Şimdi Ara

Deneme 2 Adet Temiz Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ilk soruda neden sıralayıp /2! yaptığımızı anlamadım sonuçta bizden bir sıralama istiyor mu ki?
    2.soruda bir türlü işlem kabalığından kurtulamadım size zahmet anlatabilirseniz sml hocadan dinlemeden ilk bir yorumları görmek istedim.
    3.sorum bu acilde herkes 37-38 bu sorular çok easy’de ben mi yapamıyorum aşağıdaki 2 soruyu bahsetmiyorum onlar biraz günün salaklığına gelmiş olabilir ama yaptığım 25 hala benim ne diyorsunuz çok mı kolay cidden sorular?Şimdiden teşekkürler brolarım
    Deneme 2 Adet Temiz Soru
    Deneme 2 Adet Temiz Soru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk soruda bölü 2! Yapmamızın sebebi 2 kişinin isminin k ile başlaması. 2. Sorudada da a b c şeklinde yazarsan ilk 3 terimi rahat görürsün

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • /2! yapmamızı anladım zaten sıkıntı yok oradan 12 geliyor bir daha neden 4 ile çarpıyoruz bizden mevcut bir sıralama istemiyor ki
  • ilk sorunun cevabı 48 mi 24 mü
  • şıpıldakbum Ş kullanıcısına yanıt
    48
  • Hocam ilk soruda 4 kişi kendi aralarında 4! Biçimde sıralanır ve özçekim şifresi için 4 farklı kırmızı renk olcağı için 4!.4 yukarda arkadaşın dediği gibi adı k ile başlayan 2 kişi var 4!.4/2!=48

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ScaceCrow kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet brom bir şekil yaptım ama doğru yolda olduğumu düşünmüyorum sıralı üçlülere b ve 10 taneye 3b.a10 diyerek ilerledim
  • sana zahmet atar mısın nasıl yapamam aslında başlarken şimdi yedim seni diye başlamıştım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.