Şimdi Ara

delos castle'daki Atatürk bayrakları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://img243.imageshack.us/img243/7569/deloscastleatatrkty3.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azazil17 -- 31 Ağustos 2006; 5:11:01 >

• helal olsun valla hangi clansa bu alınlarından öpüyorum hepsini
  • bunu clan mı yapıyo yoksa gm ler mi
  • Bende tam bilmiorum ama gmlerin yapcaını pek sanmam delosun sahibi hangi clansa o yapar en mantıklısı bu.
  • Bunlar castle siege savasından sonra savası hangi clan kazanırsa onun amblemi asılır..Burası hangi server merak ettim.Helal olsun adamlara....
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeCCaLXXX

Bunlar castle siege savasından sonra savası hangi clan kazanırsa onun amblemi asılır..Burası hangi server merak ettim.Helal olsun adamlara....

Peki delosun sahibide yine savaşı kazanan clanmı oluyo?
  • Ewet öyle oluyor ve giren cıkandan vergimidir artık giriş parasımıdır nedir o clana gidiyor diye biliyorum....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gaia Kale Savaşı
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yabancılar dumur olmuslardır
  • bal gibi ps bu dikkatle bakarsanız anlarsınız!
  • banada ps gibi geldi ya
  • helal olsun bunu yapanlara
  • niye ps olsun delos u ele geçiren clan türk clanıysa(ki büyük ihtimal öyledir bknz oyunun %95 i türk) ve logo ları atatürk resmiyse çok doğal delos un sahibi olan clanın logo su koyulur o bayraklara.ben bu arkadaşları tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum inş ares gibi (en çok yabancı oyuncu sayısı olan server) bir server da da türk bayrağını ve atamızın resmini dalgalanırken görücez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuque -- 31 Ağustos 2006; 9:18:19 >
  • gm yapmıyo abys savaşını kazananın işareti bu
  • Bu Bayrak bıze ait..

Bu server EDANA ve Kale 4SULT4Ns clanına aittir.. Simgede Onların..
  • Arkadaşlar castle savaşını kazanan clanın simgesi bayraklarda dalgalanır clan başkanı delosu yönetir ister kapatır ister açar delosa tp ve pot parası clan başkanına gider yani Delosun Kralı olur Xigenonda bir süre Türk Bayrağı olan bir clanda kazanmıştı ama hangi clan bilmiyorum bir sürü türk bayrağı olan clan var
  • photoshop
  • quote:

Orjinalden alıntı: enbüyükben

banada ps gibi geldi ya

Kesınlıkle PS degıLdır Ressim.. Server Edana Git Delosa Gerçekmı degıLmi görürsün.. .)
  • girip bakacam şimdi. ftrap hatası verip duryo oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::aytuğ::: -- 31 Ağustos 2006; 9:36:24 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birdy -- 31 Ağustos 2006; 9:39:57 >
  • Alın Ressım .)

delos castle'daki Atatürk bayrakları

Direk Link :https://store.donanimhaber.com/48/07/85/480785bd01a1660a9896d7d2215298cd.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quade -- 31 Ağustos 2006; 10:41:38 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.