Şimdi Ara

dell vostro 1015 wireless 'qmi module not exist' çözüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • udell vostro 1015 ses ve wireless sürücüleri , dell in kendi sitesinden indirdim ancak qmı not exsist hatası veriyor. ne yapa bilriim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pufiye -- 19 Temmuz 2010; 14:35:56 >

• eskisini kaldırıp yenisini yuklemeyi dene bide dogru driveri indirdigine emin ol
  • hocam formatladım bilgisayarı , sonra dell in sitesinden modelini girerek tum xp driverları indirdim. yani zaten ilk kez kuruyorum onceden yoktu. ama bu hatayı veriyor. 2-3 saattir tum sitelerden arastırıyorum. bulamadım bir turlu cevabı , ne yapacağımı bilemiyorum. daha once baskası kurmus bu bilgisayarda , sorun yokmuş. virüs girincede bana getirdiler. bende formatladım ama bu sorun cıktı
  • aygıt yöneticisine bak. bilinmeyen aygıt olarak tanıorsa.ordan yüklemeyi dene.oda olmazsa. güvenli kip te bilgisayarını aç. aygıt yonetıcısınden eski driver ları sil.yeniden başlat.sonra driver ları tekrar kur.
  • eski driver yok. hiç yukleyemedim zaten. sitesinden indirdim. "qmı module not exist hatası veriyor.
  • sana ornek bır resım yaptım buradakılerı uygulahttp://i1007.hizliresim.com/2010/7/17/2841.jpg verecegım adrese kopyaladıgın donanım kımlıgı yada uyumlu kımlıgı adresteki satıra yapıstır ve sistemine uygun driveri seç kolay gelsin
    resim örnektir hangi sürücüde sorun varsa onu baz alınız girecegınız site>>>>http://www.devid.info/en/ <<<<

Driver yükleyemeyen arkadaşlara tavsiyemdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoCHaS -- 17 Temmuz 2010; 17:33:02 >

• MESELA BURDA SES SURUCU PROBLEMLİ HANGİSİNE TIKLAYIM. ROOT\MEDIA\MS_MMACM DEDİĞİNİZ YERDE BU YAZI CIKIYOR ONU DA SİTE KABUŞL ETMİYOR

dell vostro 1015 wireless 'qmi module not exist' çözüldü
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • üzerinde unlem isareti olanlarınkıne bakacaksınız diğerlerine bakınız.. yani aşadakileri değil sarı olanlarınkini secın onları bulacaktır site

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoCHaS -- 17 Temmuz 2010; 18:00:40 >
  • AMA SES YOK. DENETİM MASASINDA SES YONETİCİSİNDE TUMU SİLİK.
  • göstermiş oldugunuz resimde bu aşşagıdakılern surucu ayrıntılarına bakacaksınız ornegın bırıne sag tıklayın ordan ozellıklere gelın oradanda ayrıntıları secın orada goreceksınız demek ıstedıgımı donanım kımlıgını kopyalaıp sıteye yapıstırınız.. işletim sisteminize gore olanıda secerek surucuyu ındırınız.. kolay gelsin
    1-ağ denetleyicisi(ethernet)
    2-audio device on high definiton audio bus (ses surucusu)
    3-modem device on high definition audio bus
    4-sm bus denetleyicisi
  • DEDİĞİNİZ YAPTIM. MODEM DEVİCE ARTIK YOK GİTTİ. ANCAK AUDİO UZERİNDEDE MODEMDE CIKAN IN AYNII CIKIYOR
    HDAUDIO\FUNC_01&VEN_14F1&DEV_5067&SUBSYS_10280402&REV_1003

YANİ BU. BUNU İNDİRDİM SORUNU COZMEDİ.
  • hmm anladım bakın sımdı orda dıger kımlıklerıde deneyınız uyumlu kımlıkler ve donanım kımlıklerıne gore tekrar deneyın bulması gerekıyor..
    benım bu yontemle bulamadıgım hıc bır surucu olmadı su ana kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoCHaS -- 17 Temmuz 2010; 18:12:39 >

• DELL SİTESİNDEN almıstım zaten uymadı.
  • hocam cok teşekkür ederim sesi yapmayı başardım.AYGIT KOPYA kimliğindekini alınca oldu. peki wireless surucusunu nasıl çözebilirim. o burda yok.
  • wireleside aynı sekılde cozebılırsın ordakı farklı kımlıklerı kopyala ve denemeye calısmalısın illakı uyan bırısı olacaktır kolay gelsın
  • geciktim biraz galiba :) arkadaş yardım etmiş. :)
  • tamam deniyorum. ancak bazılarında bulmasına rağmen indirebileceğim bir link yok mesela bunda en usttekini nasıl indireceğim

PCI\VEN_14E4@DEV_4315&SUBSYS_000C1028&REV_01\4&1CD20F91&0&00E1
  • baktım ben cıkdı yazdıgın kopy ıle dell yazıo bıtanesınde hatta en sagındada download yazıo tıklıyosun acılan yerden File yazan yazının hizasında sağ tarafında bu varhttp://d6.devid.info/drv/92/1042383891.zip ındır bakalım
  • en sondakinde cıktı evet ama o uymuyor. 1.sini deneyemedim mesela. onda yok. valla şaşırdım ne yapacağımı. model belli dell vostro 1015. sitesindeki wireless uymuyor. everest driver genious uğraştım yok. biri driver geniousla backup almış , yuklemiş nete o da olmadı.

yalnız bir şey değişti. ilk başta soru işareti bölümünde ağ denetleyecisi olarak görünüyordu , denemelerimin hangisinden sonra oldu bilmiyorum ama şu an o yukarıdaki bölümüne broadcom 802.11 g olarak gorunuyor ancak hala uzerinde unlem var. tam yuklenemedi hatalı yani. ve ağ bağlantılarımdada gorunmuyor kablosuz ağ
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.