Bildirim
Deneme 2 Adet Temiz Soru

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
İlk soruda bölü 2! Yapmamızın sebebi 2 kişinin isminin k ile başlaması. 2. Sorudada da a b c şeklinde yazarsan ilk 3 terimi rahat görürsün
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
/2! yapmamızı anladım zaten sıkıntı yok oradan 12 geliyor bir daha neden 4 ile çarpıyoruz bizden mevcut bir sıralama istemiyor ki -
ilk sorunun cevabı 48 mi 24 mü -
48 -
Hocam ilk soruda 4 kişi kendi aralarında 4! Biçimde sıralanır ve özçekim şifresi için 4 farklı kırmızı renk olcağı için 4!.4 yukarda arkadaşın dediği gibi adı k ile başlayan 2 kişi var 4!.4/2!=48
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkür ederim -
evet brom bir şekil yaptım ama doğru yolda olduğumu düşünmüyorum sıralı üçlülere b ve 10 taneye 3b.a10 diyerek ilerledim -
sana zahmet atar mısın nasıl yapamam aslında başlarken şimdi yedim seni diye başlamıştım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X