Kıyı köşeye sıkışmayın bazen sıkıştırıyor, o zaman affetmiyor :) PS Plusınız varsa yukarıda anlattığım save tekniğini uygulayın, insan formunda savaşın. Ölürseniz kayıt dosyasını buluttan geri çağırırsınız. |
DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı (83. sayfa)

-
-
tokatladım hocam :) tamamen kendi strateji hatamdan geçememişim,meğer kalkan çok işe yarıyormuş ben yuvarlanıyordum ve yakalanıyordum kalkanla sadece 2-3 defa hasar alarak kestim teşekkürler sizlerinde başını şişiriyoruz burda :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu oyun indirime girdi mi hiç yav? 300 tl civarlarına düşerse alıcam ama pek düşmeyecek gibi.
-
En düşük eylül ayında 340 a indi. Black friday falan bekleyin derim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam o şövalye şuan nexus taymış yani bu adam öldü ve ben ondan düşen item leri alamadım demek ki mi oluyo :)
Ayrıca 4-1 de iskeletlerin olduğu yerde en başta videolarda gördüğüm hemen girişte bi npc var bende çıkmadı o nedense onu nasıl bulabilirim tekrar ?
Kılıç olarak da oyunun başında şövalyeye verilen kılıcı upgrade ederek gidiyorum ama hata mı ediyorum sizce ?
Kılıç seviyem +7 şuan kalın serttaş bulmak zor oluyo.
Ya kusura bakmayın ilk defa souls ikinci defa rpg oynuyorum hayatımda (ilki witcher 3 ) o yüzden çok soru sorup bayıltıyorum böyle sizi :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackkk -- 21 Ekim 2021; 15:39:29 >
Hayır o anlama glmiyor , 1-1 ya da 1-2 den sonra Nexus'ta görünüyordu yanlış hatırlamıyorsam. Envanterinizde Masoleum Key var mı bakın, varsa öldürüp almışsınızdır, yoksa dediğim yerde bulursunuz köprüde kurtardıysanız.
O NPC (Satsuki) nin çıkması için 4. dünya eğilimini pure white yapmanız gerekiyor. Patches ın sizi tekme atıp düşürdüğü zindandan Makoto isimli kılıcı alırsanız, aranızda bir diyalog gerçekleşecektir. Bu kılıcı alabilmeniz için de pure white olmalı dünya eğilimi. Bu şekilde pure black ya da pure white eventları var oyunda. Normalde kapalı olan kapılar açılır ya da olmayan köprüler var olur , her bölümde primeval demonlar ve black phantomlar çıkar vs vs.
Bu oyunda hata olmaz, herkesin oynama tarzı farklı. Ben melee + magic ilerlediğim için Crescent Falchion ile ilerlemiştim. Bazıları great sword bazıları dagger kullanır :)
Sorun yok :) Vaktim oldukça cevaplamaktan memnun olurum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkans -- 21 Ekim 2021; 20:47:32 >
-
Teşekkür ederim saolun hocam o zaman buradan yazarım size.
Oyun düşündüğümden daha derin o zaman bu olmayan köprüler ve açılmayan kapılar vs..
Oyunda pure white olarak gitmek istediğim için hiç bi npc yi,satıcıyı öldürmedim beden formunda sadece bir kere ejderhada öldüm boleteria da o kadar.
Mesela oyunun ilk başlangıc noktasında ki solda kalan demir kapıda açılmadı daha bende beden formunda öldüğüm için mi acaba ?
Şuan boleteria da dev şövalyeyi öldürdüm sonra ilerde ki kapı açılmadığı için madenlerde örümceği ve iskeletli yerde ki yargıç ve intro da ki bossu öldürdüm ilerlemem bu şekilde.
