selamlar ben çarşamba günü vatan bilgisayarı ve gold bilgisayarı gezdim. kullanacağım alan iş programları, ofis programları, internet, amatör olarak web sayfamı yapmak. o yüzden ucuz ve beni idare edecek bir notebook almak istiyorum. acer marka 2428 ve 2423 lere baktım. hemen hemen 1090 ytl ye geliyor. acer 5101 lere baktım 1325 ytl dediler. almadan döndüm. internette gezinirken dell xps m140 model notebook gördüm. şu andaki fiyatı 1010 ytl de. bu bilgisayar en son ne fiyata alınır yada alınabilir notebooklardanmıdır? yağmur yağar gibi konfigrasyonu değişen notebooklar çıkıyor. insan şunu bekleyeyim yada bu nezaman çıkar derken zaman geçiyor. ve burada forumlarda okuduklarımıza göre 1 sene içinde bu en son çıkan modellerin bile demode olacağı notebooklar gelecek. tabiiki insan ihtiyacı olursa alacak. ben o zaman daha fazla pişman olmak istemiyorum. vatan bilgisayarda gezerken acer 2428 modelini tam 4 saat kısa süreli de olsa dolaşarak kontrol ettim ısınma hiç yoktu. hp amd işlemcili notebookta bayağı vardı. acaba 5101 nasıldır? yine forumlarda okuyorum hemde bu forumda bayağı sürücülerde programlarda donanımlarda bayağı sorun yaşıyorlar. bunlarda beni soğutuyor. özellikleri aşağıda;
Dell Inspiron XPS m140 Notebook
Dell Inspiron XPS M140 Notebook Computer 512MB RAM, 80GB Hard Drive, 8X DVD±RW Dual Layer Drive, modem, NIC, wireless network card, Microsoft® Windows® XP Media Center 2005 14.1 inch WXGA screen Nylon Carrying Case Processor Intel Pentium M Processor 750 (1.86GHz/2MB Cache/533MHz FSB) Memory 512MB DDR2 SDRAM 533MHz (2 DIMMs) Hard Drive 80GB EIDE Hard Drive (5400 RPM) CD/DVD Drives (1) 8X DVD±RW Dual Layer Drive Screen 14.1 inch WXGA Notebook Screen Video Card Intel® Media Accelerator 900TM (integrated, up to 128MB Shared) Wired Networking Integrated 10/100 network card Integrated 56K Modem Wireless Networking (802.11 b/g, 54Mbps2) mini PCI wireless card Battery/Power Adapter 6 cell battery (Maximum battery life of 4:28 to 4:40 hours 65W Adapter I/O Ports 4 USB 2.0 high speed ports 5-in-1 removable memory card reader - Supports Memory Stick, Memory Stick Pro, Secure Digital(SD), Multi-Media Card (MMC) and xD Picture Card Audio jacks: Line-out (external speakers/headphone) and external microphone Video: 15-pin monitor connector IEEE 1394: One IEEE 1394 port S-Video: 7-pin mini-DIN connector Modem: RJ-11 connector 10/100 Ethernet LAN: RJ-45 connector Slots This system uses an ExpressCard Slot which does not support any cards available for PC Card Express Card slot Warm-swap Capable
Operating System Microsoft Windows XP Media Center 2005 Security Software McAfee Security Center with VirusScan, Firewall, Spyware Removal, 15-months Other Software Corel WordPerfect word processor, 6 months of AOL - FREE Wild Tangent Gaming Client Adobe® Acrobat® Reader 6.0 Photo Album™ 6.0 Starter Edition Wild Tangent Gaming Client Image Restore Software Dell Media Experience and more ....
bu özellikler nasıl ve en son hangi fiyata lmalıyım beni idare edermi? selamlar
bu fiyata nerden buldun 14.1 olarak msi s420 de bak bi
bana bu konuda görüşü olan yardımcı olacak kimse yokmu?
fiyat olarak nasıldır uygun mudur? oraqya fiyat vermeyip başka modellleremi bakayım
bence 1 milyara gayet guzel kaçmaz bu paraya bir yanlışlık olmasın link verir misin
dell heralde 2. el 1010 ytl ye yapıcağın işler için idealdir. değişim olayına gelince beklenmez bişey bu piyasada 4 çekirdek geliyo seneye bekleyenler devam etsin.