Şimdi Ara

Demirdöküm Klima voltajdan kart yanmış diyor 1000 tl istiyorlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 yıllık garantili demirdöküm invertor klimam var. en fazla 15-20 gün kullanmışımdır. Geçen kayınpederim aradı E1 hatası var dedi. Servis gelmiş elektriklerden kartı yakmış garanti dışıdır 1000 TL tamiri demişler. Birincisi klimaya ayrı sigorta takmadılar. 2. si standby konumunda nasık kart yanar anlamış değilim. Bir de invertor klimalar hassas oluyor demişler. Almayın o zaman invert. klima buraya yazıyorum 1000tl lik hasar veriyor bu makineler...Bu konuda aynı tecrübeye sahip birileri yada yardımcı olacak birileri var mı. Teşekkür ederim cevaplarınız için...

• Zobaa16 kullanıcısına yanıt
    kartı 1.000 lira olurmu klima komple ne kadarki. Bu resmen soygun. Başka birine göster. Mümkünse kartı sök bir elektronikçiye göster bazen lehimlerden biri bırakmış olabilir.
  • aynen arkadaşım şu an ıspartadayım. Antalyaya gidince başkasına baktıracağım. Ama demirdökümle kapanmamış hesabım var yetkili birine ulaşmam lazım. Belki ant-servisin bir ihmali olabilir. Hem standby da yanan kart mı olur. standby da yanıyorsa bu kart şöyle diyeyim kesinlikle Demirdöküm almayın. Kesinlikle şalter taktırırın ve ebvden çıkmadan şalteri indirin. Artık ben akıllandım, bu yorumlar İnşallah klima alacaklara yararlı olur.
  • sizi resmen soy muşlar 1000 tlye kart mı olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durumla ilgili şikayetvar.com a kayıt açıp durumu aynen yazın. Çözümde etkili oluyor.
  • 1000 liraya ne kartıymış bu abi? O paraya gider en kral ekran kartını alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kedoxs K kullanıcısına yanıt
    sağolasın şikayeti oluşturdum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • smart 3d li led veriyorlar o paraya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zobaa16

sağolasın şikayeti oluşturdum

Şikayeti tek site ile sınırlama
    Markanın genel merkezine ve hatta fabrikasına varana kadar yolla
    Buralara buralara şikayet yazısı yazdım diye hepsine link ekle
    Varsa facebook veya tweeter hesaplarına da yaz
    Yani 4 bir yandan taarruza geç..
    ciddiyim.
    Ancak böyle sonuç alırsın
  • TiSKE kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zobaa16

aynen arkadaşım şu an ıspartadayım. Antalyaya gidince başkasına baktıracağım. Ama demirdökümle kapanmamış hesabım var yetkili birine ulaşmam lazım. Belki ant-servisin bir ihmali olabilir. Hem standby da yanan kart mı olur. standby da yanıyorsa bu kart şöyle diyeyim kesinlikle Demirdöküm almayın. Kesinlikle şalter taktırırın ve ebvden çıkmadan şalteri indirin. Artık ben akıllandım, bu yorumlar İnşallah klima alacaklara yararlı olur.

hocam malesef stand by da da kart yanabilir defalarca başıma geldi. tek çözüm yolu var o da evinize eşya sigortası yapmak ve bu sigortanın değerinin%10 kadar elektrik hasarlarını karşılıyor. kartlar ve kompresörler klimanın toplam bedelinden daha pahalıdır. kartlarda mikrochip lerde yazılımları var onlar zarar görmüşse elektronikçi de bişey yapamaz firmada direk kartı çöpe atıp yenisini takarlar...antalyada özellikle voltaj sorunu çok. binalarda topraklama yetersiz eski binalarda ise neredeyse yok gibi...pm den ulaş eğer yapılabilecek bişey varsa elektronikçi arkadaşım var müsait olursan kipa yakınlarında yeri baktırırsın yapılabiliyorsa anlaşırsanız yaptırırsın olmazsa yenisini alırsın firmadan...ama sigorta yaptıracaksan sana eureko yu tavsiye ederim. ben 2 yıl eurekoda 3 kez hasarım oluştu hemen ödediler ama geçen yıl malesef ev kredili diye gittik aksigortaya yaptırdım ödemediler ve mahkemeye verdim. 1 yıldır mahkemeliğiz o şerefsizlerle. sakın aksigortaya bulaşma....BU ARADA BU REKLAM DEĞİL İSTEYENE POLİÇELERİMİ MAİL ATABİLİRİM.

• sağol Ahmet. Benim ev de zaten güzelobada küçük kipadan bahsediyorsan benim eve yakın. Şu an antalyada kayınpeder var ben ıspartadayım. Antalyaya gitmeden yazışırız..
    yok dokumadaki büyük kipadan bahsediyorum.ben uncalıdayım. bu arada bence adamları da zorlayabilirsin. kendilerinden bu arızanın elektrik dalgalanmasından kaynaklandığını yazmalarını ve 1 nüshasını al git savcılığa suç duyurusunda bulun. bir kere ispat etsinler öyle tahminle olmaz o işler.o teknik servis raporuyla hem akdeiz elektriği hem de firmayı şikayet konusu et...
  • servis raporunda varsa parasını elektirik kurumundan alamıyormuyuz ?
  • geçenlerde eidaresine de yeni sözleşme yaptık. o sözleşmede kurtarmışlardır kendilerini merak etme...
    Eğer aynı arıza koduysa E1 sensör hatasıymış.Kart yandıysa bir kere lcd ekran çalışmaz galiba.

http://klimamvar.com/demirdokum-klima-ariza-kodlari.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 9 Temmuz 2014; 23:30:22 >
  • biz de e1 sensör hatası dedik ama servis kart yanmış deyip gitti...hatta açık şikayet..şu an şikayet varda 1600 kişi takip etmiş şikayeti. bu 1600 kişiden 100 ü alıcı olsa 10 vazgeçmiş olsa. Demirdöküm bu kadar umursamaz. Kendileri bilir, netten demirdöküm klima arızası, şikayeti arayanlar muhakkak benim mesajlarımı görecek.Hele hele antalyadan bu durumları sorup almaktan belki de vazgeçecekler. Son olarak da medyayı çağırıp bahçeye atacağım, ya yakacağım ya da denize atayım metal parçalardan mercan midyelik olsun...1000 liralık klimanın dış ünite kartına 1000 tl istiyorlar diye haber olur herhalde.....
  • demirdökümün 1000 tl istediği durumu klimacı-elektronikçi 300 tl ye yaptı. Esasında komple söküp yapıp gelmeseylerdei 200-250 tl ye olurdu herhalde. Yinde de teşekkür ederim Antalyadaki klimacılara...Sözün özü Antalyada yaşıyorsanız ve elektriklerinizden emin değilseniz Invertor klima almayın. Kesinlikle Demirdökümden uzak durun klimada vs...
    hocam benim arkadaşlara mı yaptırdın?
  • ahmetdoger2 A kullanıcısına yanıt
    evet senin klimacılar yaptı. Kendi elektronikçilerine yaptırdılar. Umarım kart bir daha gitmez. Bizim orada her fırtına risk benim için. Hatta geçen bir siteye 380 volt vermişler ne varsa yanmış gitmiş. Artık dışarıya her çıktığımda klimanın sigortasını kapatmaya çalışacağım yoksa geçen standby da yandı biliyorsun...Bi de nolur nolmaz kaçak akım şalterini Siemens yaptırdım...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.