Bildirim
Dell xps m 1210 cpu oc
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
xps dell in en iyi serisidir ve ben 12.1 inc lik modelını aldım hem cpu hemde ekran kartına oc yapmak ıstıyorum ama volt vermeden gıdebıldıgı yerekadar yada ufak voltlar verekek ama aklıma takılan şu şarzjdan cıkarınca gucu yarı yarıya ındırıyor o zman ne olucak sorusu.. işte ss ler oc nasıl yaparım sanırım wındows uzerınden o zaman proglar nelerdır msg atan herkese teşekkürler :
[simage]http://www.yuklee.com/cpu new.jpg[/simage]
buda vista scoru -
arkadaşlar laptop o c konusunda yorum beklıyorum... sabahtan berı buforumu yenıleyıp durdum ancak tek bır msg bıle yok.. lutfen bılgısı olan paylaşsın -
arkadaşlar forumd aolan arkadaşlara bakıyorum saglam o c cı arkadaşlar var neden bır allahın kulu yorum yazma geregı duymuyor algılayamıyorum -
laptopa o/c yapmak bence ıyı bır fıkır degıl...Bır yerden sonra voltaj vermen lazım ve bunun sonucunda sıcaklık artısı olacagı ıcın bence hıc saglıklı degıl...
Kısaca guc ve ısı sorunun olur... -
program sayısı çok azda olsa nette arama yaparsan 1-2 program bulabilirsin o.c ile ilgili ancak arkadaşında dediği gibi dizüstüne o.c yapmak hiç akıllıca olmaz. zaten ufacık kasanın içinde default hızlarındaki cpu yu bile zor soğuturken sen fsb voltaj la filan oynadığın zaman sonuç büyük ihtimalle hüsran olur.
tabiki bu benim fikrim yapıp yapmamak tamamen sana kalmış. nede olsa senin pc.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrYeN -- 21 Mayıs 2007; 4:15:52 > -
arkadaşlar n e dıyeyım ya kımse yanıtlamamış bir iki arkadaş dışında lutfen yanıtları beklıyorum -
Sadece test için yapıcaksan yap bence , laptopu devamlı o/c lu kullanmak pek mantıklı değil.Windows üstünden bununla yapabilirsin voltaj vermedenhttp://www.cpuid.com/clockgen.php .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X