Şimdi Ara

Dell XPS 15. Bu bilgisayar alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, aşağıdaki bilgisayar alınır mı sizce? Bu fiyata daha iyi bir bilgisayar önerisi, yada aynı özelliklerde fiyatı daha uygun bir bilgisayar var mı?

Kibarlık benim için çok önemli, hantal gamebook almak istemiyorum. Rahatça taşıyabilmem gerekiyor. Macbook önermeyin, windows'suz yapamam.
    https://www.incehesap.com/dell-xps-15-9560-uts70w10165n-ultrabook-fiyati-35016/?gclid=Cj0KCQjw6NjNBRDKARIsAFn3NMqGVYbtphme14htE1VrzlIR6apmn-a9s4X_I-SWDU8cHJnpN-53YMQaAsUWEALw_wcB

• 8 bin liraya gtx 1050 dostum bu laptopun f/p oranı 0'a çok yakın bi değer.http://www.hepsiburada.com/dell-alienware-intel-core-i7-7700hq-16gb-1tb-256gb-ssd-gtx1060-windows-10-home-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-aw15-6b7700w161256-p-HBV000004OBOW en kötü biraz ekleyip bunu almak bile daha mantıklı olurdu gtx 1060 var.

• Bu bilgisayarlar bana çok kaba geliyor. İnce, hafif ve performanslı bir bilgisayar lazım bana
  • zamaninda arastirmistim asus un cok ince bir ultrabook u vardi 13" ve lenovo nun 14" lik bir canavari vardi yanlis hatirlamiyorsam. Ben daha cok kücük ekranli bakmistim kendime... Velhasil kelam istedigim gibi degillerdi. Bu güzelmis aslinda ama aynisinin 14" i fena olmazdi, hosuma gitti...

Isinma problemi olup olmadigini ögrenmek lazim, netten test ve reviewlerine mutlaka bak. amazonda varsa yorumlara yine kesinlikle bak. Burada bunu alacak insanlarin varligindan süpheliyim. Bir Monster furyasidir gidiyor. Oyun odakli sistem ve laptoplar öneriliyor daha cok. Halbuki her isini görebilecegin, ufak tefek ultrabooklar bence cok daha efektif..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SıradanBirKullanıcı

Bu bilgisayarlar bana çok kaba geliyor. İnce, hafif ve performanslı bir bilgisayar lazım bana

XPS 15 bu büyüklük ve hafiflikte, en iyi yapım kalitesine ve performansa sahip laptop diyebilirsin. Merak ettiğiniz buysa, cevabı bu. Pil ömrüde çok iyidir (99kWh pili var)

Ama bu hafiflikte ve yapım kalitesinde gerçekten bir 7700HQ ve GTX 1050 size gerekiyormu onu en iyi siz bilirsiniz, 8000TL için size değer mi bunu en iyi siz bilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IG -- 12 Eylül 2017; 0:53:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    geçen yıl açıldı
    Acer Notebook alınır mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.