Şimdi Ara

DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.529
Cevap
56
Favori
108.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
26 oy
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam oyun ilk defa Souls oynayan birisi için zor; ancak, Souls oyunları arasında da bence en kolayı. Biraz daha alışınca oyuna, mantığa ve dövüşlere, çok rahatlayacaksınız :)

taşı sorma nedenim, bendeki oyunun İngilizce olması. O yüzden, hangi taştan bahsettiğinizi anlamadım.

online olan kırmızı hayaletler siz insan formundayken sizi işgal edebilir herhangi bir yerde. Oyunda ilerlerken bir anda işgal mesajı görürsünüz. Onun haricinde, oyunda NPC kırmızı hayaletler var, ilerledikçe karşınıza çıkacaklar zaten. Mavi hayaletler ise size yardım eder. Genelde boss kapıları önünde insan formundayken mavi hayalet çağırma işareti görürsünüz. Ona basarsanız birisi sizin oyununuza dahil olup size yardım eder.

dünyayı karartmak: oyunda bir boss öldürdüğünüzde dünya eğilimi beyaza gider, insan formunda öldüğünüzde ise siyaha gider. Saf siyah dünyada oyun daha zorlaşır, ekstra kırmızı hayaletler çıkar. Arkadaş insan formuna geçip çok ölünce dünya siyaha dönmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 11 Ocak 2021; 21:52:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: In Flames

Bu sefer de Spider Boss'ta takıldım. Psikolojim düşünce art arda ölüp dünyayı kararttım daha da zorlaştı. Elimde fani taş var iki tane insan formuna dönsem yardım edebilcek var mı? Şu spider bossu geçmek istiyorum.

Hocam ben yardım ederdim; ama, server tutmuyor :)

genel olarak Souls oyunlarında bir düşman sizi tek vuruşta öldürmüyorsa sağlıktan çok dövüşü öğrenmeye bakın. İnsan formuna geçmeden, ruh formunda da cling ring ile ilerleyebilirsiniz. Örümcek için de isterseniz YouTube’dan bir-iki video izleyin. Melee olarak çok zor değil. Yalnız, örümcek sonrası Flamelurker’a devam etmek yerine 3-1, 4-1, ve 5-1’i bitirip biraz level atlayın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Hocam oyun ilk defa Souls oynayan birisi için zor; ancak, Souls oyunları arasında da bence en kolayı. Biraz daha alışınca oyuna, mantığa ve dövüşlere, çok rahatlayacaksınız :)

taşı sorma nedenim, bendeki oyunun İngilizce olması. O yüzden, hangi taştan bahsettiğinizi anlamadım.

online olan kırmızı hayaletler siz insan formundayken sizi işgal edebilir herhangi bir yerde. Oyunda ilerlerken bir anda işgal mesajı görürsünüz. Onun haricinde, oyunda NPC kırmızı hayaletler var, ilerledikçe karşınıza çıkacaklar zaten. Mavi hayaletler ise size yardım eder. Genelde boss kapıları önünde insan formundayken mavi hayalet çağırma işareti görürsünüz. Ona basarsanız birisi sizin oyununuza dahil olup size yardım eder.

dünyayı karartmak: oyunda bir boss öldürdüğünüzde dünya eğilimi beyaza gider, insan formunda öldüğünüzde ise siyaha gider. Saf siyah dünyada oyun daha zorlaşır, ekstra kırmızı hayaletler çıkar. Arkadaş insan formuna geçip çok ölünce dünya siyaha dönmüş.

Vay arkadaş neymiş bu boyle masaustu rol yapma oyunu gibi baya kapsamli ayrintili. Baya öğrrnmek gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam YouTube’da bence en iyi kaynak FightinCowboy adlı bir kanal. O kanalın videolarını adım adım izleyebilirsiniz. Oyunda gerçekten çok detay var ve tek başınıza her şeyi çözmek oldukça zor olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Arkadaşlar Souls oyunlarından sadece Bloodborne’u oynadım ve bitirdim. Sizce önce bu oyuna mı başlamalıyım Sekiro’ya mı ?

Boyle bir baş yapıt varken sekiro da ne işiniz var. Hiç düşünmeden Demon's Souls a başlayın.

Orijinalden alıntı: ArdaTuranizmo

Vay arkadaş neymiş bu boyle masaustu rol yapma oyunu gibi baya kapsamli ayrintili. Baya öğrrnmek gerek.

Alıntıları Göster

Hiç sıkmayın hocam kendinizi. Oyuna baştan başlayın. Büyücü seçin. tüm detayları öğrenmeden eğlenerek bitirirsiniz. takıldığınız yerde mesaj atın. aklım erdiğince yardım ederim.

