kaldirildimi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam bunlar en çok önerilenlerdi dimi forumda . en kazık sorular bunlarda yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nycha kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam altın karma ve bilgi sarmal (ortanin biraz üstü galiba) hariç gerisi müthişmis soru olarak

• Hocam Üçdörtbeş 5'li deneme yerine 15 liyi alman daha iyi olur, 5'linin çözümlerine daha başlanmadı, zaten 15'linin çözümleri bile tamamlanmadı. Ama çözümler önemli değil dersen gayet orjinal soruları var, özellikle fende. Tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakultasaian kullanıcısına yanıt
    Hocam çözümleri hocalardan filan halledebilirim. Orijinal soruları olduğu için bunu seçtim.

• Apotemi 15 li mat denemesi hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar?

• hocam üçdörtbeşin 15li olanı sadece matematik 5lisi genel deneme bunlardan başka denemeside yok sanırım
  • Haklısıniz hocam zaten 15 liyi almayacaktim :) apotemi mat denemesini düşündüm fakat çıkmamış hala sanırsam ne zaman cikacagida belli değil

• ZATEN BU DENEMELER FORUMDA GOD TIER KARDEŞ.BUNLARI ÇÖZ.BU SINAVLARDAN ZOR GELMEZ.BU DENEMELER ÇOĞU YGS DEN 2-3 TIK ÜST.
  • Apotemi mat daha çıkmadı,bunlara ilave endemik 7 li alabilirsin yalnız matı fenadır

• Aynen hocam bilerek bunları seçtim. Açıkçası netlerim çok yüksek değil belki bunlarla beraber artar netlerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kjkszpjmr2

Aynen hocam bilerek bunları seçtim. Açıkçası netlerim çok yüksek değil belki bunlarla beraber artar netlerim.

artmasa bile çöz yine de her şeye hazırlı ol . unutma ygs gelip geçiçi lys fena patlatır
  • odtulumezun O kullanıcısına yanıt
    Hocam listede endemik de vardı yani frekans yerindeydi endemik fakat hepsi zor olmasın diye düşünüp frekans a karar verdim. Çözüm kitapçığı da varmış galiba.

• Kesinlikle hocam allahtan biraz lys temelim var hepsinde olmasa da :)

• kjkszpjmr2 K kullanıcısına yanıt
    Var hocam diğerlerinin bi tık altında sarmal ama çözülmesi gereken bi deneme yine.endemik 5liye bakabilirsin o zaman orta seviyedir o da.

• odtulumezun O kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Zaten apotemi ve 345 en son cozecegim denemeler. Eğer kısa zamanda altın karma ve sarmali bitirebilirsem endemik 5 li yada 7 li alabilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.