Şimdi Ara

Deneme Çözmekten Netlerim Düştü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar özellikle son bir aydır hergün deneme çözüyorum bazen 2 tane çözdüğümde oluyor. Denemeler hep fem,körfez ve zaman gazetesinden aldıklarım oluyor. Ama netlerim düşüyor sanki çözmekten bezdim bu yüzden.

1 ay önce çözdüğüm denemede tr 32 sos 30 mat 16

2 hafta önce çözdüğüm denemede tr29 sos 27 mat 14

Ve bugün çözdüğüm denemede ise tr 28 sosyal 29 matematik 12 geldi. Bu durum moralimi çok bozdu arkadaşlar. Bu arada sadece deneme çözmüyorum konularada çalışıyorum. Anlamadım gitti. Hele türkçe en fazla moralimi bozan iş.

Normalde heyecan eden biri değilim ama sırf bu yüzden sınava stresli gireceğim. En çok korktuğum iş sınavda daha düşük gelmesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sıkma canını lys yi sıkı tutarsan gerisi önemli değil
  • Çözemediğin soruların sebebi ne? Deneme çözmenin mantığı sınava alışmak ve dikkat hatalarını en aza indirgemek. Sen sınav sonrası analizini düzgün yapmazsa hiç bir işe yaramaz hatta sürekli aynı yanlışları yapa yapa daha kötü bir hale gelirsin

• Eksiler buradan

• quote:

Orijinalden alıntı: Kozgavmengen

sıkma canını lys yi sıkı tutarsan gerisi önemli değil

Dostum bundan normal bir puan alsam lysye her saat çalışacağım zaten mezunum zamanda var. ama ygs 5 300 felan yada ondanda düşük alırsam çalışma şevkim kalmaz.

• denemeye verdiği paraya yazık hocam, konu bitirilmeden deneme çözülür mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

Çözemediğin soruların sebebi ne? Deneme çözmenin mantığı sınava alışmak ve dikkat hatalarını en aza indirgemek. Sen sınav sonrası analizini düzgün yapmazsa hiç bir işe yaramaz hatta sürekli aynı yanlışları yapa yapa daha kötü bir hale gelirsin

Bak bu arkadaşın dediğine katılıyorum.

Ve sana diyorum ki ne olursa olsun asla vazgeçme, çünkü vazgeçtiğin an her şey aleyhine gelişir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: naviextras

denemeye verdiği paraya yazık hocam, konu bitirilmeden deneme çözülür mü?

Türkçe sosyalden her konuyu bitirdim hocam. Matematikten problem ve geometrimin tamamı bitmedi.

Bu arada türkçede özellikle paragraflar yanlış geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BayGlock

quote:

Orijinalden alıntı: naviextras

denemeye verdiği paraya yazık hocam, konu bitirilmeden deneme çözülür mü?

Türkçe sosyalden her konuyu bitirdim hocam. Matematikten problem ve geometrimin tamamı bitmedi.

Bu arada türkçede özellikle paragraflar yanlış geliyor.

Benim demek istediğim 1 aydır deneme çözmek yerine eksiklerini kapatmalıydın. Neyse geçti artık, LYS'ye odaklanmalısın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.