Malesef bu kadar güzel bi oyunda konu sahibi arkadaşın iki satır wiki tercüme edip koymaması akıl alır değil. hiç bir fromsoftware konusu bu kadar sahipsiz kalmamıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veteran_gamer -- 12 Ocak 2021; 0:33:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: In Flames

Bu sefer de Spider Boss'ta takıldım. Psikolojim düşünce art arda ölüp dünyayı kararttım daha da zorlaştı. Elimde fani taş var iki tane insan formuna dönsem yardım edebilcek var mı? Şu spider bossu geçmek istiyorum.

boss ta öldüğünüzde dünya kararmaz, merak etmeyin.

yorulduğunuz için boss size daha güçlü geliyor hepsi bu. biraz ara verip öyle deneyin. o boos u geçmek için melee karakterler bile 18 level intel kasıyorlar. büyü ile geçmek daha bir sağlıklı oluyor o boosu DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı 

• veteran_gamer kullanıcısına yanıt

Hocam sanırım arkadaş taş ile insan formuna dönüp ölüyor, o yüzden dünya kararıyordur.

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt

o taşları insan formuna dönersem yardıma gelir misiniz diye sormuş diye anlıyorum. yoksa kullanmıyor sanırım.

taş mı dayanır bosslara :)

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Hocam YouTube’da bence en iyi kaynak FightinCowboy adlı bir kanal. O kanalın videolarını adım adım izleyebilirsiniz. Oyunda gerçekten çok detay var ve tek başınıza her şeyi çözmek oldukça zor olacaktır.

Fightin Cowboy; oyunun mekaniklerine hakim, tecrübeli oyunculara göre video hazırlar. iyi bir beginner source değildir. yani "Adam yapmış coniye göre, uymaz ali'ye Veli'ye" Ali Desidero DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı 

Souls oyunları için Emin Çıtak gayet iyidir. Tavsiye olunur.

Orijinalden alıntı: veteran_gamer

Fightin Cowboy; oyunun mekaniklerine hakim, tecrübeli oyunculara göre video hazırlar. iyi bir beginner source değildir. yani "Adam yapmış coniye göre, uymaz ali'ye Veli'ye" Ali Desidero  

Souls oyunları için Emin Çıtak gayet iyidir. Tavsiye olunur.

Alıntıları Göster

izlemedim ama Demon’s Souls için build rehberleri de hazırlamış hocam. O rehberlerde istatistikleri ve silahları da anlatmıştır belki dedim. İzleyen varsa aydınlatabilir.

arkadaşın daha önce yazdıklarına göre canını tamlamak için kullanıyordu taşları. Yine durum aynıdır diye düşündüm DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı 

ben izledim Uğurcan. Gayet güzel bilgiler veriyor. her sınıfa uygun zırh, silh, spell vs. Ayrıca; bu sefer boss taktik strateji videoları da yapmış. faydalı ama dediğim gibi, adam çok yetenekli olunca önerileri pek bana uymuyor. beceremiyorum çünkü DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı 

Orijinalden alıntı: veteran_gamer

Hiç sıkmayın hocam kendinizi. Oyuna baştan başlayın. Büyücü seçin. tüm detayları öğrenmeden eğlenerek bitirirsiniz. takıldığınız yerde mesaj atın. aklım erdiğince yardım ederim.

Malesef bu kadar güzel bi oyunda konu sahibi arkadaşın iki satır wiki tercüme edip koymaması akıl alır değil. hiç bir fromsoftware konusu bu kadar sahipsiz kalmamıştır.

Alıntıları Göster
    eyw sağolun hocam. çocukluk arkadaşim dost bile yardimci olmuyor fakat siz oluyorsunuz teşekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sorun değil hocam. forum bu yüzden var. millet kavga etmekten birbirine yardım etmeyi unutmuş. dediğim gibi büyücü sınıfıyla başlarsanız ve çok detaya inmeden bitireceğim derseniz, bildiğim tüm taktikleri aktarırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veteran_gamer -- 12 Ocak 2021; 12:33:45 >
  • Platinum geldi PS4 nesli boyunca tüm achievementları topladığım tek oyun Sekiro olmuştu. Bu nesile güçlü başladım hedefim bir tur daha oynayıp 2007 Demon’s Souls’taki silah trophyleri de varmış gibi davranmak.

DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 13 Ocak 2021; 1:2:47 >

Tebrikler DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı 

Oyun ilk başlangıcı gerçekten zorlayıcı fakat ilerleyen süreçte menzilli saldırılar ile oyun daha kolaylaşıyor, ister ok ister büyü. Knight ile başlayıp yeri geldiğinde melee yeri geldiğinde magic ile durumu idare ettim. Youtube/Fightincowboy videoları oldukça açıklayıcı. Bir de demon souls wiki sayfası. Ps5 sahibi olan mutlaka oynamalı.

Bundan sonra bloodborne mu yoksa dark souls 1 ile mi devam etsem ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gogo57 -- 13 Ocak 2021; 15:39:53 >

bloodborne da, DS da fanları çoktur. Hepsini oynamış biri olarak tavsiyem;

DS1=>DS3=>Bloodborne DS2'yi sevemedim. sonraya kalabilir.

Teşekkürler hocam :)

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.