Şimdi Ara

demin bir sokak düğününü şikayet ettim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
11.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: combomax309

quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

Aynı şeyi ananın bacının düğününde yapsalar hoşuna gider mi ?

aynen ne diyon la ne alaka ? valla zaten 3 gün düğün yapıon doymuyonmu amk insan 2 saat oynayınca cıvıgı cıkıyo terli terli dana gıbı tepinmenin ne anlamı var...

Şikayetiniz bize ulaştı. Şikayetinizi görmek için tıklayabilirsiniz.

15 gün sonra gel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• düğün şikayetlerine polis bakmıyor belediye bakıyor onlarda sizi orman çevre zart zurtuna bağlıyor bu saatte onlara nasıl ulaştınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: çivilisopa

quote:

Orijinalden alıntı: Polydos

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blackcek14

quote:

beyler az önce bir sokak düğününü şikayet ettim ve dağıldılar fakat içim rahat değil açıkçası.dağıldıktan sonra tekrar toplanıp davul zurnayla devam ettiler davuz zurna bizi rahatsız edecek kadar yakın değildi fakat insanların düğün gecesini mahvetmiş gibi hissediyorum kendimi içim hiç rahat değil.sokakları dolaşarak davl,zurna devam ettiler fakat içim bi kötü oldu yani o gelinle damadı görünce.sizce doğru mu yaptım.

(saat 12.00'yi geçmesine rağmen bitirmediler düğünü 5 saat sabredebildim)

Çorlu da misin?

hayır izmir.

%100 Eminim Buca'dasın.Eminim.Daha demin buraya polis geldi.Değil mi?

bornovadayım kardeş tarlabaşı diye bir yer küçük varoş gecekonduların olduğu birkaç sokak var ordaydı düğün.ama o kadar apartmanın arasında olacak iş değil yani.

Aranan kan bulundu. Erkek tarafını gönderiyoum.

• quote:

Orijinalden alıntı: JackPierre

düğün şikayetlerine polis bakmıyor belediye bakıyor onlarda sizi orman çevre zart zurtuna bağlıyor bu saatte onlara nasıl ulaştınız?

düğün adresini söyledim tamam kardeşim dedi telefonu kapadı devriye ekip gelip düğünü durdurdu.
  • Negzel
  • Merhaba arkadaşlar,

Ankarada yaşıyorum bugün itibarıyla benzer bi düğün vakasıyla bende karşılaştım ve olayı çözdüm 1 saat sonra ses soluk kalmadı...

öncelikle işin hukuki boyutundan bahsedeyim, öyle 10-11-12 gibi bi durum yok ( izinli haller hariç ) ama büyükşehirlerde bu izinler çok çok nadir verilir malum burala 10 yıl önce göcüp geldiğimiz köylerimiz değil... gürültü yapmanın saati olmaz...

SOKAK DÜĞÜNÜ/APARTMAN BAHÇESİ DÜĞÜNÜ YASAK !!!!!!!

Mevzuat der ki...

Çevre ve Orman Bakanlığının 17.05.2007.gün ve 2007/5 sayılı Genelgesi ve 2009/49/EC sayılı Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi ve Yönetimi konulu yönetmeliğinin genel ilkeler başlıklı 5. maddesinin ( j ) bendi gereği sokak düğünleri yasaktır.

5326 Sayılı Kabahatler Kanunun 36. maddesi (Gürültü)

GÜRÜLTÜ
    Madde 36- (1) Başkalarının huzur ve sükununu bozacak şekilde gürültüye neden olan kişiye, elli Türk Lirası idarî para cezası verilir.
    (2) Bu fiilin bir ticarî işletmenin faaliyeti çerçevesinde işlenmesi halinde işletme sahibi gerçek veya tüzel kişiye bin Türk Lirasından beşbin Türk Lirasına kadar idarî para cezası verilir.
    (3) Bu kabahat dolayısıyla idarî para cezasına kolluk veya belediye zabıta görevlileri karar verir.

İŞGAL

Madde 38 - (1) Yetkili makamların açık ve yazılı izni olmaksızın meydan, cadde, sokak veya yayaların gelip geçtiği kaldırımları işgal eden veya buralarda mal satışa arz eden kişiye, belediye zabıta görevlileri tarafından elli Türk Lirası idari para cezası verilir.

(2) Yetkili makamların açık ve yazılı izni olmaksızın meydan, cadde, sokak veya yayaların gelip geçtiği kaldırımlar üzerine inşaat malzemesi yığan kişiye, belediye zabıta görevlileri tarafından yüz Türk Lirasından beşyüz Türk Lirasına kadar idari para cezası verilir.

(3) Özel kanunlardaki hükümler saklıdır.

*** Gelelim benim hikayeme, saat 16:00'da ankaranın bağlarıyla başlayan zulüm elektrosaz işkencesi eşliğinde devam etti, sanırsın benim evde çalınıyor... adamlar 40 kişi düğün yapıyor biz en yakın 6 apartman yaklaşık 300 kişi gürültüye katlanıyorduk. Saat 19:00'a kadar sabrettim. Baktım azıttılar, önce 155 i aradım bekledim yarım saat, sonra tekrar aradım, bu defa ilçe karakolunun telefon numarasını aradım... Olayın yarın takipçisi olacağımı belirttim. ( gerçekten olacaktım yasal haklarımı arayacaktım) Bi 10 dakika sonra ekip geldi, saygısız guruhun sesini kestiler, muhtemelen ceza da kestiler... Ekip ayrıldıktan 10 dakika sonra tekrar başladılar, aynı şekilde önce 155 sonra ilçe karakolu aradım, ekip ayrıldıktan sonra gürültüye devam ettiler dedim. Ceza kesip gitmek diye bi şey yok, gürültüyü de engellemeleri gerekiyor, yoksa parasını veren gürültüye devam eder... Neyse ikinci aramamla beraber yine yarın olayın takipçisi olacağımı belirttim, ekip bi şey yapmadı geldi gitti dedim. Ekip bir süre sonra tekrar geldi köyden indim şehre tayfasının sesleri bir daha çıkmadı... çok şükür saatlerdir kafam sakin...

Hakkınızı gasp ettirmeyin arkadaşlar, gerekirse defalarca polisi arayın, polisten başkasıyla muhatap olmanıza gerek yok... ancak ve ancak bir kere savsaklar polis ama baktılar kararlısınız, hakkınızı arıyorsunuz ve mevzuatı biliyorsunuz, poliste kendini riske atmıyor... mecburen sesi kestiyor... gürültüyü bitiriyor...

• keşke herkez usulünce yapsa düğün veya eğlencesini buna kimsenin dediği bir şey yok fakat kendini bilmez insanlar sayesinde herşey çığırından çıkıp yapılan düğün bir anda rahatsız edici oluyor hele her cumartesi ve pazar düğün olunca çekilmez duruma geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.