Şimdi Ara

Dell Vostro 5568 Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir yardıma ihtiyacım var Dell vostro 5568 model bir laptopu bulunduğum ilcenin bir mağazasından internet aracılığıyla satın aldım magazada pc bulunmadığı için kendi siteleri üzerinden sipariş verdiler.

Neyse pc geldiğinde kurulumunu yapıp aksam saatlerinde bana teslim ettiler ancak ekranda ciddi bir sarımsı renk olduğunu açar açmaz anladım özellikle beyaz bölgelerde ciddi farkediliyor bu sarilik beni çok rahatsız etti.

Pc iade etmek istedim ancak mağazadakiler kabul etmedi pislik yaptılar diyelim. Thh gitmek istedim ancak karar 4 5 ayı bulur dediler. Üniversite öğrencisiyim bitirme tasarım derslerim var bilgisayar bana ciddi mana da lazım bunun için şikayetçi olamadım resmen elimde kaldı bilgisayar..

Ne yapabilirim Dell servise nasıl ulasabilirim(sanırım yurtdışını aramak gerekiyor) yerinde servis garantisi var modelde ne ise yarar bilmiyorum sorunumu çözebilirler mi aldığım ilkgunden beri bu sorun devam ediyor ıntelhdgraphicks ayarlarıyla bir nebze çözdüm sanmıştım ancak simdi de farklı acılardan bakıldığı zaman panel tekrar sararıyor. Daha 2 haftalık bilgisayar ne yapmami önerirsiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up yok mu yardımcı olabilecek biri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.