Envanterde sadece bakır anahtar var hocam şu anda başka anahtar yok ve her yeri didik didik ederek ilerliyorum hiç bişeyi atlamıyım ve bol bol farm yapıyım diye :)
O kapının açılması için pure white/black world tendency ye getirmeniz lazım eğilimi. Bunlar haricinde , pure white/black w. tendency de dünyayı ters yüz ederseniz toplayabileceğiniz strange coinler var. Bunlardan yanılmıyorsam 25 tane bulunca karga ile takasa girip paslı anahtarı alıyorsunuz. Onunla da gizli bir kapıyı açıp çok özel bir zırhı alabiliyorsunuz. Bunun gibi oyunda gizli kısımlar bulunuyor.
Bu arada karkteri de pure white yaptığınızda nexusta üst kattaki npcden bir yüzük alabiliyorsunuz. Pure black yaptığınızda da bir npc suikast questleri açılıyor.
ıgn
Pure White Tendency Events - Demon's Souls Wiki Guide - IGNhttps://www.ign.com/wikis/demons-souls/Pure_White_Tendency_Events
-
-
-
Öyle olmuş gerçekten :)
Ama siz de büyü de var hocam ben kuvvet,dayanıklılık ve sağlığa yüklendim daha çok şövalye olduğu için.
Enteresan olan benim canlılık seviyesi 28 sizin 25 ama beni hp seviyem sizden daha düşük görünüyo onu anlayamadım ?
Karakter sınıfından kaynaklı olabilir belki hocam :) büyü baya iş görüyor biraz büyüye yüklendim o yüzden ben :)
Tahmin ediyorum hocam büyü büyük kolaylık ben hiç rpg den anlamadığım için kılıçla Allah ne verdiyse dalıyorum.
Oyunu çözüyo gibiyim becerebilirsem dark souls 1.2.3 gidicem öyle burada gürkan hocamı bunaltabilirim biraz çevreye verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerim :)
İnsan \ruh formu ya da yüzüktendir. Sınıfların baştaki stat dağılımı dışında bir farkı bulunmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu boss ruhlarını harcamıyorum ama new game +'da falan silah yapmak için lazım olucaksa harcayım,new game+ yapmayı düşünmüyorum çünkü 😁
Arkadaşlar oyunu sec hesap olarak aldım forumdan sizlere sorum şu olacak, başka ps5 de bu hesabı açarsam kendi ps5 imde kaldığım yerden devam edebilirmiyim oyuna başka ps5 de? Arkadasla cihazları degiscez de bı süreliğine fifa22 de hesap kasma olayı varya çoklu bilen bilir o sebepten. Arkadaş benim cihazda hesap kasacak, paketti futtu coindi vs. 3 hafta kadar.
Ana hesabımda plus var ama satın aldığım sec d.souls hesabımda yok plus nasıl yapabilirim, arkadaşın ps5de kaldığım yerden nasıl devam edebilirim fikir sahibi olan çözümü bilen var mıdır?
Save dosyaları sadece buluta yükleniyor. Oynadığınız hesapta plus varsa istediğin cihazda devam edersiniz aynı hesapla. Hali hazırda oynadığın hesapta plus yoksa save dosyalarını alamazsın.
-
Sec hesapta mumkunati yok o zaman tüh kötü oldu bu ara vericem mecbur
Advanced büyüler için de kullanılıyor boss ruhları.
-
Dün satın alarak ben de aranıza katıldım, oynamaya da bugün başladım. Bazı arkadaşların da tavsiyelerini okuyarak başladım, Royalty sınıfını seçtim. İlk bossu kestim zaten, sonra 4-1'e gidip hilal kılıcını falan da aldım bayağı da güçlü bir kılıçmış. İlk defa bir souls oyunu oynuyorum. Anladığım kadarıyla ilerleme şekli de tamamen bana kalmış ama nasıl ilerlesem bilemedim, yazılanlara göre 4-1'deki bossu keseceğim galiba orada farm da güzel yapılıyor gibi, hilal kılıcını almak için gittiğimde bile bayağı bi farm yapmış gibi oldum 20. seviye yaptım.
PSN: Segfault1337_
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suddenly30 -- 24 Ekim 2021; 1:12:34 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X