Şimdi Ara

Demirdöküm Nitromix & MiGo & Vaillant e-RELAX (240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.796
Cevap
55
Favori
217.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
Giriş

evet migo link aldım.sorunsuz bi şekilde çalışıyor.Merak ettiğim servis kombiyi devreye alırken baya bi ayarlama yaptı.geçenlerde elim ayarlarda bişeye dokunum okeyledim ama neyi bilemiyorum.Fabrika ayarlarına döndürsem başka ayar yapmam gerekir mi acaba

belki ekran görüntüsü cekip atarsanız yanlıs olan şey neyse düzeltilebilir.Fabrika ayarlarına gerek kalmaz

BITFENİX PRODIGY I GIGABYTE GA-AB350N-GAMING WIFI I RYZEN 7 3700X IMasterLiquid ML240L RGBI 16Gb DDR4 HYPERX PREDATOR RGB I SAMSUNG 960 EVO 250GB I 3TB WD GREEN I SENHEISER RS-170 IANKER Q10 BLUETOOTH KULAKLIK I LOGITECH PRO9000 I LOGITECH F710 X2 I A4 TECH BLOODY R8 I SEASONIC X 850 GOLD
  • Arkadaşlar merhaba.
    Eski evde 2020 yılı Nitromix kombi vardı, motor sesi gayet azdı. 2020 de sessiz motora geçildiği söylenmişti. Şimdi oturduğum evde 2016 yılı Nitromix kombi var. Ses olarak arada dağlar var.
    Danışmak istediğim 2016 model olanın motoru yeni nesil sessiz motor ile değiştirmek mümkün mü?
    Nitromix kullanıcıları burada diye mesajı buraya atıyorum kusura bakmayın. Sizin sayenizde Exacontrol-E ile 5 senedir mus mutlu devam ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bende o kadar uzun süreli olmasa da ayda 2-3 kere kısa süreli dahi olsa Almanya server ile bağlantı sorunu yaşıyorum. Bunu da TR'nin yurt dışı internet hatlarına yapılan kısıtlama ve engellemelere bağlıyorum.

d01:2dk.

d02:2dk.

olarak ayarlı. Migo konforr ısısı olan 25C'de devreye giriyor ama kombinin tam ateşlemesi yaklaşık 10dk. sonra olduğundan evin ısısı 24.8C'ye kadar düşüyor dolayısı ile evin tekrar konfor ısısına ulaşması vakit almakta ve gereksiz gaz tüketimine neden olmaktadır.

Kombinin normalde devreye girdikten 2dk. sonra full ateşlemeye geçmesi gerekmekte ki evin konfor ısısı bu kadar düşmemeli.

1 de kombinin basıncı ilk kez bu sene durduk yere düşmeye başladı. Haftada 0.1 bar düşüyor.

İç tesisat, kollektörler dahil hiç 1 yerde kaçak söz konusu değil.

Servis geliyor ölçüm yapıyor gerekirse hava basıyor gidiyor.

Kombinin kazaan suyunu tamamen boşalttığımızda bile gösterge 0.4 barda kalıyor. Daha önce kazan suyu boşaltıldığında 0.0 olarak göstermekteydi. Bu sene her seferinde kazan suyunu ne zaman boşaltsak hep 0.4 bar gösteriyor.

Benzer sorunu yaşayan ve/veya çözüm önerisi olan arkadaşlar var mı?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BART SIMPSON -- 12 Aralık 2025; 17:11:11 >

• BART SIMPSON B kullanıcısına yanıt
    Merhabalar 2 ay önce kombiyi yakmaya başladığımda sürekli bar hatası almaya başladım. Su basıyorum 2 bara kadar hata gidiyor kombi yanmaya başlayınca bu seferde yükseliyor bar yine hataya düşüyor 1 ay böyle idare ettim sonunda servis çağırdım genleşme tankında hava bitmiş hava bastı birde devirdaim pompasını temizledi. Sorun kalmadı şimdi saat gibi sessiz çalışıyor maşallah

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Demirdöküm Nitromix & MiGo & Vaillant e-RELAX

Demirdöküm Nitromix & MiGo & Vaillant e-RELAX

• T22 T kullanıcısına yanıt

Maalesef bu sorun sadece Migo Connect değil, MiGo seerisi ve e-Relax serisi tüm Vaillant ve Demirdöküm akıllı oda termastatlarında yaşanıyor. Natetmo oda termostatlarında durum nedirr bilemiyorum ama sorun TR'nin Yurtdışı internet hatlarındaki kısıtlamalar kaynaklı. Migo ve e-Relax ın bağlı oldukları server Almanya Vaillant tarafında olduğundan, TR'deki veriler Almanya'ya, Almanya'daki veriler de TR'ye gecikmeli geliyor.

E-relax mı yoksa my vaillant connect mi mevcut sizde? My Vaillant Connect Sense Home diye geçen modelde bir sorun yok çünkü. E-relax ise birşey diyemeceğim. Yine de modemden güvenli internet ayarlarınız kontrol etmenizi tavsiye ederim. Aktif ise kapatmalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuMi__YuMi -- 17 Aralık 2025; 23:32:18 >

• YuMi__YuMi Y kullanıcısına yanıt
    Migo uygulaması mevcut. Diğerleri de çalışıyor mu migo cihaz ile ?

O konuda bir fikrim yok hocam maalesef.

• 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.