|
Hocam oyun ilk defa Souls oynayan birisi için zor; ancak, Souls oyunları arasında da bence en kolayı. Biraz daha alışınca oyuna, mantığa ve dövüşlere, çok rahatlayacaksınız :) taşı sorma nedenim, bendeki oyunun İngilizce olması. O yüzden, hangi taştan bahsettiğinizi anlamadım. online olan kırmızı hayaletler siz insan formundayken sizi işgal edebilir herhangi bir yerde. Oyunda ilerlerken bir anda işgal mesajı görürsünüz. Onun haricinde, oyunda NPC kırmızı hayaletler var, ilerledikçe karşınıza çıkacaklar zaten. Mavi hayaletler ise size yardım eder. Genelde boss kapıları önünde insan formundayken mavi hayalet çağırma işareti görürsünüz. Ona basarsanız birisi sizin oyununuza dahil olup size yardım eder. dünyayı karartmak: oyunda bir boss öldürdüğünüzde dünya eğilimi beyaza gider, insan formunda öldüğünüzde ise siyaha gider. Saf siyah dünyada oyun daha zorlaşır, ekstra kırmızı hayaletler çıkar. Arkadaş insan formuna geçip çok ölünce dünya siyaha dönmüş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 11 Ocak 2021; 21:52:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
Elimde fani taş var iki tane insan formuna dönsem yardım edebilcek var mı? Şu spider bossu geçmek istiyorum.
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
PS4 nesli boyunca tüm achievementları topladığım tek oyun Sekiro olmuştu. Bu nesile güçlü başladım 
kullanıcısına yanıt